rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Iskolaigazgatót bántalmaztak fiatalok szülei szerdán délután Makón.

 • Share on Tumblr

  A rendõrség eddigi adatai szerint az egyik helyi általános iskolában két tizenéves fiatal – egy fiú és egy lány – jelent meg a szerdai napon iskolaidõben, akik nem az iskola tanulói. Az igazgató ezt látva kérdõre vonta õket, mivel ott-tartózkodásuk felkeltette gyanúját a látogatás célját illetõen. Ennek teljes eloszlatása végett a rendõrséget is kihívta az iskola vezetése.

  Mivel jogsértõ cselekmény gyanúja nem merült fel velük kapcsolatban, a fiatalok távozhattak az iskolából. Nem sokkal késõbb megjelent a 13 éves lány és a 17 éves fiú édesanyja, akik gyerekeikkel kapcsolatban szóban ráripakodtak az igazgatóra. Ennek során nem riadtak vissza a tettlegességtõl sem, minek következében az igazgató 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

  A két szülõt a makói rendõrök közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntett megalapozott gyanúja alapján gyanúsítottként hallgatták ki. A szülõk vallomásuk során elmondták, hogy az iskola vezetõje állítólag bántalmazta a két gyereket, és ezt sérelmezték nála.

  A 17 éves fiú egyébként nem ismeretlen a hatóságok elõtt, ugyanis több vagyon elleni bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt jelenleg büntetõeljárás folyik ellene.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások