A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!
Semmi kepp nem kell hallgatni rola akkor sem ha nincs nyoma.El kell kuldeni a feljelentest az ill-nek.Az elhallgatasa az ilyen visszaeleseknek jogositja az agresziot,es megneheziti az ilyen zsaruk kiszureset.De hogy gondoltad hogy ha cigany volnal akkor rendben van ha elvernek???Hogy nem vagy az nem a te erdemed kisannya!!!
2012.01.29. 19:23Hallottam már ilyesmirõl, személyes tapasztalatom szerencsére nem volt, bár közvetve többször tapasztaltam már a rögtön-agressziót, néhány üresfejû, kihaénnem rendõrbácsitól. [KIEMELNÉM kevés az ilyen, és a valódi rendõrök ne is vegyék magukra.]
Az etnikumot felesleges idekeverni, mert bõven akad a magyar emberek között is vadállat....
Egyébként meg undorítóan etikátlannak tartom, azt aki visszaél az efféle hatalommal... fõleg így.
Könnyû azon leverni a dolgokat, akiknek nincs védekezési lehetõségük...
Lehetõségem nyílt egyszer megkérdezni, egy rendõrkapitányt, arról, hogy mit tesznek az ilyen hatályukkal visszaélõ "rendõrök" ellen...
A viselkedése, a válasza sokat mondó volt.
Lehajtott fején és gondterhelt arckifejezése azt mutatta, hogy mélyen aggasztja és dühíti is a kérdés válasza..
Elmondása szerint igyekeznek kiszûrni az ilyen dolgozókat, és eljárás indul ellenük... de elég nehéz... még ....
Hallottam már ilyesmirõl, személyes tapasztalatom szerencsére nem volt, bár közvetve többször tapasztaltam már a rögtön-agressziót, néhány üresfejû, "kihaénnem" rendõrbácsitól. [KIEMELNÉM kevés az ilyen, és a valódi rendõrök ne is vegyék magukra.]
Az etnikumot felesleges idekeverni, mert bõven akad a magyar emberek között is vadállat....
Egyébként meg undorítóan etikátlannak tartom, azt aki visszaél az efféle hatalommal... fõleg így.
Könnyû azon leverni a dolgokat, akiknek nincs védekezési lehetõségük...
Lehetõségem nyílt egyszer megkérdezni, egy rendõrkapitányt, arról, hogy mit tesznek az ilyen hatályukkal visszaélõ "rendõrök" ellen...
A viselkedése, a válasza sokat mondó volt.
Lehajtott fején és gondterhelt arckifejezése azt mutatta, hogy mélyen aggasztja és dühíti is a kérdés válasza..
Elmondása szerint igyekeznek kiszûrni az ilyen dolgozókat, és eljárás indul ellenük... de elég nehéz... még ....
Sziasztok!Egy esetet szeretnék leirni, amirõl nem gondoltam, hogy mi is bele eshetünk.Sokszor hallottam már, hogy valakibõl a magyar rendõrség ugy csikar ki beismerõ vallomást, hogy megverik.Hát velünk ma ezt történt, sajnos.Nem irom ki a megyét hogy melyikben történt, de ma a fiamat beidézték, a rendõrségre tanuként, lopás miatt.Ugyebár nem õ követte el a lopást mégis, neki kellett beismerni 3 pofon után a lopást. Sajnos bizonyiték nincs rá, mert külsérülés nem látszik, ezért nem is firtattom a dolgot, meg letagadnák ugy is.Én nem voltam ott mert már nagykoru és lehet, hogyha elmentem volna be sem engedtek volna a kihallgatásra.Kérdem én idáig sülyedtünk, hogy a rendõrök (tisztelet a kivétel)egy ügyett ugy zárjanak le gyorsan, hogy ha megvernek egy gyereket.Magyar emberek vagyunk, nem cigányok (nem vagyok a cigányok ellen)bár sok büncselekményt õk követnek el.Ezt a történetet azért irtam le, hogy hátha másoknak segitség hogy nem menjenek egyedül a rendõrségre tanuként, vagy másügyben, mert ezek szerint 2010-ben a magyar rendõrség ezt a módszert választja.Még egszer leirom (KÉREM AZOKAT A RENDÕRÖKET, AKIK IGAZSÁGOSAN ELLÁTJÁK A MUNKÁJUKAT, HOGY NE VEGYÉK MAGUKRA),de sajnos idáig jutottunk. Köszönöm, hogy leirhattam.Egy szomoru szülõ.
2010.05.13. 13:33