rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Magyarországon fogták el a román rendõr gyilkosát

 • Share on Tumblr

  A romániai nagyszentmiklósi határrendõrség objektumõrét szombaton hajnalban érte halálos lövés.

  Magyarország területén elfogtak egy román férfit, akit egy román rendõr meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte vasárnap Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság. A tájékoztató szerint a román rendõr sérelmére elkövetett emberölés egyik gyanúsítottját a kiszombori határrendészek fogták el szombat délután.

  A romániai nagyszentmiklósi (Sannicolau Mare) határrendõrség objektumõrét szombaton hajnalban érte halálos lövés Nagyszentmiklós belterületén. A román rendõröknek sikerült beazonosítaniuk a bûncselekmény feltételezett elkövetõit, öt személyt, akik közül négyet el is fogtak, ám az ötödik szökésben volt. A nemzetközi körözés kibocsátása mellett errõl azonnal értesítették a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltséget, és átadták a szóban forgó személy adatait és fényképét.

  Az egyik határrendész a fénykép alapján felismerni vélte a férfit, akit nem sokkal korábban az átkelõhelyen beléptettek, így a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság azonnal ellenõrzõ-áteresztõ pontokat állított fel a lehetséges útvonalakon. Ennek során az egyik ellenõrzési ponton akadt fenn a 19 esztendõs román férfi, akit a rendõrség õrizetbe vett, és értesítette róla az illetékes román szerveket - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elküldte gyilkosa hangját a rendõrségnek egy német nõ

  Megölése elõtt röviddel elküldte a rendõrségnek gyilkosa hangját egy düsseldorfi nõ. Az áldozat telefonján tárcsázta a segélyhívót és tartotta a vonalat, bár nem tudott kapcsolatba lépni a vonal túloldalán lévõ alkalmazottal, aki ezért csak zúgást és mormogást hallott. A nyomozók csak hetekkel késõbb, a felvétel mélyreható elemzésekor bukkantak rá a gyilkos hangjára.

 • Felgyújtottak egy Mercit - Fotók!

  Egy családi ház udvarán álló Mercedest gyújtott fel ismeretlen tettes Szlovákiában. A tettes a szomszédos telken keresztül juthatott az udvarra.

 • Kis híján halálra verték, míg meg nem adta a tartozást

  Zsarolás miatt indult eljárás négy szlovák férfi ellen. A 43, 37, 25 és 24 éves gyanúsítottak azt követelték áldozatuktól, hogy adja meg 150 eurós tartozását. A károsult azonban ezt elutasította - vesztére.

 • 12 év után fogták el a rendőrök

  A férfit rendőrök várták a repülőtéren; Ausztráliában bujkált, a gyanú szerint több tízmillió forintot csalt ki ismerőseitől és üzleti partnereitől.

 • Gyorsétteremben végzett önkielégítést egy nõ

  Barátja filmre vette azt a nõt, aki egy hamburgi McDonald’s vendéglõben egy vibrátorral kezdett játszani. A jelenetet több vendég is végignézte.

 • Húsz métert zuhant egy munkás Gyermelyen

  Mintegy húsz métert zuhant és meghalt egy 23 éves munkás Gyermelyen.

 • 16 ittas sofõr bukott le a szüreti razzián

  Egyetlen nap alatt 16 ittas sofõr bukott le egy közúti razzián Bács-Kiskun
  megyében, így az ellenõrzött autósok több mint 5 százaléka bizonyult ittasnak.

 • Fegyverrel fenyegették és kényszerítették értékei átadására

  Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõrség az ellen a három szikszói ember ellen, akik a napokban bementek egy helyi férfi lakásába, majd fegyvert szegeztek rá.

 • Szabálytalan balra kanyarodás okozta a balesetet

  Motoros és személygépkocsi ütközött Felpéc külterületén. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. szeptember 9-én 17 óra 28 perckor érkezett bejelentés, hogy a 8308-as számú úton személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

 • Ronaldinho drogozik?

  Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója. A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin.

  A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá. A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében.

 • Kisodródott a részeg sofõr - utasa súlyosan megsérült

  Súlyos sérüléseket szenvedett annak az autónak az utasa, mely egy kanyarban lesodródott az útról Adony belterületén.

 • Ítéletet hirdettek a 48 vádlott által elkövetett biztosítási csalássorozatban

  Négy év hat hónap börtönbüntetésre ítélte nem jogerõsen a Budapest Környéki Törvényszék kedden M. Zsoltot, aki társaival 2003-tól éveken át követett el biztosítási csalásokat színlelt balesetek szervezésével.

 • Rendõrökre támadt a körözött személy… (Mezõfalva, Fejér megye)

  Egy 44 éves férfiért mentek ki a rendõrök mezõfalvai otthonába. A személy ellen ugyanis a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert 45.000.- Ft-os pénzbüntetésének be nem fizetése miatt 300 nap fogházbüntetésre ítélték. A körözött személy azonban ellenállt a rendõri intézkedésnek…

 • Rendõrkézen az Ukrán embercsempészek

  Három ukrán embercsempészt és hat, általuk illegálisan Magyarországra juttatott embert fogtak el szombaton Barabás közelében - közölte a rendõrség.

 • Halálos baleset Nagysimonyinál

  Személyautó ütközött teherautóval. Súlyos sérültje is van a balesetnek.

 • Több mint egy tucat határsértõt fogtak el Csongrád megyében

  Tizenhat határsértõt fogtak el alig fél nap alatt a Csongrád megyei határõrök; a több csoportban elfogottak között kilenc gyermek is van - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken.

 • Baltával csapta fejbe ivócimboráját a hajléktalan

  Baltával ütötte fejbe ismerõsét egy hajléktalan férfi Szolnokon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje pénteken.

 • Négy napig rejtegette a hullát egy bártulajdonos, hogy ne zárják be hétvégére a kocsmáját

  A kocsma feletti hálószobába rejtette vendége hulláját egy profitéhes bártulajdonos – csak hogy ne kelljen bezárnia a hétvégére, ami komoly veszteséget jelentett volna neki.

 • 29 milliós cigarettafogás Szabolcsban

  Összesen 29 millió forintot érõ csempészcigarettát foglaltak le hétfõn Szabolcs megyében, két helyen is: az egyik kocsit Mánd és Penyige között, a másikat Nábrád közelében tartóztatták fel. Négy ikrán állampolgárt állítottak elõ az ügyben.

 • A gyorshajtók helyett büntetésüket ítélte el a bíró

  42 gyorshajtó helyett megbüntetésüket ítélte el egy bíró Németországban, amiért nagyon megszerették õt a vádlottak.