rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Franciáktól lopták, román vitte, magyar elcsípte - lefoglalt X5-ös BMV

 • Share on Tumblr

  2009. február 8-án a hajnali órákban Nagylak Közúti Határátkelõhelyen jelentkezett kilépésre egy francia honosságú, nagyértékû BMW X5 személygépkocsi.

  Az útlevélkezelõnek gyanússá vált, hogy a gépjármû román vezetõje minimális poggyásszal rendelkezik egy ilyen hosszú út megtételéhez. Az alapellenõrzést követõen kiderült, hogy a francia hatóságok figyelmeztetõ jelzést helyeztek el a Schengeni Információs Rendszerben, mivel a gépjármûvet körözik.

  A nagyértékû terepjárót február 4-én tulajdonították el egy Párizs melletti kisvárosból, ezért a gépjármû lefoglalásra került.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Átalakított alvázban volt a cigaretta

  Személyautójának házilag átalakított alvázában rejtett el 145 karton, zárjegy nélküli cigarettát egy szerb férfi, aki a letenyei autópálya-átkelõnél bukott le szállítmányával - tájékoztatott a Vám- és Pénzügyõrség Nyugat-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtóreferense hétfõn.

 • A mentõben halt meg egy balesetet okozó férfi

  A kiérkezõ mentõben meghalt egy férfi, aki korábban rosszulléte miatt okozott balesetet Kõszegen.

 • 25 ember halt meg, amikor felborult egy teherautó

  Legkevesebb 25 ember, köztük 11 gyermek halt meg az indiai Bihar tartományban, amikor felborult egy nagy sebességgel közlekedõ teherautó.

 • Halálos baleset: Kisteherautó és személygépjármû ütközött

  Halálos baleset történt a Fejér megyei Hantos belterületén hétfõ reggel, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, utóbbi sofõrje a helyszínen meghalt.

 • Börtön a 'nagy vonatsínrablás' elkövetõjének

  London - Két év kilenc hónap börtönre ítéltek egy brit férfit, amiért ellopott 171 tonna vasúti sínt Nagy-Britannia egyik legforgalmasabb vonaláról.

  Anthony Porretta egy daruval szedte fel a síneket és öt kamiont rakott meg velük. A londoni Paddington pályaudvart Wales déli részével összekötõ szakaszon szerzett zsákmányt 83 ezer fontért (27 millió forint) adta el egy ócskavas-kereskedõnek.

 • Negyvennyolc rokonát tartóztatta le egy szecsuani városi rendõrfõnök

  Peking - Negyvennyolc rokonát tartóztatta le a kínai Szecsuan (Sichuan) tartomány egyik kisvárosának rendõrfõnöke.

  A Chinanews.com állami hírportál jelentése szerint Hejcsukou (Heizhugou) város harmincas éveiben járó, elsõ számú hatósági embere tevékenysége nyomán eddig a rokonság 25 tagját börtönözték be, küldték "munka általi átnevelésre", vagy szabtak ki rájuk más büntetéseket . A többiek még ítéletre várnak.

 • Gyermekeket lõtt lábon a maffia

  Feltételezhetõen maffiózók lábon lõttek öt tizenéves fiatalt Nápoly egyik szegények lakta negyedében.

 • Újabb baleset az M5-ös autópályán

  Beleszaladt az elõtte haladó tehergépkocsiba egy bolgár rendszámú személyautó kedd délután az M5-ös autópálya 58-as kilométerénél.

 • A rendõrség elfogta a Lehel térnél megszökött foglyot

  A rendõrség pénteken hajnalban Pécelen elfogta azt a foglyot, aki csütörtökön este szökött meg a budapesti Lehel térnél - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Hullámvasútként emlegetett úton veszítette életét egy kaliforniai nõ

  Csak hullámvasút útként emlegették azt az utat, amelyen egy kaliforniai nõ kisodródott az autójával. Meghalt, anyja beperelte a várost.

 • Ki látta a szegedi balesetet?

  Szemtanúk jelentkezését várja a Szegedi Rendõrkapitányság egy május 21-én este történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset ügyében.

 • Zárthelyi dolgozatokkal üzérkedtek a biztonsági õrök

  Alkalmanként 5000 forintért árulták a zárthelyi dolgozatok feladatait a Pécsi Tudományegyetem Mûszaki Karán a biztonsági õrök. Elõzõ nap a tanárok szobáiból lopták ki a papírokat, amiket továbbadtak a diákoknak. A kar vezetése egy, a Hír Televízió birtokába jutott hangfelvétel alapján rendõrségi feljelentést tett.

 • Holtan emelték ki a a sofõrt a Suzukiból

  Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, mikor lesodródott az útról, s egy fának csapódott egy autó a Baranya megyei Drávafok határában.

 • Savval öntötte le volt nejének arcát

  Égetõ bosszút állt 23 éves szeretõjén egy román férfi. Miután barátnõje elmondta neki, hogy ki szeretne szállni a kapcsolatból, a férfi gonosz bosszút forralt. Körülbelül 6 hónapon keresztül gyûjtögette egy üveg kannába - az egyelõre beazonosítatlan helyekrõl származó - kénsavat, amelyet egy parkban rejtett el.

 • Busz ütött el egy tizenhároméves kislányt

  Autóbusz ütött el Hajdúszoboszlón egy tizenhárom éves kislányt. Állapota súlyos.

 • Párduc – Leopárd akció ! Országos körözési akció mérlege… (Fejér megye)

  Körözés hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása, a közterületi rendõri jelenlét fokozása, illetve a lakosság biztonságérzetének javítása céljából két napos országos bûnügyi és közbiztonsági fokozott ellenõrzést hajtottak végre az ország rendõri szervei. Így Fejér megyében is két-két lépcsõben, 04.00 és 08.00, illetve 16.00 és 20.00 óra közötti idõben került végrehajtásra a Párduc és Leopárd névre elkeresztelt akció. A maga nemében ha nem is nagyot, de mondhatni sokat fogott a két nagymacska…

 • Betörte magát a börtönbe

  Szó szerint betörte magát a börtönbe egy férfi Mozambikban: lerombolta a fal egy részét.

 • Tizenötezer kaparós sorsjegyet tulajdonítottak el

  Tizenötezer kaparós sorsjegyet kaparintottak meg Kínában utcai járókelõk, miután karambolozott a szerencsepapírokat szállító teherautó és kinyílt raktérszekrénye.

 • Útpadkán akadt el a busz

  A busz elakadt az útpadkán. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

 • Oszlopnak ment a lopott autóval - még a gázvezetéket is megrongálta

  Ukrajnában kora hajnalban ellopták egy vállalkozó Mercedes Sprinter márkájú kisbuszát