rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Jól szimatoltak a zsaruk!

 • Share on Tumblr

  Jó volt a rendõrök szimata, a csomagtartóból kerültek elõ a kegytágyak (Oroszlány)

  Az út menték könnyítettek magukon a tolvajok, ez lett a vesztük. Ezzel köztisztasági szabálysértést követtek el, amit az oroszlányi rendõrök nem hagytak figyelmen kívül. Igazoltatás és a szabálysértési bírság kiszabása következett, melyet a sofõr és utasa készségesen elfogadott.

  A kollégáknak gyanús lett a túlzott együttmûködés, ezért arra kérték a 19 éves oroszlányi sofõrt, nyissa ki a csomagtartót is. Ebbõl számos kegytárgy került elõ, mellyel a gyanúsított nem tudott elszámolni.

  A nyomozás során kiderült, hogy az értékeket a majki Kiskápolnából lopták el csütörtökön. Ennyivel azonban nem érték be a nyomozók, tüzetesebben kezdtek el vizsgálódni a férfival szemben, így kiderült, hogy további 4 betörés írható a számlájára és 5 olyan eset is hozzá köthetõ, melyek kísérleti szakaszban maradtak.

  A 19 éves oroszlányi férfit az Oroszlányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

  KEM RFK Sajtószolgálata

  Tatabánya, 2009. február 27.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bukósisakos kecskeméti rablás

  Ismeretlen tettes kirabolt egy élelmiszer üzletet Kecskeméten.

  A HavariaPress úgy tudja: szombaton este háromnegyed kilenc körül egy bukósisakos férfi ment be a bácsi megyeszékhely egyik lakótelepén lévõ élelmiszer
  boltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására szólította fel az eladót.

  Õ a felszólításnak eleget tett, átadta a kasszában lévõ mintegy százezer forintot, ezt követõen a tettes a zsákmánnyal együtt távozott a helyszínrõl. A rendõrség keresi az elkövetõt.

 • Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit

  Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit. A támadók úgy összeverték, hogy elájult, azonban, mikor magához tért, a betörõk visszatértek, és újra kirámolták.

 • Dunába gurult egy autó (BRFK)

  2009. március 18-án 20 óra 45 perc körüli idõben a Budapest XXIII., Horgászpart utcában halálos kimenetelû közlekedési baleset történt.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. O. I. 20 éves budapesti férfi az általa vezetett személygépkocsival leparkolt a Duna holtága elõtt egy füves területen, majd a járó motorú autóból kiszállt és mintegy két méterre eltávolodott.

 • Férfi holttestet találtak a megáradt Zagyvában

  Holttestet találtak hétfõn kora este a megáradt Zagyvában Szolnokon.

 • Megerõszakolt kislány volt a halálra kövezett szomáliai 'házasságtörõ nõ'

  Nairobi - Nem 23 éves házasságtörõ nõt, hanem a hatóságoktól védelmet kérõ 13 éves megerõszakolt kislányt köveztek halálra Szomáliában az iszlám törvények nevében - hozta nyilvánosságra kedden az ENSZ Gyermekalapja.

  A korábbi jelentések arról számoltak be, hogy az augusztus óta iszlám lázadók kezében lévõ dél-szomáliai Kismayo városban az iszlám bíróság ítélete nyomán ástak a földbe és köveztek halálra egy bûnösségét elismerõ fiatalasszonyt, aki úgymond maga is ragaszkodott az ítélet végrehajtásához.

 • Visszaáramló gáz miatt került kórházba egy család

  Két felnõttet és két gyermeket szállítottak kórházba hétfõ délelõtt Nagykovácsiból, ahol vélhetõen egy családi ház vegyes tüzelésû kazánjából, illetve a kályhából visszaáramló gáz okozhatott rosszullétet.

 • Hamis személyivel adtak el ingatlant (Nyíregyháza)

  Hamis személyi igazolvány felhasználásával csaltak egy lakóingatlan eladása során Nyíregyházán. A városi rendõrkapitányság nyomozásának adatai szerint egy álnevet és hamis iratokat felhasználó férfi és nõ tavaly októberben 35 millió forintért adott el egy házat, ami nem is az õ tulajdonuk volt.

 • Bottal verték meg, majd felgyújtották

  Egy mezõn találtak rá arra a 49 éves román férfira, akit brutálisan meggyilkoltak a Temes megyei Gátalja településen. Az áldozat fejét egy bottal szétverték, majd hogy eltüntessék, a holttesten lévõ pulóvert meggyújtották.

 • Halálos baleset Debrecennél

  Két személyautó ütközött össze Debrecen-Haláp közelében.

 • Öt személyautó balesetezett a 4-es fõúton

  Öt személyautó karambolozott csütörtök reggel a négyes fõúton. A balesetben egy ember sérült meg, könnyebben.

 • Rendõrök járõröznek egy újabb verekedés után Mátraverebélyen

  Két család verekedett össze egy italbolt elõtt a Nógrád megyei Mátraverebélyen szombaton, a faluban éjszaka megerõsített járõrszolgálatot tart a rendõrség - közölte a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Eb ura fakó

  "Ki mit talál, azé" alapon pénzt követelt egy férfi szomszédja kutyájáért az Egyesült Államokban.

 • Elfogták az anyját megkéselõ férfit

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki késsel támadta meg saját anyját Dégen, apját pedig összeverte.

 • Mosógépben lelete halálát a drogos anya gyermeke

  A drogproblémákkal küzdõ, 26 éves Lindsey Fiddler egyszerûen nem vette észre, hogy kislányát hozzáfogta a szennyes ruhákhoz, miközben a felültöltõs gépbe pakolt.

 • Személyvonat gázolt el egy embert

  A baleset miatt a szobi vonalon félórás késésekre kell számítani.

 • Nem sikerült rendbe hozni a házasságukat - megfojtotta nejét majd öngyilkos lett

  Azért utazott Mexikóba egy brit pár, hogy rendbe hozzák házasságukat. Amikor hazaértek, a férj megfojtotta nejét, majd felakasztotta magát a konyhában.

 • Bottal verték a gyerekek a hajléktalant

  Négy fiatal esett neki egy hajléktalan férfinak Tatabányán. Az 56 éves férfinek eltörték a kezét, és elszedték a pénzét.

 • A szoknya alá rejtve lopták ki a tévét az áruházból

  A lába közé, a szoknyája alá rejtve lopott ki egy nagyképernyõs tévét egy nõ Norvégiában egy áruházból.

 • Szexért cserébe agyonverték a férjet a feleség kérésére

  A 45 éves brit nõ egy bárban szedte fel a két férfit, akik szexért cserébe agyonverték az asszony férjét.

 • Rendõrt próbált vesztegetni a kokaingazda

  Rendõröket próbált vesztegetni egy tizenéves fiú, miután kokaint találtak nála Szécsényben.