rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kerítés fogta tolvaj

 • Share on Tumblr

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

  Miközben lajstromozták a szemlátomást elszállításra összekészített holmihalmot, megpróbált kibújni a drótkerítésen egy férfi. A rendõrök láttán azonban idegességében fennakadt a hálón. A járõrök szabadították ki fogságából, hogy aztán õk ejtsék foglyul.

  A férfi beismerte tettét, lopás miatt eljárás indult ellene - mondta Dobi Tamás a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fejbe lõtte magát a vendéglõs

  Fejbe lõve találtak rá egy olasz vendéglõsre Târgoviºte városában, egy vasúti híd alatt. A nyomozók szerint a Romániában élõ olasz állampolgár öngyilkos lett.

 • Egy családi ház oltása közben zuhant le a tetõrõl egy tûzoltó

  Agyrázkódás gyanújával kórházba vitték a mentõk azt a tûzoltót, aki egy csepeli családi ház oltása közben lezuhant a tetõrõl.

 • Felkészülés a télre

  Az elmúlt napok hideg, szeles és esõs idõjárása minden közlekedõt végérvényesen meggyõzött arról, hogy hosszú idõre búcsút inthetünk a tartós jó idõnek. Ami pedig az utakon mostantól ránk vár, alapos és céltudatos felkészülést igényel. A párás, ködös idõ egy csipetnyi hideggel vegyítve, vagy a gyakran váltakozó hõmérsékleti-, út- és látási viszonyok jelentõs próbatétel elé állíthatják az útnak indulókat. Röviden, csupa olyan körülmények várnak ránk, melyek meg sem közelítik az ideális közlekedési feltételeket.

 • Rablókat fogott a rendõrség Budapesten

  Négy férfi egy élelmiszerboltot fosztott ki. A támadókat a helyszín közelében elfogták.

 • Törölték a szerb népirtást magasztaló csoportot a Facebookon

  A Kés, drót, Srebrenica nevû internetes közösséghez mintegy ezer érdeklõdõ csatlakozott.

 • Robbanás helyszínén akasztott embert találtak

  A mezõtúri férfi felakasztotta magát, ám elõbb kinyitotta a gázcsapot.

 • Elképesztõ: még a dögkútból is ellopták a tyúkokat!

  A szomori tyúkteleprõl ismeretlen tettes ellopott 100 élõ tyúkot és a dögkonténerbõl is magával vitt 50 elhullott szárnyast - tájékoztatott kedden a rendõrség.

 • Kaptárba rejtette el a halott gyermeket

  A 41 éves román Verginia P. a rendõrség gyanúja szerint megölte újszülött gyermekét.

 • Kislányok erõszakoskodtak az iskolai vécében (Fábiánháza)

  Január 23-án a fábiánházai általános iskolából értesítették a rendõrséget, mert a nõi vécében két 10-12 éves kislány bántalmazott egy 9 éveset, majd néhány hasonló korú iskolatársuk szeme láttára erõszakkal egy vécékefe nyelét dugták hüvelyébe. A gyerek könnyû sérülést szenvedett. Az ügyben a Mátészalkai Rendõrkapitányság indított eljárást, melyet illetékességbõl a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztálya vett át. A két nagyobb lány eddig annyit mondott, hogy õk csak hülyéskedtek.

 • Szomszédból megszökött piton bújt a kisfiú ágyába

  A szomszédból meglógott piton mart meg egy egyéves kisfiút a bölcsõjében.

 • Életveszélyes állapotban szállították kórházba az összevert kétéves kisfiút

  Életveszélyes állapotban szállították kórházba kedden azt a 2 éves kisfiút, akit anyja és élettársa vertek össze a Hajdú-Bihar megyei Bagamérban.

 • Nézte a Tv-t, közben kifosztották!

  Leszerelte a WC ablakát, hogy bejusson egy jászberényi lakóházba a tolvaj, ahol kutatást végzett és több mint 3 millió készpénzt vitt el.

 • Háza elõtt lõttek rá egy férfira Pécsett

  Rálõttek egy férfira Pécsett, sérülése súlyos - közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Börtönbe törtek be tévét lopni

  Börtönbe törtek be tévéket lopni Hollandiában ismeretlen tettesek hat héten belül kétszer. A rabok nem akadályozták meg, hogy megfosszák õket a készülékektõl, mivel nem voltak celláikban, sõt a börtönben.

 • Lekenyerezés: szendvicses rendõrvesztegetõ

  Iowa City - Szendviccsel próbált megvesztegetni rendõrt egy férfi az Egyesült Államokban.

  A 25 éves illetõt ittas vezetésen érte a rendõrség. Elég könnyen szemet szúrt, mivel éjszaka volt, és nem égett autója lámpája.

 • A bûnözés férfidolog?

  Madrid - A bûnözés férfidolog: legalábbis errõl tanúskodnak a spanyol statisztikai hivatal 2007-re vonatkozó adatai, amelyek szerint a bûncselekmények 92 százalékát férfiak követték el és csak 8 százalékot a nõk.

  A kiskorúaknál hasonló a helyzet. Az elmúlt évben a fiúk adták a bûnelkövetõk 85 százalékát - írta az El País címû spanyol napilap.

 • Rekétavetõvel a csomagtartójában az erõmûhöz hajtott (Oroszlány)

  A szákszendi férfi az erdõben találta a vállról indítható rakétavetõt. Szákszenden, a volt szovjet laktanya közelében fedezte fel a szerkezetet. A több mint 1 méter hosszú rakétavetõ töltet nélkül, eredeti csomagolásában hevert a fák között.

 • Motorbalesetével bukott le egy férfi Nagykanizsán

  Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.

 • Egy fõvárosi vendéglõben fogták el a Seres-ügy gyanúsítottját

  A megszokott fekete csuklya és bevetési ruha helyett ezúttal laza nyári öltözetet viselõ kommandósok lendültek akcióba egy fõvárosi vendéglõ kerthelyiségében.

 • A dohányzás káros az egészségre: agyonverték, mert rágyújtott a kocsmában

  Kampala - Cigarettázás miatt agyonvertek egy férfit egy ugandai falusi kocsmában.

  A felháborodott és részeg vendégek valósággal meglincselték a szerencsétlen dohányzót. Az eset az ugandai rendõrség közlése szerint Nagongera faluban történt.