rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Jól szimatoltak a zsaruk!

 • Share on Tumblr

  Jó volt a rendõrök szimata, a csomagtartóból kerültek elõ a kegytágyak (Oroszlány)

  Az út menték könnyítettek magukon a tolvajok, ez lett a vesztük. Ezzel köztisztasági szabálysértést követtek el, amit az oroszlányi rendõrök nem hagytak figyelmen kívül. Igazoltatás és a szabálysértési bírság kiszabása következett, melyet a sofõr és utasa készségesen elfogadott.

  A kollégáknak gyanús lett a túlzott együttmûködés, ezért arra kérték a 19 éves oroszlányi sofõrt, nyissa ki a csomagtartót is. Ebbõl számos kegytárgy került elõ, mellyel a gyanúsított nem tudott elszámolni.

  A nyomozás során kiderült, hogy az értékeket a majki Kiskápolnából lopták el csütörtökön. Ennyivel azonban nem érték be a nyomozók, tüzetesebben kezdtek el vizsgálódni a férfival szemben, így kiderült, hogy további 4 betörés írható a számlájára és 5 olyan eset is hozzá köthetõ, melyek kísérleti szakaszban maradtak.

  A 19 éves oroszlányi férfit az Oroszlányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

  KEM RFK Sajtószolgálata

  Tatabánya, 2009. február 27.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Villám csapott agyon egy kocogó férfit

  Súlyos károkat okozott Ausztriában is a hirtelen jött vihar csütörtökön késõ délután.

 • Saját anyja kínozta meg, mert nem akart férjhez menni

  Toulonban saját édesanyja és lánytestvérei kínoztak meg egy 18 éves algériai származású lányt, mert nem akart férjhez menni ahhoz az Algériában élõ 30 éves férfihez, akit kiszemelt számára a családja. A Franciaországban élõ közel-keleti származású bevándorlók között a mai napig gyakori az elõre elrendezett, a lányokra ráerõszakolt házasság, de a jelenségrõl alig zajlik nyilvános beszéd.

 • Leégett egy családi ház Péren

  Leégett egy családi ház az éjjel a Gyõrhöz közeli Péren.

 • Átszámítva közel 200 millió forint bírság gyorshajtásért Svájcban

  Gyorshajtási bírságból világcsúcsra számíthat egy svéd férfi: bõ 200 millió forintnyi összegre ítélhetik.

 • Aratási balesetek Békés megyében

  Aratási balesetek történtek néhány óra alatt Békés megyében, az ütközések miatt négyen sérültek meg.

  Medgyesbodzás határában egy Medgyesegyháza felé haladó traktor akart balra lekanyarodni, amikor ütközött egy teherautóval, melynek sofõrje a vontatót akarta megelõzni.

  Az ütközés következtében a traktor vezetõje, valamint a teherautó vezetõje és utasa is nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérüléseket szenvedett.

 • Késsel rabolt a tini

  Késsel fenyegetve rabolta ki áldozatát Kazincbarcikán egy 17 éves fiú, a rudabányai fiatallal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség - tájékoztatta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje.

 • Betört, hogy börtönbe juthasson a testvéréhez

  Capac (Michigan állam) - Annyira hiányzott börtönben ülõ fivére egy férfinak az Egyesült Államokban, hogy betört egy benzinkút boltjába, majd pedig feladta magát.

  A 24 éves illetõ hajnalban hatolt az épületbe, majd pedig telefonált a rendõrségre és elmondta, mit tett meg miért.

 • Bûnre kényszerítve, jövedelmétõl megfosztva...

  Kezdetben arra kényszerítettek egy kazincbarcikai férfit, hogy élelmiszereket lopjon, majd megbízói a jövedelmétõl is megfosztották.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság azért indított zsarolás és rablás miatt eljárást, mivel két férfi, és egyikük lánya társtettesként több héten keresztül többek között lopásra kényszerített egy helyi férfit.

 • Meglincselték a férfiakat, mert azt hitték, gyermekrablók

  Gyermekrablásoktól félõ dühös tömeg lincselt meg két embert Elefántcsontpart fõvárosában - közölte az afrikai ország rendõrsége szombaton.

 • Brutális gyilkosság Dorogon

  Újabb gyilkosság és újabb eredményes nyomozás Komárom-Esztergom Megyében. A rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya a Dorogi Rendõrkapitányság nyomozóinak segítségével 5 és fél óra alatt elkapták a gyilkosokat, annak ellenére, hogy elsõként semmilyen adat nem állt a nyomozók rendelkezésére. Nem tudták ki az áldozat, hol és mivel gyilkolták meg, mi lehetett az indok és kik lehettek az elkövetõk. Az áldozat kilétét telefonja segítségével sikerült megállapítani. Alkalmi munkaadóját felhívva derült ki, hogy ki az a férfi, akit holtan találtak a közterületen.

 • Megütötte az ismerősét, majd elvette a pénztárcáját

  Megütötte ismerősét és kivette a zsebéből a pénztárcát egy férfi Gyulán. A rablással gyanúsítható K. Károlyt a rendőrség őrizetbe vette.

 • Bûnösnek vallotta magát a pécsi ámokfutó

  Bûnösnek vallotta magát a Pécsi Városi Bíróságon az a férfi, aki nyár elején a baranyai megyeszékhelyen egy zebrán elgázolt egy babakocsit toló nagymamát. A 67 éves idõs nõ és a 20 hónapos gyermek is belehalt a balesetben szenvedett sérülésekbe.

 • Megszúrtak egy hajléktalan férfit

  Az elmúlt éjszaka, nem sokkal 1 óra után érkezett a bejelentés a Kazincbarcikai Rendõrkapitányságra, miszerint egy 61 éves hajléktalan férfit elõzetes szóváltást követõen ismeretlen tettesek bántalmaztak, illetve megszúrtak.

 • Tolvaj régész bukott le

  Az 1700-as évekbõl származó érméket és más leleteket is ellopott egy barabási lelõhelyrõl egy régész. A férfit akár három év börtönre is ítélheti a bíróság.

 • Egy csecsemõ meghalt, harmincöten pedig megsebesültek a román turistabusz balesetében

  Egy csecsemõ meghalt, harmincöten pedig megsebesültek - hárman közülük életveszélyesen - vasárnap egy román turistabusz balesetében a franciaországi Vidauban közelében.

 • A fia szúrta le a nyírmadai férfit

  A fia szúrta le az 52 éves nyírmadai férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, a fiatalember beismerte tettét.

 • A Tiszába fulladt egy szomáliai férfi

  Beszakadt a Tisza jege egy szomáliai férfi alatt Tiszakerecseny közelében. A fiatalember három társával Ukrajna felõl érkezett illegálisan az országba. A többi határsértõt a barabási határrendészeti kirendeltség járõrei elfogták.

 • Baleset történt Hatvan közelében

  Súlyos baleset történt Hatvannál, három személy könnyebben megsérült.

 • Halálra gázoltak egy gyalogost Balatonalmádinál

  Balatonalmádi és Szentkirályszabadja között történt a tragikus baleset.

 • Fél millió forintos számla-álegyeztetés Tatán

  Tatabánya - Fél millió forint értékû ékszertõl és készpénztõl fosztott meg egy fûtészszámla-álegyeztetõ egy 85 éves férfit Tatán.