rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Összejátszott vevõ és pénztáros?

 • Share on Tumblr

  Natchez (Mississippi állam) - Feltehetõen összejátszott egy vevõ és egy pénztáros egy áruházban az Egyesült Államokban, több mint 500 dollárral - 100 ezer forinttal - rövidítették volna meg a hipermarketet.

  A 22 éves vevõ, egy nõ összesen 547 dollár 50 cent értékben vásárolt portékát - egyebek közt hét nadrágot, 4 rekesz italt, tréningruhát, négy bugyit, egy melltartót, mosóport, mirelit pizzát, kávét, konzerveket, légfrissítõt, jókora adag húst stb. -, ám a 20 esztendõs kasszás hölgy csak 5 dollár 25 centet ütött be és ennyit fizettetett vele, jóllehet, igencsak feltûnhetett volna neki, hogy ennyi mindenért felettébb kevés ezer forintnyi dollár.

  Az áruház biztonsági rendszere, a kamerák és az õrök azonban résen voltak, és hamarosan a rendõrség õrizetbe vette mind a kasszást, mind a vevõt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tengerbe menekült egy családi a pusztító tûz elõl

  A tengerbe menekült az otthonukat elpusztító bozóttûz elõl egy tasmaniai család. A két nagyszülõ és öt kisunokájuk két és fél órán át egy mólóba kapaszkodva küzdött az életéért az õket körülölelõ lángtengerben.

 • Útpadkán akadt el a busz

  A busz elakadt az útpadkán. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

 • Megerõszakolta 11 éves kislányát az apa

  Megerõszakolta 11 éves kislányát, majd felvágta az ereit O. János. Az abaligetiek szerint azért esett neki a férfi a lányának, mert felesége megcsalta, és így akart bosszút állni rajta.

 • 84 éves nagymamát tartóztattak le csalás miatt

  Letartóztattak egy 84 éves bolgár nagymamát, aki tagja volt egy olyan szélhámos bandának, amely telefonon keresztül csalt ki pénzt idõs, kiszolgáltatott emberektõl.

 • Intézkedõ rendõrt gázolt el egy autó

  A jármû vezetõje autója jobb elejével sodorta el a rendõrt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • 15 évet is kaphat a megvádolt rajztanár

  Zárt tárgyalást rendelt el a Mohácsi Városi Bíróság a szemérem elleni erõszakkal vádolt rajztanár ügyében. Ha beigazolódik a bûnössége, akár 15 évet is kaphat.

 • Kalózok elraboltak tíz olajmunkást kameruni vizeken

  Tíz olajmunkást, köztük hét franciát raboltak el péntekre virradóra kalózok kameruni vizeken, a nigériai Bakassi határváros közelében - közölte a Total cég.

  A hét francia, két kameruni és egy tunéziai dolgozó a francia Bourbon cégcsoport hajóján tartózkodott, egy olajterminálon dolgoztak, amikor három motorcsónakkal megtámadták és elhurcolták õket.

 • Hárman támadtak az idõs férfira, mert nem adott elég kölcsönt

  Õrizetbe vettek egy 18 éves nõt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idõs férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik – értesült a HavariaPress.

 • Megette a pénzt a korrupt rendõr!

  Õrizetbe vettek egy szibériai rendõrtisztet az orosz hatóságok, mert kétezer rubel - átszámítva csaknem 14 ezer forint - kenõpénzt vett át Cseljabinszk város körzetében. A szibériai rendõrség keddi bejelentése szerint a rendõr lenyelte a pénzt, miután õrizetbe vették.

 • 250 milliós kártérítés egy biciklis balesetért

  Kómába esett, és többször meg kellett mûteni azt a háromgyerekes asszonyt, aki egy egyetemi kerékpárúton, egy lejtõ alján megcsúszott az ott összegyûlt sárban, és elesve beverte a fejét. A bukósisak megmentette ugyan Bridgid Ruden életét, ám maradandó agysérüléseket szenvedett, és epilepsziás lett.

 • Kapával vágta fejbe szomszédasszonyát egy idõs nõ

  Könnyebb sérülést szenvedett az az iváncsai asszony, akit szomszédnõje vágott fejbe kapával egy szerdai vita során.

 • Trükkös tolvajok vannak, de megelõzhetjük, hogy kifosszanak!

  ...ezt követõen felírta a nevemet, és hogy hány éves vagyok, majd közölte, hogy kapok értesítést, mert 1.800 forinttal kevesebbet kell fizetnem. Aztán gyorsan felállt, elköszönt, és már ki is ment a lakásból. Amikor visszamentem a szobába, feltûnt, hogy a vízhez nem is nyúlt hozzá. Gyorsan megnéztem megint a pénztárcámat, de abban megvolt a pénz. Megnéztem a fiókomat, de már láttam, hogy nem úgy áll a mappám, ahogy én azt hagytam. Már sejtettem, hogy nem lesz benne a pénz, és úgy is volt…

 • Borzongató ügy - illegálisan vehettek vért pécsi általános iskolásoktól

  Az egyik tanuló rokona szerint csütörtökön, testnevelés óra elõtt egy magát orvosnak kiadó férfi érkezett az iskolába, majd találomra kiválasztott nyolc-tíz gyereket, akiktõl vért vett. Azóta se látták.

 • Nyakon szúrta élettársát, majd felakasztotta magát

  Életveszélyesen megsebesítette korábbi élettársát egy 31 éves férfi Kiskunfélegyháza külterületén, majd felakasztotta magát - közölte a rendõrség csütörtökön.

 • Fazékkal futamította meg a késes rablót (Ibrány)

  Szombaton délben egy 84 éves ibrányi néni házába ment be ismeretlen férfi. Az elkövetõ a földre nyomta az idõs asszonyt, majd a nyakához kést szorítva pénzt követelt. Az ekkor belépõ szomszédasszony rákiabált a férfira, aki a kést eldobva menekülni próbált.

 • Jobban van az agyonszúrkált kisfiú

  Javul a negyven varrótûvel a testében kórházba szállított kétéves brazil kisfiú állapota, de valószínûleg még ezen a héten újabb - harmadik - mûtétnek vetik alá.

 • Lábtörlõ lett a kisfiúból

  Az általános iskolás büntetési módszer nagy port kavart Törökországban, az esetet egy pedagógus gyakornok filmezte le mobiltelefonjával.

 • Gázt szállító szerelvény 51 vagonja siklott ki Oroszországban

  Olajszármazékokat és propángázt szállító szerelvény 51 vagonja siklott ki csütörtökre virradóra az oroszországi Rosztov megyében, a baleset helyszínén hatalmas tűz keletkezett, 27-en megsérültek.

 • Három autó karambolozott a 63-as úton

  Ketten súlyos egy ember könnyû sérülést szenvedett nemrég a 63-as úton, ahol három autó ütközött. Mentõhelikopter is érkezett.

 • Robogós csapódott a kinyíló kocsiajtónak

  Balesettel indult a reggel a Kis-Hunyad utcán Miskolcon. Nyolc óra elõtt nem sokkal egy autó kinyitott ajtaján akadt fenn egy robogós, akit a mentõk vittek el.