rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

 • Share on Tumblr

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

  A rabláskor a takarékszövetkezetben négy alkalmazott és egy ügyfél tartózkodott. Személyi sérülés nem történt.

  Az elkövetõ kb. 175-180 cm magas. 35-40 év közötti. Izmos testalkatú. A bûncselekmény elkövetésekor szürke színû dzsekit viselt, és egy sötétkék színû, fülére húzott, siltes szövetsapka volt rajta.

  A rendõrség keresi az elkövetõt.

  Kérjük, aki a bûncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a székesfehérvári nyomozókat a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megölte és meggyalázta anyját szentestén egy ukrán férfi

  Ungvár - Halálra verte, majd sörösüveggel "megerõszakolta" 60 éves anyját az ortodox karácsony szentestéjén egy 35 éves férfi a dél-ukrajnai Mikolajiv megyében.

  A Voznyeszenszk városban élõ család a vacsorához készülõdött, amikor - a rokonokat látogató családfõ távollétében - veszekedés tört ki a már ittas fiú és anyja között. A dulakodássá fajult civódás közben a férfi bántalmazta az édesanyját, majd a haldokló asszonyt magára hagyva a szobájába vonult - jelentette a novosti-n.mk.ua hírportál a Mikolajiv megyei rendõrségre hivatkozva.

 • Öt személyi sérüléssel járó baleset Békés megyében

  Békés megyében kedden öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, kettõben gyerekek sérültek meg. Gyulán egy teherautó ütött el egy gyereket, Békéscsabán egy mopedautó. Mindketten megúszták könnyû sérüléssel.

 • 'Papírzsaruk' és -rendõrautók

  Bukarest - Annyira sikeresek a papírrendõrök az utak mentén Romániában, hogy immár rendõrautókat is hadrendbe állítanak.

  Természetesen a járõrkocsik is életnagyságúak lesznek, és amennyire csak lehet élethûek. A "papírfakabátoknál" is jobbak, mert nagyobbak és messzebbrõl szembeszökõk, így az autósok láttukra hamarabb a fékre lépnek. A tervek szerint több tucat "mûautó" áll majd az utak mellett.

 • Négy és fél kiló heroint szagolt ki a kutya

  25 millió forintot érõ heroint találtak a vámosok egy osztrák autóban Tompán. A drogot a szerb futár az autó hátsó lökhárítójába rejtette, de a keresõkutya kiszagolta.

 • Úttesten fekvõ férfit gázoltak el Alsónemesapátiban

  Elgázolt egy úttesten fekvõ férfit egy autós vasárnap délután a Zala megyei Alsónemesapátiban.

 • Elaludhatott a sofőr, fékezés nélkül hajtott a kisbuszba

  Összeütközött két személyautó és egy kisbusz az M43-as autópálya szegedi szakaszán, az M5-ös sztráda felé vezető oldal 10-es kilométerszelvényénél.

 • Idõs férfi vesztette életét a szegedi gázrobbanásban

  A ház tetõszerkezete súlyosan megrongálódott, a lakásban talált idõs férfi életét a mentõsök már nem tudták megmenteni.

 • Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója

  Rendõrkézre került a böhönyei takarékszövetkezet feltételezett kirablója.

 • Majdnem 24 órát töltött egy nyolc méter mély kútban egy férfi

  Szinte az utolsó pillanatban sikerült kihúzni Ózdon azt a férfit, aki 24 órán át volt rabja egy nyolc méter mély ásott kútnak.

 • Borsodi rekord: 242-vel száguldott egy autós az M3-as autópályán

  Miskolc - Sebességrekordot könyvelhettek el a rendõrök Borsodban: óránként 242 kilométeres tempójú gyorshajtót kaptak lencsevégre az M3-as autópályán, az Igrici pihenõnél.

  Az kocsi külföldi rendszámú. Az autóssal szemben 200 ezer forint a kötelezõen alkalmazandó közigazgatási bírság mértéke - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Több mint negyven évig volt a víz alatt a két autó és a hat holttest

  Több mint negyven évig hevert a tó fenekén háborítatlanul az a két autó, amelyekre most egy szonár tesztelése során véletlenül bukkantak rá az oklahomai Foss tó mélyén.

 • Feloszlatták a Greenpeace demonstrációját Budapesten

  Feloszlatta a rendõrség a Greenpeace környezetvédõ szervezet demonstrációját, melyet a Miniszterelnöki Hivatal elõtt tartottak.

 • Félig leharapott pénisze árulta el az erõszakoskodót

  Saját csapdájába esett az az orosz férfi, aki áldozatát fellációra kényszerítette. A megtámadott nõ megharapta és részben le is tépte a férfi péniszét.

 • Két napig hevert egy 270 kilós férfi magatehetetlenül

  Calverton - Két napig hevert magatehetetlenül lakásában egy 270 kilós férfi az Egyesült Államokban, mert elesett és ennyi ideig tartott, míg elért a telefonjáig.

  A tûzoltóknak kellett megbirkózniuk a "kivitellel". A normális ajtón nem fért ki az 57 éves férfi, ezért ki kellett bontani egy falrészt. Végül tíz tûzoltóra volt szükség, hogy a férfit ráemeljék egy fából készített XXXL-es hordágyra, amelyen azután megérkezett a kórházba.

 • Lakásában ölték meg a neves orosz újságírót

  2011 júniusában holtan találták lakásán az egyik jelentõs regionális televíziós csatorna, a Kolima Plusz fõszerkesztõjét, aki elsõsorban elemzõmûsorokat készített.

 • A barbár banda fõnöke életfogytiglant kapott az antiszemita gyilkosságért

  Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte pénteken egy párizsi bíróság Youssouf Fofanát, a "barbárok bandája" nevû bûnszövetkezet vezetõjét, amiért három évvel ezelõtt bûntársaival együtt elrabolt és megölt egy zsidó fiatalembert.

 • Álrendõr fosztotta ki a nénit

  Rendõrként bemutatkozó férfi kérte el egy 84 éves süttõi asszony pénzét, hogy felírhassa a bankjegyek sorszámát, majd 200.000 forintot zsákmányolva elmenekült - tájékoztatott a megyei fõkapitányság.

 • Rémálommá vált az esküvõi kocsikázás

  Véres rémálommá vált egy perc alatt az ifjú pár romantikus kocsikázása, amikor egy figyelmetlen autós teljes sebességgel beleszállt a lovaskocsiba.

 • Három év fogházbüntetést kapott a szentesi nõgyógyász

  Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt három év fogházbüntetésre ítélt hétfõn a Szegedi Városi Bíróság egy szentesi szülészt, akinek 2008 nyarán megmûtött páciense három héttel késõbb meghalt.

 • Elloptak két zöld fapitont a fõvárosi állatkertbõl

  Budapest - Ismeretlenek elloptak két zöld fapitont a Fõvárosi Állat- és Növénykertbõl - közölte hétfõn a Budapesti Rendõr-fõkapitányság, amely a lakosság segítségét is kéri az ügyben.

  A közlemény szerint az ismeretlen elkövetõ péntekre virradóra lopta el az állatkert területérõl a két, körülbelül 1-1,5 méteres zöld fapitont. A kígyók a veszélyeztetett fajok közé tartoznak és azonosító chippel vannak ellátva.