rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Magyarországon fogták el a román rendõr gyilkosát

 • Share on Tumblr

  A romániai nagyszentmiklósi határrendõrség objektumõrét szombaton hajnalban érte halálos lövés.

  Magyarország területén elfogtak egy román férfit, akit egy román rendõr meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte vasárnap Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság. A tájékoztató szerint a román rendõr sérelmére elkövetett emberölés egyik gyanúsítottját a kiszombori határrendészek fogták el szombat délután.

  A romániai nagyszentmiklósi (Sannicolau Mare) határrendõrség objektumõrét szombaton hajnalban érte halálos lövés Nagyszentmiklós belterületén. A román rendõröknek sikerült beazonosítaniuk a bûncselekmény feltételezett elkövetõit, öt személyt, akik közül négyet el is fogtak, ám az ötödik szökésben volt. A nemzetközi körözés kibocsátása mellett errõl azonnal értesítették a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltséget, és átadták a szóban forgó személy adatait és fényképét.

  Az egyik határrendész a fénykép alapján felismerni vélte a férfit, akit nem sokkal korábban az átkelõhelyen beléptettek, így a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság azonnal ellenõrzõ-áteresztõ pontokat állított fel a lehetséges útvonalakon. Ennek során az egyik ellenõrzési ponton akadt fenn a 19 esztendõs román férfi, akit a rendõrség õrizetbe vett, és értesítette róla az illetékes román szerveket - közölte a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások