rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Nyolcéves fiával vezettette kocsiját

 • Share on Tumblr

  Bradenton - Nyolcéves fiát alkalmazta sofõrként egy férfi az Egyesült Államokban - nem sok sikerrel.

  A gyerek nekiment két fának és kis híján elgázolt két embert. A 34 éves apuka ráadásul éjféltájban fuvarozatta magát - amikor egy 8 éves gyereknek eléggé az ágyban lenne a helye.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A fás balesethez kivonult a rendõrség, és hamarosan maga fuvarozta tovább az apukát meg fiát, de nem ugyanoda. A gyermeket haza, apját rács mögé. A vád kiskorú veszélyeztetése, gépkocsi vezetésének átengedése jogosítvány nélküli személynek.

  Az apa azzal védekezett, hogy nyugtató tablettát vett be idegesség és pánikrohamok ellen, fia azonban azt mondta a rendõröknek, hogy "folyékony gyógyszert" használt és egy üres whiskysüvegre mutatott.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy 46 éves ejtõernyõs vesztette életét Szegeden

  Halálos kimenetelû baleset történt vasárnap délután Szegeden az 55. számú fõút mellett egy földes területen.

 • Luxusfogás: 250 kiló kokain a fedélzeten

  A spanyol rendõrség hétfõn bejelentette, hogy feltartóztatott egy jachtot, amely Nagy-Britanniába tartott 250 kilogramm kokainnal a fedélzetén, és felgöngyölített egy nemzetközi kábítószer-csempész bandát.

 • Magyar taxisok csemepésztek koszovóiakat Ausztriába?

  Embercsempészés gyanújával büntetõeljárás indult két magyar taxis ellen Ausztriában - közölték szombaton a burgenlandi hatóságok.

 • Felborult egy tûzoltóautó Sándorfalva és Ópusztaszer között

  Egy tûzoltó meghalt, öt másik pedig megsérült, miután felborult egy tûzoltóautó szerdán Sándorfalva és Ópusztaszer között.

 • Budapesten öngyilkos lett egy rab

  A fogvatartott lepedõcsíkokból font kötéllel akasztotta fel magát.

 • Öten vonszolták a döglött disznót – lebuktak

  Döglött disznókat loptak egy mernyei sertésteleprõl a hétvégén. A rendõrök öt férfit elfogtak, mindannyian beismerték a lopást.

 • 1146 kiskorúról találtak pornóképeket egy férfi gépén

  Az 56 éves nagykanizsai férfi számítógépén 72 jogtulajdonos 222 szoftvere is megtalálható volt illegális másolatban. A Nemzeti Nyomozó Iroda Bûnügyi Fõosztály Csúcstechnológia Elleni Osztálya nyomozásaként kézre került családapa számítógépén olyan felvételeket tartott, amelyek láthatóan 18. életévüket be nem töltött személyeket, gyermekeket, „a nemiséget súlyosam szeméremsértõ nyíltsággal, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló módon” ábrázolták. A gépen és egyéb adathordozókon összesen 1146 kiskorú személyrõl voltak pornográf felvételek

 • Villám csapta agyon a két szurkolót

  Halálos villámcsapás ért vasárnap két szurkolót egy futballmérkõzésén Dél-Lengyelországban.

  Mint a lengyel hírtelevízió jelentette, a 31 és 56 éves férfiak a sziléziai vajdaságbeli Lipowában, Zywiec közelében, az LKS Lipowa mérkõzésén szurkoltak csapatuknak, amikor heves zivatar kerekedett. Egy villám belecsapott a fába, amely alatt álltak és õket is villámcsapás érte. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a fa alatt mások is voltak, de õk baj nélkül átvészelték a villámcsapást.

 • Tanítási órán verték össze a tanárnõt

  A tanárnõt a gyerekek szeme láttára verte össze három dühös asszony.

 • Õrizetbe vett modellek

  Rendõrök vettek õrizetbe modelleket, tervezõket és sminkeseket Szudán fõvárosában, Kartúmban egy divatbemutató után.

 • Hat év börtön a gyerekeket zaklatónak

  Hét év letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a Besztercebányai Járásbíróság a 32 éves kiszucújhelyi Peter Kubalát, akit gyermekpornó elõállítása és kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatás bûncselekményében találtak vétkesnek.

 • Életét vesztette az idõs kerékpáros

  Idõs férfi vesztette életét Ajkán közlekedési baleset következtében.

  A 73 éves férfi kerékpárjával Ajkán a Móricz Zsigmond utcában haladt. A Sport utcai keresztezõdésbe érve a férfi nem adott elsõbbséget a neki jobbról, védett útvonalon közlekedõ személygépkocsinak. Az autót vezetõ 52 éves ajkai nõ a fékezés és ellenkormányozás ellenére sem tudta elkerülni az ütközést.

 • Csomagtartóban találták meg a meggyilkolt nõket Tompán

  Egy autó csomagtartójában találták meg azt a nõt és a lányát, akiket a családfõvel együtt mészároltak le ismeretlenek egy Tompa melletti tanyán.

 • 9 éves féltestvérével fajtalankodott

  Szemérem elleni erõszak megalapozott gyanújával õrizetbe vettek egy 21 éves férfit, aki gyermekkorú féltestvérével erõszakoskodott – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Kisgyermek sérült meg az M3-on történt balesetben

  Az útról lehajtva kerülik ki a jármûvek a baleset helyszínét az M3-as autópálya fõvárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró elõtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze.

 • Megégett egy 14 éves fiú

  Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy 14 éves szolnoki fiút. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, ám késõbb kiderült, baleset történt.

  A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiú felmászott egy vasúti kocsira, eközben hozzáért a nagy feszültségû áramvezetékhez és ezáltal szenvedett sérüléseket.

  A mentõket egy lakásba riasztották kora délután Szolnokon, ahol kiderült, hogy a 14 év körüli fiú testfelületének több mint fele megégett.

 • Halálra sebzte élettársát

  Egy heves szóváltás után halálra sebezte élettársát egy budapesti férfi, aki késszúrással tett pontot a vita végére.

 • Nyomozókutya szagolta ki a csempészt

  Nyomkövetõ kutya segítségével fogtak el a határrendészek egy külföldi cigarettacsempészt Szatmárcsekénél.

 • Több ezer szalmabála égett el Hercegszántónál

  Jelenleg is dolgoznak a tûzoltók annak a tûznek a felszámolásán, amelyben mintegy ötezer szalmabála égett el Hercegszántó külterületén.

 • Tíz férfi 2 napig élvezkedett a kislányon

  Tíz férfit tartóztatott le a bosnyák rendõrség azzal a gyanúval, hogy két napig fogvatartottak és megerõszakoltak egy 15 éves, mentálisan kissé beteg kislányt.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%