2020.12.04. - Borbála, Barbara

Benyugtatózta, megszúrta, felgyújtotta a férjét Andrea

Benyugtatózta, megszúrta, felgyújtotta a férjét Andrea
Brutális gyilkosság!

Saját fürdõkádjában égett halálra dr. Ny. László. A rendõrség õrizetbe vette a jogász feleségét. A helyiek szerint Lászlót elõbb benyugtatózta, majd megszúrta, végül felgyújtotta kegyetlen gyilkosa.

CSALÁDI DRÁMA - Teljes hírzárlat mellett nyomoz a rendõrség dr. Ny. László rejtélyes halála ügyében. A 31 éves férfi összeégett holttestére a saját fürdõkádjában találtak rá a kiérkezõ rendõrök, a nyomozók egyelõre nem közlik, ki hívta ki õket az Attila utcai házhoz.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
Sápi Tibor, a Hajdú- Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság jogtanácsosa csak annyit mondott: az áldozat felesége is a helyszínen tartózkodott a rendõrök kiérkezésekor, az asszony sokkos állapotban volt. Gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást tett, ezután õrizetbe vették. Egyelõre segítségnyújtás elmulasztása miatt folyik ellene eljárás.

Berettyóújfalun ugyanakkor mindenki kész tényként kezeli: a nõ féltékenység miatt végzett a helyi bíróság titkárával. A helybéliek szerint Andrea benyugtatózta, megszúrta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta férjét. Füredi Zsolt gyermekkora óta jó barátja az áldozatnak, a férfi szerint László és Andrea házassága régen megromlott.

– Már bulizni is külön jártak, sõt azt tervezték, hogy egy idõre szétköltöznek – árulta el Zsolt. Szeifert Ferenc, Berettyóújfalu polgármestere a nevelt fiát veszítette el. László 11 éves gyermek volt, amikor édesanyja és a polgármester házasságot kötött.

– Csak annyit mondhatok, hogy nagyon szerettem Lacit – suttogta megrendülten a városvezetõ. Az Attila utca lakói szerint még a gyilkosság másnapján is erõs gázolajszag terjengett a környéken. Andreából senki sem nézett ki ilyen szörnyûséget.