2020.11.30. - András, Andor

Anyjánál termesztette a füvet

Anyjánál termesztette a füvet
Még mielõtt beindult volna a kábítószerüzlet, lebukott az a 21 éves csongrádi fiatalember, akinek még az alsónadrágjában is füvet találtak a rendõrök.

Az elmúlt héten a bûnügyi portyaszolgálatot ellátó csongrádi nyomozók figyeltek fel egy 21 éves fiatalemberre, aki meglehetõsen gyanúsan viselkedett, ráadásul állandóan a nadrágjába nyúlkált. Igazoltatták, majd átvizsgálták a ruházatát. Az alsónadrágjából már ott kiesett némi kábítószergyanús növényi törmelék. Házkutatást tartottak nála, ahol három kezdetleges állapotban lévõ kábítószernövényt találtak.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
A fiatalember bevallotta a rendõröknek, hogy Szegeden jutott kábítószerhez. Megtetszett neki, ezért szerzett a barátainak is. Egy idõ után kitalálta, hogy jobban jár, ha saját magának termeli meg, amire szüksége van. Az interneten utána nézett a dolognak, majd rendelt is fûmagot és elültette. A növényeket édesanyja fürdõszobájában gondozta, ott foglalták le õket a rendõrök.

A 21 éves csongrádi fiatalember ellen visszaélés kábítószerrel bûntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás.