rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Iskolaigazgatót bántalmaztak fiatalok szülei szerdán délután Makón.

 • Share on Tumblr

  A rendõrség eddigi adatai szerint az egyik helyi általános iskolában két tizenéves fiatal – egy fiú és egy lány – jelent meg a szerdai napon iskolaidõben, akik nem az iskola tanulói. Az igazgató ezt látva kérdõre vonta õket, mivel ott-tartózkodásuk felkeltette gyanúját a látogatás célját illetõen. Ennek teljes eloszlatása végett a rendõrséget is kihívta az iskola vezetése.

  Mivel jogsértõ cselekmény gyanúja nem merült fel velük kapcsolatban, a fiatalok távozhattak az iskolából. Nem sokkal késõbb megjelent a 13 éves lány és a 17 éves fiú édesanyja, akik gyerekeikkel kapcsolatban szóban ráripakodtak az igazgatóra. Ennek során nem riadtak vissza a tettlegességtõl sem, minek következében az igazgató 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

  A két szülõt a makói rendõrök közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntett megalapozott gyanúja alapján gyanúsítottként hallgatták ki. A szülõk vallomásuk során elmondták, hogy az iskola vezetõje állítólag bántalmazta a két gyereket, és ezt sérelmezték nála.

  A 17 éves fiú egyébként nem ismeretlen a hatóságok elõtt, ugyanis több vagyon elleni bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt jelenleg büntetõeljárás folyik ellene.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Óvodásokkal végzett a kínai ámokfutó

  Hat gyermeket és egy felnõttet szúrt halálra, és legalább húszat megsebesített egy ámokfutó az északnyugat-kínai Senhszi tartományban, majd végzett magával is.

 • Öt évet kapott Kaiser Ede

  Jogerõsen öt év letöltendõ börtönbüntetésre ítélte a Fõvárosi Bíróság csütörtökön Kaiser Edét mintegy 10 évvel ezelõtt elkövetett különbözõ, vagyon elleni bûncselekmények, elsõsorban lopások miatt.

  A móri bankrablás perében korábban tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Kaiser Edét ezúttal 12 rendbeli lopás és társtettesként elkövetett csalás miatt mondta ki bûnösnek a bíróság.

 • Döbbenet! Szájon harapta szomszédját

  Szájon harapta szomszédját egy amerikai férfi, mert átrepült kertjébe egy labda.

 • Fegyverrel rontott a III. kerületi szoláriumba

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azt a fiatalembert, aki fegyverrel rabolt ki egy szoláriumot a múlt héten Budapesten.

 • Húsvágó bárddal ölte meg konyhakéssel támadó feleségét

  Húsvágó bárddal és konyhakéssel esett egymásnak egy idõs házaspár két tagja Bocskaikerten. Az asszony elhunyt, férje életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 • Autó alá rejtett bombával akartak végezni a rendõrrel

  Blerim Mustafa, a szerb multietnikus rendõrség albán rendõrtisztjének autója alá eddig ismeretlen tettesek robbanószerkezetet helyeztek a hétvégén. A bomba vasárnap este, valamivel 21 óra után robbant fel, amikor a rendõrtiszt és felesége beszálltak a család Peugeot 205 típusú gépkocsijába. Blerim súlyos, felesége és két arra sétáló albán kislány könnyebb sérüléseket szenvedett.

 • Gyermekét és feleségét is bántalmazta a soproni férfi

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 20-án 14 óra 29 perckor érkezetett bejelentés, hogy egy soproni lakásban családon belüli bántalmazás történt.

 • Mezõgazdasági vontató és autó ütközött

  Súlyosan megsérült egy autó utasa, amikor a jármû egy mezõgazdasági vontatónak ütközött csütörtökön az 53-as úton Kiskõrös és Soltvadkert között.

 • Saját udvarán fagyott halálra

  Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit szerdán a reggeli órákban lakossági bejelentés alapján a helyi rendõrõrs egyik munkatársa.

 • Pokolgép robbant Indiában

  Legalább 26 halottja és több mint száz sebesültje van azoknak a pokolgépes merényleteket, amelyeket csütörtökön hajtottak végre az India északkeleti részén fekvõ Asszám államban.

 • Biodízelt foglaltak le Békés megyében

  Négy vasúti tartálykocsiban összesen kétszáz tonna repceolajat, biodízel-alapanyagot foglalt le a rendõrség Békéscsabán - közölte a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

  A rendõrség sikkasztás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a húszmillió forint értékû rakománnyal kapcsolatban - mondta Pengõ Erzsébet.

  A Békés Megyei Online (BEOL) internetes újság információja szerint a leplombált tartálykocsik a sarkadi székhelyû BIO-MA Magyarország Zrt. telepérõl kedd hajnalban gördültek ki, és Ausztria felé indultak.

 • Lánya ölte apját Vámospércsen

  A 16 éves lányt, annak édesanyját és a lány 20 éves barátját a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat

  Õrizetbe vett a rendõrség egy 16 éves lányt, 34 éves édesanyját és 20 éves barátját, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megölték a lány apját - közölte az MTI-vel pénteken Vezendi Jánosné rendõr õrnagy, a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Két ember meghalt, többen megsérültek lövöldözés közben egy amerikai plázában

  Hatalmas pánikot keltett egy amerikai bevasalóközpontban, mikor egy hokisisakot viselõ férfi elkezdett lövöldözni.

 • 10 hektáron lángol az aljnövényzet Berettyóújfaluban

  Tanyákat veszélyeztet a tűz Berettyóújfaluban, ahol 10 hektáron ég az aljnövényzet. Debrecenből, Püspökladányból és Hajdúszoboszlóról is érkeznek tűzoltók az oltáshoz. Berettyóújfaluban egy bevásárlóközpont mögött gyulladt ki az aljnövényzet, ahová nagy erőkkel vonultak ki a megyei hivatásos tűzoltók.

 • Fagyállót ivott, meghalt egy férfi

  Meghalt a férfi, aki a testvérével együtt fagyállót ivott Nagykanizsán. A flakont egy parkolóban kapta az egyik férfi valakitől, azt mondták neki igya meg.

 • Halálra verte ivócimboráját

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a férfit, aki olyan alaposan helybenhagyta egy ivócimboráját Felsõzsolcán, hogy az belehalt sérüléseibe.

 • Kiszórták a zsákmányt az ablakon a bankrablók

  Elszórta menekülés közben a zsákmányát egy bankrablóbanda, hogy a bankjegyekre odasereglõ tömeg elzárja az õket üldözõ zsaruk útját.

 • Rabul ejtette saját magát a betörõ

  Rabul ejtette magát egy betörõ tettének helyszínén az Egyesült Államokban, és végül a rendõrséget hívta, hogy szabadítsák ki "házi fogságából".

 • Lakása utcára nézõ teraszán lett öngyilkos egy férfi

  Belvárosi lakása teraszán lett öngyilkos egy szerb férfi, ráadásul fényes nappal.

 • Súlyosan bántalmazásba halt bele egy debreceni férfi

  Holtan találtak egy 61 éves férfit szerdán Debrecenben, halálát súlyos bántalmazás okozta.