rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

 • Share on Tumblr

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rabláskor a takarékszövetkezetben négy alkalmazott és egy ügyfél tartózkodott. Személyi sérülés nem történt.

  Az elkövetõ kb. 175-180 cm magas. 35-40 év közötti. Izmos testalkatú. A bûncselekmény elkövetésekor szürke színû dzsekit viselt, és egy sötétkék színû, fülére húzott, siltes szövetsapka volt rajta.

  A rendõrség keresi az elkövetõt.

  Kérjük, aki a bûncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a székesfehérvári nyomozókat a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öreg rabló jól seper

  Öreg bankrabló után nyomoz egyre elszántabban a rendõrség Kaliforniában: az illetõ már hét bankból rabolt pénzt.

 • Magyar taxisok csemepésztek koszovóiakat Ausztriába?

  Embercsempészés gyanújával büntetõeljárás indult két magyar taxis ellen Ausztriában - közölték szombaton a burgenlandi hatóságok.

 • Baleset az M7-esen, kórházban egy nyolchónapos csecsemõ

  Összeütközött egy olasz rendszámú pótkocsis teherautó és egy személygépkocsi szerda este az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán, az autóban utazó nyolchónapos csecsemõt kórházba szállították - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

 • Súlyosan sérült a temetõben kifosztott férfi

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit a helyi temetõben fosztott ki egy alkalmi ismerõse Kunmadarason.

 • Zsaroló bukott le Hódmezõvásárhelyen

  Elfogta tegnap délután a Hódmezõvásárhelyi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya azt a helybeli fiatalembert, aki egy 16 éves fiút zsarolt.

  A sértett kálváriája 2008. õszén kezdõdött, amikor a 19 éves gyanúsított leszólította, és kérte, hogy mutassa meg a telefonját. A középiskolás fiú gyanútlanul át is adta a mobilját, ám azzal a férfi elszaladt. Ekkor a rendõrséget nem értesítették.

 • Felgyújtotta tanyaépületét, majd öngyilkos lett egy 35 éves férfi szombaton este Kistelek közelében - furcsa

  A tüzet a kiérkezõ tûzoltóknak sikerült eloltani. Az épület egyik helyiségében felakasztva megtalálták a férfit is.

  A szemlebizottság idegenkezûségre utaló körülményt nem tapasztalt, a tüzet feltehetõen a ház egyedül élõ lakója okozta, mielõtt öngyilkos lett.

 • Megbukott az idei teszten a mexikói rendõrök fele

  Mexikóváros - Alkalmatlannak bizonyult a szolgálatra az idén tesztelt több tízezer mexikói rendõr közel fele - derült ki Felipe Calderón államfõ csütörtöki kongresszusi beszámolójából.

  Az országos ellenõrzés során, amelyhez hazugságvizsgálót és drogtesztet is bevetettek, a rendõrök fizikai és pszichikai alkalmasságát éppúgy firtatták, mint felkészültségét vagy vagyoni hátterét. Az 56 ezer rendõr 42 százaléka elvérzett a vizsgán.

 • 38 milliót ér a megfogott csempészcigi

  Zárjegy nélküli és ukrán zárjegyes, 38 millió forint értékû cigarettát foglaltak le csütörtökön - írja a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága közleményben.

 • Elkapták a hamiskártyást!

  Õrizetben van a román állampolgár, akit a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei értek tetten tegnap késõ este, miközben klón bankkártyával próbált készpénzt felvenni egy szegedi ATM-bõl.

  A rendõrség ügyeletére az érintett bank biztonsági szolgálata jelezte, hogy valaki hamis angol bankkártyákkal éppen készpénzt vesz fel az egyik Mars téri automatából. A 28 éves román férfi 14 kártyával mindösszesen 25-ször próbálkozott, négy alkalommal járt sikerrel. 100 ezer forintot zsákmányolt volna, ha a kiérkezõ rendõrjárõr nem éri a helyszínen tetten.

 • Ittasan okozott balesetet a nõ

  Három autó ütközött össze 2011 júliusában az 53-as fõúton a kisszállási körforgalom és a balotaszállási bekötõút között. A balesetet okozó nõ ittas volt.

 • Profi pénzhamisítókat fogtak - több millió volt náluk

  Több millió forint hamis pénzt találtak a nyomozók egy pénzhamisító banda elfogásakor Mátészalkán. A hamisítók komoly technikával dolgoztak, a hamisítványok jó minõségûek voltak.

 • Hamis okmányok banki csaláshoz

  2008. november 6-án a nagylaki határátkelõhelyen a Rendõrség és Vám És Pénzügyõrség összehangolt tevékenységének köszönhetõen két román állampolgárnál több hamis okmányt találtak.

  A két román férfi Németországba igyekezett, hogy ott a hamis okmányokkal banki hitelekhez jussanak

 • Tehergépkocsi gázolta el az olimpiai bajnokot

  Egy tehergépkocsi szerda este elgázolta Bradley Wigginst, a Tour de France és a londoni olimpia egyéni idõfutamának gyõztesét, ám a kerékpáros kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

 • 100 milliós drogfogás a fõvárosban

  A rendõrség egy 500 töves marihuána-ültetvényt a XVI. kerületben, valamint egy kisebb ültetvényt Újpesten

 • Részegen okozott halálos balesetet, három év börtönt kapott

  Részegen vezetve okozott halálos balesetet.

 • Figyelem: mobilos csalás!

  Egy nyírkátai férfi tett feljelentést a rendõrségen, mert csütörtökön valaki a mobiltelefon-szolgáltatója nevében felhívta, hogy sorsoláson 1,7 millió forintot nyert.

 • 2013 májustól változik a KRESZ a gyermekek védelmében

  Májustól a gyermekek védelmében több ponton is módosul a KRESZ - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden. A tárca kiemelte: a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent új szabályok komoly visszatartó erőt jelentő szankciókat is lehetővé tesznek.

 • Késsel és karddal fenyegetőzött a szekszárdi nő

  Előzetes letartóztatásba került az a fiatal szekszárdi nő, aki többször is karddal, késsel fenyegetőzött, illetve bántalmazott embereket. A fiatal nő augusztusban és szeptemberben a gyanú szerint többször követett el garázdaságot Szekszárd közterületein. A 19 éves szekszárdi P. Cintia a sértetteket alkalmanként karddal és késsel fenyegette, illetve megütötte, megrúgta őket.

 • Hajsza a francia drukkert életveszélyesen megsebesítõ banda után

  A szerb rendõrség letartóztatott tizenegy huligánt, akik csütörtök este bántalmazták a Toulouse labdarúgócsapatának szurkolóit Belgrádban; az egyik sérült állapota súlyos, életveszélyes.

 • Majdnem az életébe került a bírónak a focista kiállítása

  Az amatõr futballistának elborult az agya a piros laptól, ha a játékosok nem lépnek közbe, megöli a játékvezetõt. Szerencsétlen férfinak ki kellett venni a lépét.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%