rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Hasba szúrták

 • Share on Tumblr

  Szerdán délelõtt Mátészalkán egy kapualjban késsel hasba szúrtak egy 28 éves nõt

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az áldozatot életveszélyes sérüléssel vitték a városi kórházba. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a bûncselekményt a nõ korábbi élettársa követte el. A 32 éves férfi kihallgatása jelenleg is folyik, az elkövetés eszközét a rendõrök lefoglalták. Az eljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával folytatja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 20 ezer forintért vásárolták vissza a lopott táskát

  Ellopták egy hatvani üzlet egyik külföldi tulajdonosának táskáját, amit nem sokkal késõbb megvételre ajánlottak fel a megkárosítottnak.

 • Egy férfi holttestére bukkantak a cibakházi Holt-Tiszánál

  Egy férfi holttestét emelték ki délután a cibakházi Holt-Tisza-ág vizébõl.

 • Csecsemöt marcangoltak szét a patkányok Romániában

  A gyermekvédelmi hatóságok felügyelete mellett marcangoltak szét a patkányok egy öt hónapos kislányt Romániában. A gyerek már korábban is volt hasonló sérülésekkel a kórházban, és már akkor is sebészeti beavatkozásra volt szükség. Anyja mentálisan sérült, az apa pedig minden külsõ segítséget elutasít. A család vályogviskóban él, szörnyû körülmények között, így a patkányok is befészkelték magukat a házba.

 • Két helybélit is piranhák támadtak meg Kínában

  Vad, vöröshasú piranhák kihalászására mozgósítanak egy dél-kínai városban, miután a hét végén Liucsou város lakói elhûlve értesültek arról, hogy két helybélit is megtámadtak a ragadozó halak.

 • Fényes nappal rabolták ki Kern András feleségét

  Fényes nappal rabolták ki Kern András feleségét.

 • Felgyújtottak egy autót Zuglóban

  Felgyújtottak egy személyautót hétfõ délben Zuglóban, a Czobor utcában; rongálás miatt indult eljárás.

 • Árokba csapódott egy BMW

  Pest megyében az M3-as autópályán a délutáni órákban, a 25-ös kilométerszelvény közelében súlyos baleset történt.

 • Megszökött egy rab a tököli börtönből

  Megszökött egy rab a tököli börtönből. Átmászott a kerítésen és elszaladt a reggeli sétán.

 • Visszaélt a kapcsolataival a nemzetvédelmi egyetem rektora?!

  Befolyással való üzérkedés gyanúja miatt tartott házkutatást a rendõrség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helységeiben. Házkutatást is tartottak, és az egyetemen másokat is meghallgattak, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

 • Három évet kapott a lehallgatásért a hollywoodi sztárügyvéd

  Los Angeles - Három évi börtönre és jelentõs pénzbüntetésre ítélte hétfõn egy Los Angeles-i bíróság Terry Christensen hollywoodi sztárügyvédet, aki illegálisan lehallgattatta Kirk Kerkoriannak, a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió fõnökének volt feleségét.

  Christensent a lebukott hollywoodi megoldóember, Anthony Pellicano magánnyomozó rántotta magával. Pellicanót, aki korábban olyan sztárok ügyeiben járt el, mint Sylvester Stallone, törvénytelen lehallgatások és különbözõ adatbázisokhoz hozzáférõ rendõrök lefizetése miatt vonták felelõsségre, az ellene folyó bírósági eljárás ítélethirdetése decemberben várható.

 • Széfet találtak a Zala folyóban

  Egy lakásbetörésbõl származó széfet emeltek ki a Zala folyóból a tûzoltók hétfõn. Néhány héttel ezelõtt egy cserbenhagyásos gázoló süllyesztette a kocsiját a folyóba, hogy eltüntesse a terhelõ bizonyítékot. A széf már a rendõrség bûnjel-raktárában áll, elõtte a Zala folyó rejtette. Még korábban pedig egy zalaegerszegi lakás önmagában is értékes, régi dísze volt.

 • Pórázon volt a magyar lány és prostitúcióra kényszerítették

  Egy magyar lány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet, valamint emberrablás és prostitúcióra való kényszerítés miatt az olasz rendõrség letartóztatott egy albán férfit.

 • Magyarok Nyilai - újabb három férfit vettek õrizetbe

  Három újabb gyanúsítottat vett õrizetbe a Központi Nyomozó Fõügyészség az országgyûlési képviselõk ellen elkövetett, illetve tervezett támadások gyanújával. A hatóságok szerint a három férfi közül kettõ részt vett a Kóka János háza ellen végrehajtott Molotovos támadás ellen, a harmadik pedig egy dunaújvárosi képviselõ elleni támadás részese volt.

 • Fejre állt egy személyautó Mogyoródnál

  A baleset a Mogyoródot a 3-as fõúttal összekötõ szakaszon történt, az autó eddig ismeretlen okból csúszott meg, majd fejre állt.

 • Koporsókkal teli halottszállító furgont loptak el

  Kereken egy tucat teli koporsóval együtt lopott el egy jelöletlen halottszállító furgont néhány kisstílû rabló, majd szembesülve a "rakománnyal", egy erdõben pakolták le az egészet.

 • Kigyulladt egy faház Törökbálinton

  Kedd délelőtt kigyulladt egy 80 négyzetméteres faház Törökbálinton.

 • Börtönt ér a csodás gyógyulás

  London - Gyilkosságot gyónt meg rendõröknek egy férfi az Egyesült Államokban, mert azt hitte, hogy haldoklik, ám már jól van, viszont akár ki is végezhetik.

  Az 58 éves James Brewer 32 évvel ezelõtt ölte meg Tennessee államban egy akkori szomszédját, mert attól tartott, megpróbálja elcsábítani a feleségét. Lecsukták, de óvadék fejében szabadlábra került és nejével Oklahomába szökött.

 • Bontani akartak - dühös munkásokkal telt meg a tatabányai fogda

  57 embert állítottak elõ Tatabányán, ahol egy szupermarketet próbáltak lebontani annak az alvállalkozónak a munkásai, akit nem fizettek ki a bolt felépítése után.

 • Elszabadultak az indulatok: tömegverekedés a focipályán

  A meccs játékvezetõjét az egyik focista karate-rúgással terítette le, majd néhány perccel késõbb már körülbelül 40 játékos és szurkoló ütötte-rúgta egymást a pályán. A pofozkodásban a helyi rendezõk is részt vettek.

 • Sárevõ 'ebember'

  Mansfield (Louisiana állam) - Négykézláb mászkáló, sárevõ és kutyaként morgó "ebembert" tartóztatott le a rendõrség az Egyesült Államokban és indított ellene eljárást drogárusítási szándék címén.

  A 32 éves texasi férfi egy építkezési területen "kutyálkodott" a munkások nem kis meghökkenésére.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%