rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Rákszûrési leleteket hamisító nõvér

 • Share on Tumblr

  Róma - Letartóztattak egy kórházi nõvért az észak-olaszországi Livornóban, mert meghamisított több száz rákszûrési leletet.

  A gyanúsított több mint 400 vastagbélrákszûrési leletet manipulált.

  Átírta az orvosok feljegyzéseit, hamis adatokat vitt be a számítógépes rendszerbe, és a béltükrözésen átesett páciensekkel írásban közölte, hogy a vizsgáltat negatív eredményt hozott, pedig a lelet valójában pozitív volt, vagyis további vizsgálatokra lett volna szükség. A rendõrség gyanúja szerint 18 ember azért szenved vastagbélrákban, mert a hamisított diagnózis miatt nem ismerték fel idõben a tumort.

  A betegápolót kollegái leplezték le. Egyelõre nem válaszol a nyomozók kérdéseire, indítéka még nem ismert. Lehet, hogy meg akarta spórolni a pozitív diagnózissal járó munkát; a beteg visszahívását, a helyzet tisztázását és az újabb vizsgálatokat. Az is elõfordulhat, hogy valamiért bosszút akart állni munkatársain vagy a kórház vezetõségén.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Egy 73 éves asszony féltékenységbõl megölte 80 éves férjét

  Moszkva - Fûtõolajjal leöntötte és felgyújtotta 80 éves férjét féltékenységbõl egy 73 éves, nyugdíjas asszony egy Tula melletti orosz faluban.

  Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnõje, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóba van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá járt.

 • Vascsõvel akarta kirabolni a lottózót egy férfi

  A járókelõk tartóztatták föl azt a férfit, aki egy vascsõvel próbált meg kirabolni egy szegedi lottózót.

 • Előzzük meg a kerékpárlopásokat

  A jó idő beköszöntével egyre több kerékpár kerül elő, és ezzel együtt a kerékpárlopások száma is megnövekedhet. Azért, hogy biciklije ne váljon a kerékpártolvajok célpontjává, fogadja meg a Nyíregyházi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait:

 • Tanáriba, de nem dícséretért... (BRFK)

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság X. kerületi Rendõrkapitánysága készpénz-helyettesítõ fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

 • Anthraxtól rettegnek a szlovén parlamentben

  Kedden kiürítették és lezárták a szlovén parlament több irodáját is, miután az egyik ellenzéki képviselõ gyanús fehér port tartalmazó borítékot kapott.

 • Miniszter fia az egyik áldozata a vagánykodó sofõrnek

  A környezetvédelmi miniszter fia volt az egyik áldozat a szentendrei BMW-s balesetben. Ezt az információt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium is megerõsítette az MTI kérdésére, a család gyászára való tekintettel további részleteket azonban nem közölt.

  A BMW vezetõje túl gyorsan hajtott Szentendre belvárosában, egy kanyarban kisodródott és egy családi ház kertjébe rohant. Az autóban öt fiatal utazott, ketten meghaltak, csak az autó vezetõje úszta meg sérülések nélkül.

 • Késeléssel kezdte a férj az újévet

  Budapesten a XV. kerületi Páskomliget utcában saját lakásukban szúrta meg egy férj a feleségét pénteken, aki a támadást követõen a szomszédoktól kért segítséget.

 • Anyatejével mérgezte meg saját gyermekét

  Saját tejével mérgezte meg egy anya hat hónapos gyermekét: a kislány halálos adagú morfiumot kapott. A fájdalomcsillapítót a nõ szülés utáni fájdalmak enyhítésére vette be.

 • Késsel a mellkasában köszöntötte az újévet

  Késsel mellkason szúrt egy 21 éves fiút egy 40 esztendõs férfi Újév napján kora este a szlovákiai Csallóközaranyoson. A penge a szívhez közeli részen hatolt a mellkasba, és körülbelül egy hónapon belül gyógyuló sérüléseket okozott.

 • Belehalt sérüléseibe a Szentesen balesetet szenvedõ férfi

  Kórházba szállítást követõen belehalt sérüléseibe az a 45 éves férfi, aki autójával egy fának ütközött október 22-én éjszaka Szentesen.

 • Heroin egy autóban Zsombón

  Két szegedi férfit fogtak el a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Osztályának munkatársai az Akció Osztállyal együttmûködve Zsombón tegnap este. A jármûben 50 grammnyi heroint foglaltak le a rendõrök.

 • Fegyvert találtak egy autóban

  Lõfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendõrök egy autóban a korábban elrendelt fokozott ellenõrzés során Hatvanban - közölte a Heves Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Véres betörés: spéci riasztórendszer helyett elég volt a konyhaajtó üvege

  Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínrõl egy hódmezõvásárhelyi tolvaj - közölte a rendõrség vasárnap.

 • Bomba az iskolában

  Csõbomba szerû szerkezetet találtak reggel a tûzszerészek a kecskeméti Mátyás Király Általános Iskolában. A diákokat biztonságba helyezték.

  Pénteken bomba robban az iskolában.

 • Lábtörlõ lett a kisfiúból

  Az általános iskolás büntetési módszer nagy port kavart Törökországban, az esetet egy pedagógus gyakornok filmezte le mobiltelefonjával.

 • Lánya megerõszakolása után öngyilkosságba menekült az apa

  Nem volt elég, hogy megerõszakolták a lányát, még meg is fenyegették a támadók a megtört apát, ha szólni merészelne a rendõrségnek. A botrány helyett az öngyilkosságba menekült.

 • Nyugdíjasokat vertek át a csalók a tűzifával

  Egy régi kereskedőre hivatkozva szedték rá az edelényi kisnyugdíjasokat az olcsónak tűnő tűzifa megvásárlására, ami azonban csak a kifizetett mennyiség töredékét tette ki.

 • Beásták magukat a páncélterembe

  "Beásták" magukat tolvajok egy párizsi bank páncéltermébe, és kifosztottak csaknem kétszáz magánszéfet.

 • Róka okozott balesetet a 4-es fõúton

  Árokba futott, és ott felborult egy személygépkocsi, miután róka futott elé a 4-es fõúton vasárnap este.

 • Bevitte a gránátot a rendõrségre

  A nagy ijedtségben kiürítették a pilisvörösvári kapitányság és a posta épületét is.