rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Robbantással fenyegetõzött a bankrabló (Székesfehérvár, Fejér megye)

 • Share on Tumblr

  Ismeretlen személy kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet 1. számú Székesfehérvár, Budai úton lévõ kirendeltségét…

  Fél tizenkettõ elõtt nem sokkal ment be a takarékszövetkezetbe egy férfi. Miután belépett az ügyféltérbe, a kezében egy tárgyat fogva, robbantással fenyegetõzött.

  Ekkor a pénzintézet egyik alkalmazottja egy nejlon-zacskóba tette a pénzt, majd átadta a férfinek, aki ezt követõen, gyalogosan távozott a helyszínrõl a Kégl György utca irányába.

  A rabláskor a takarékszövetkezetben négy alkalmazott és egy ügyfél tartózkodott. Személyi sérülés nem történt.

  Az elkövetõ kb. 175-180 cm magas. 35-40 év közötti. Izmos testalkatú. A bûncselekmény elkövetésekor szürke színû dzsekit viselt, és egy sötétkék színû, fülére húzott, siltes szövetsapka volt rajta.

  A rendõrség keresi az elkövetõt.

  Kérjük, aki a bûncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a székesfehérvári nyomozókat a 22/541-600-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikét.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások