rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Amikor a betörõt meglopják

 • Share on Tumblr

  Bellevue - Meglopta betörõit egy amerikai férfi - elkötötte autójukat, amivel a lopott cuccot elvihették volna.

  Patrick Rosario házának pincéjében volt, amikor meghallotta, hogy betörõk járnak az emeleten. Felhívta a rendõrséget, majd kiosont az épületbõl.

  A háza elõtt talált egy fehér kisteherautót, járó motorral, slusszkulccsal. Beugrott a volán mögé és barátjához hajtott.

  A betörõk a házban összeszedett három laposképernyõs televíziót, egy laptopot és egy ékszerdobozt kénytelenek voltak a bejáratnál hagyni és gyalog kereket oldani - közölte a helyi rendõrség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Televízión keresztül kommunikáltak egymással a fegyencek

  Televíziós valóságshow-ba küldött sms-eken keresztül kommunikáltak egymással és a külvilággal szerbiai, boszniai és montenegrói fegyencek - nemcsak magán és szerelmes üzeneteket váltottak, hanem újabb bûntényeket is egyeztettek ezzel a módszerrel.

 • Vérdíj egy állatkínzó fejére

  Ötvenezer forintot ajánlott fel egy állatvédõ szervezet annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat egy brutális XVI. kerületi állatkínzás ügyében. Az egyelõre ismeretlen elkövetõ egy állattartó egyik lovát kaszabolta össze valamilyen ismeretlen, éles eszközzel, de korábban ugyanott egy másik ló és egy kutya is hasonló barbarizmus áldozata lett.

 • 76 évesen verekedett a rendõrökkel

  Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint Dunaújvárosban egy, a közterületen dolgát végzõ idõs férfit akartak igazoltatni a rendõrök, de a 76 éves férfi megpróbált elmenekülni.

 • Tetten ért deszkabontók

  A helyszínen fogták el azokat a tolvajokat, akik egy szikszói családi házba akartak betörni. A rendõröket egy éber állampolgár értesítette.

 • Összeesett a síneken, majd elütötte a vonat

  Egy 33 éves nõt gázolt el a vonat kedd délelõtt Tatán. Az asszony tiltott helyen kelt volna át a síneken, de rosszul lett és összeesett. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 • Ketten vesztették életüket az M2-en történt balesetben

  A kedd késő esti balesetben két férfi vesztette életét. Az autóút 25-ös kilométerénél este 10 órára helyreállt a forgalom.

 • Felgyújtottak egy Mercit - Fotók!

  Egy családi ház udvarán álló Mercedest gyújtott fel ismeretlen tettes Szlovákiában. A tettes a szomszédos telken keresztül juthatott az udvarra.

 • 28 év bujkálás után fogták el

  Huszonnyolc év bujkálás után adott életjelt magáról az amerikai hadsereg egyik dezertõre, aki Svédországban él. Felbukkanása egyelõre nem jelent veszélyt önmagára: bár bûne nem évült el, mégsem tartóztathatják le.

 • Eladta a veséjét, hogy megvehesse álmai mobilját

  Egy kínai kamasz kész volt az egyik veséjét is eladni, hogy megvehessen egy iPad2 táblagépet és egy iPhone mobiltelefont.

 • Elõre ivott a medve bõrére

  "Elõre ivott utólag" a medve bõrére egy betörõ Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le.

  A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgõvel ünnepelte meg egyfõs buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgõtõl aztán elálmosodott, de annyira, hogy egyszerûen a kormányra bukott és elaludt.

 • Tragédiába fulladt egy esküvõ, 23-an haltak meg

  Huszonhárman haltak meg a násznép tagjai közül egy szaúd-arábiai esküvõn, ahol ünneplésképpen a levegõbe lõttek és emiatt leszakadt egy elektromos vezeték.

 • 200 méter magasságból zuhant le a kötéltáncos

  Kis híján az életébe került a merész mutatvány annak a kínai akrobatának, aki kísérlettet tette arra, hogy 200 méter magasan, 700 métert hátrafelé sétáljon egy kifeszített kötélen, és ha mindez még nem lenne elég veszélyes, a vakmerõ férfi a szemét is bekötötte a mutatványhoz.

 • Anorexiát színlelt a maffiavezér - ki is jutott a börtönbõl

  Szicíliában nemrég tartóztatták le azt a maffiavezért, aki úgy jutott ki a börtönbõl, hogy paralízist és kóros anorexiát színlelt.

 • Több mint 500 baleset történt a hóvihar miatt

  4 ember meghalt és több mint 500 baleset történt az Egyesült Államok középsõ területein a hóviharok miatt.

 • Bûnösnek találták az öt gyermekével végzõ asszonyt

  Bûnösnek találta pénteken egy belga esküdtszék azt a 42 éves asszonyt, aki megölte öt gyerekét 2007. februárjában. Genevieve Lhermitte-re életfogytiglani börtön vár.A 12 fõs esküdtszék úgy vélte, hogy a nõ tudatában volt annak, hogy mit tesz, amikor négy lánya és egy fia torkát sorra elvágta.

 • Frontális ütközés Csólyospálosnál, a vezetõ meghalt

  A helyszínen meghalt egy 38 éves férfi, aki autójával áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy személygépkocsival az 5405-ös számú úton, Csólyospálos közelében - közölte a rendõrség.

 • Kiesett az erkélyrõl a szerencsétlen asszony

  Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 68 éves makói asszony, aki vasárnap kiesett második emeleti lakásának erkélyérõl.

 • Újból rendõrkézen a notórius családverõ

  Notórius családverõt vettek õrizetbe a rendõrök a 2009.12.05-én Veszprém megyében, az illetõ annak ellenére kezdett tombolni a lakásában, hogy korábbi hasonló ügyei miatt már távoltartási határozatot is hoztak ellene.

 • Vonattal ütköztek a részeg autósok Budapesten

  Ittas autósok vonat elé hajtottak Budapest XI. kerületében, a Repülõtéri úti vasúti átjáróban péntek este - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság szóvivõje. A balesetben nem sérült meg senki.

 • Bántotta, hogy elromlott a házassága, ezért felesége után lövöldözött

  Pisztollyal megfenyegette válófélben lévõ feleségét, majd riasztófegyverrel az asszony után lõtt egy 38 éves férfi Pannonhalma térségében, egy szántóföldön - tájékoztatott a rendõrség szerdán.