rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Franciáktól lopták, román vitte, magyar elcsípte - lefoglalt X5-ös BMV

 • Share on Tumblr

  2009. február 8-án a hajnali órákban Nagylak Közúti Határátkelõhelyen jelentkezett kilépésre egy francia honosságú, nagyértékû BMW X5 személygépkocsi.

  Az útlevélkezelõnek gyanússá vált, hogy a gépjármû román vezetõje minimális poggyásszal rendelkezik egy ilyen hosszú út megtételéhez. Az alapellenõrzést követõen kiderült, hogy a francia hatóságok figyelmeztetõ jelzést helyeztek el a Schengeni Információs Rendszerben, mivel a gépjármûvet körözik.

  A nagyértékû terepjárót február 4-én tulajdonították el egy Párizs melletti kisvárosból, ezért a gépjármû lefoglalásra került.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mûtrágyát követelnek a túszejtõ parasztok!

  Tizenhárom rendõrt és négy civilt ejtettek túszul egy vízierõmûnél parasztgazdák Peruban, az Andok térségében. Elengedésükért cserében mûtrágyát követelnek a hatóságoktól.

 • Pénzrablás: 560 'rongy' helyett csak néhány valódi

  Kuala Lumpur - Félmillió dollár helyett egy zsák ruhát rabolt négy fegyveres férfi Malajziában egy valutaváltótól.

  Nem szándékosan, mert ruhájuk volt, pénzük nem. A rablók azonnal tüzet nyitottak pisztolyaikból a pénzkereskedõre, ahogy kilépett páncélozott furgonjából, aztán felkapták a férfi kezében lévõ zsákot és elmenekültek.

 • Három ember vesztette életét a súlyos buszbalesetben

  Három ember meghalt, több mint húsz pedig megsérült csütörtök hajnalban a romániai Nagylakon, amikor két romániai rendszámú autóbusz ütközött egymással. Szemtanúk szerint egy Spanyolországból érkező autóbusz túl nagy sebességgel próbált bevenni a településen belül egy éles kanyart, átsodródott a szembe jövő sávba, ahol frontálisan ütközött egy a határállomás felé szabályosan közlekedő székelyföldi busszal. A Kézdivásárhelyről Budapestre tartó menetrend szerinti autóbuszon a jármű vezetője és egy utas halt meg.

 • Halálra gázolt egy férfit a vonat

  Egy férfit vasúti átjáróban gázolt halálra egy menetrend szerint közlekedő vonat Agárdon.

 • Felakasztotta magát egy 19 éves fiú a börtönben

  Felakasztotta magát a székesfehérvári börtönben egy 19 éves, elõzetes letartóztatásban lévõ férfi, miután fogvatartását meghosszabbították.

  A kiérkezett mentõsök stabilizálták az állapotát, majd kórházba vitték. Két nap múlva azonban meghalt.

 • Kormányablak - a közlekedésbiztonsági program

  2008 novemberében útjára indítjuk közlekedésbiztonsági magazinunkat KORMÁNYABLAK néven.

  "Ablak a közlekedésre" magazinunk célkitûzése a fiatalok preventív tájékoztatása a biztonságos közlekedésrõl, valamint a témával kapcsolatos hírek, tesztek, szoftverek ingyenes hozzáférésének biztosítása.

 • Több mint negyven évig volt a víz alatt a két autó és a hat holttest

  Több mint negyven évig hevert a tó fenekén háborítatlanul az a két autó, amelyekre most egy szonár tesztelése során véletlenül bukkantak rá az oklahomai Foss tó mélyén.

 • Két kamion ütközött össze Nyírbátornál

  A baleset a főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán történt, a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelését.

 • Leforrázta férje hímtagját

  Bradenton - Forróvizes merényletet követett el férje ellen egy asszony az Egyesült Államokban: leforrázta a férfi ágyékát.

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Két halálos áldozatot követelt egy szabálytalanul elõzõ autós

  A baleset miatt a 2-es fõutat a 16-os kilométernél lezárták, a forgalmat az M2-es autóútra terelték át

 • Kifosztották, mialatt misén volt - polgárõrök fogták el a tettest

  Polgárõrök segítségével fogták el a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint kifosztotta egy idõs asszony lakását Oszkón, mialatt a nõ misén volt.

 • Rablások Szombathelyen - Az egyik támadót elfogták

  Valószínûleg nincs összefüggés a bûncselekmények között

  Elfogták és már elõzetes letartóztatásba is helyezték azt a férfit, aki kirabolt egy játéktermet szombat reggel Szombathelyen - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Fejbe rúgták és a bankszámláját is kifosztották

  Egy kocsmából hazafelé tartó férfit rabolt ki két fiatal Mórahalmon hétfõn hajnalban. Az elkövetõket a sértett által adott személyleírás alapján a rendõrök néhány órán belül elfogták - közölte kedden a rendõrség.

 • Forgalommal szemben autózott a sofõr - karambolozott, szörnyethalt

  Frontálisan ütközött a 4-es fõúton, Törökszentmiklós közelében egy szabályosan haladó autóssal.

 • Vezetékes gáz robbant Putnokon

  Vezetékes gáz robbant be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban, a tûzoltók egy 51 éves férfit kimentettek az épületbõl, amelyiknek kidõlt az egyik fala, s a ház így lakhatatlanná vált.

  A kimentett férfit súlyos állapotban, mentõhelikopterrel kórházba szállították. Az elsõdleges adatok szerint a környezõ épületekben nem esett komolyabb kár, a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi okozta a robbanást.

 • Egy nap alatt két TOP100-ast fogtak

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Felderítõ Fõosztály Célkörözési Osztálya és az Akció Osztálya munkatársai 2008. november 30-án elfogtak két férfit, akik szerepeltek az Országos Rendõr-fõkapitányság Top100-as listáján.

 • 8 milliós cigirakományt koboztak el a pénzügyõrök

  Visszaesõ cigarettacsempészt fogtak el mintegy nyolcmillió forint illegális dohányáruval együtt a pénzügyõrök egy pécsi garázsban.

 • 20 ezres bírságból 7 milliós

  London - Felesége 60 fontos - 20 ezer forintos - gyorshajtási bírságából 20 ezer fontos - 7 millió forintos - kiadásba küzdötte magát egy férfi Nagy-Britanniában, mert pert indított a bírság ellen.

 • Hittérítõt tartóztattak le Szolnokon

  Letartóztattak egy amerikai hittérítõt Szolnokon három rendbeli kiskorú veszélyeztetése bûntett alapos gyanúja miatt.

 • Tinédzserekkel szembeni munkahelyi erõszak

  New York - Minden harmadik dolgozó tinédzser elmondhatná, hogy munkahelyén az erõszak valamilyen formája érte - figyelmeztettek egy amerikai szaklapban közzétett tanulmány szerzõi.

  Az észak-karolinai egyetem kutatói egy massachusettsi középiskola 1171 diákját faggatták ki a munkavállalással kapcsolatos rossz tapasztalataikról. A válaszadók 45 százaléka lány volt, 51 százalékuk nem spanyolajkú fehér, 38 százalékuk ázsiai, a többiek latinok, feketék vagy más etnikumhoz tartozók. A kikérdezettek átlagban kevesebb mint két éve dolgoztak.