rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Kerítés fogta tolvaj

 • Share on Tumblr

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

  Miközben lajstromozták a szemlátomást elszállításra összekészített holmihalmot, megpróbált kibújni a drótkerítésen egy férfi. A rendõrök láttán azonban idegességében fennakadt a hálón. A járõrök szabadították ki fogságából, hogy aztán õk ejtsék foglyul.

  A férfi beismerte tettét, lopás miatt eljárás indult ellene - mondta Dobi Tamás a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálra verte 8 hónapos terhes feleségég, majd mélyhûtõbe tette

  Terhes anya holttestére bukkantak Párizstól nem messze a rendõrök. Meggyilkolásával élettársát gyanúsítják, aki maga vezette nyomra a hatóságot.

 • Rendõrség vizsgálja: ottfelejtette-e repülõn született gyermekét?

  Wellington - A repülõgépen hagyta-e út közben született gyermekét az egyik utas - ennek kiderítésére indított vizsgálatot az új-zélandi rendõrség.

  Egyes hírek szerint az anya csütörtökön a Szamoáról Új-Zélandra érkezett repülõgép fedélzetén hagyta az újszülöttet, aki út közben látta meg a napvilágot. Az is felmerült azonban, hogy az anya késõbb megpróbált visszamenni a kisbabáért.

 • Tagad a romagyilkosságok gyanúsítottja

  A romagyilkosságok egyik gyanúsítottja tagadja, hogy a gyilkosságok részese lett volna, õ csak "figyelemfelkeltés miatt gyújtogatott házakat".

 • Megszökött egy rab a tököli börtönből

  Megszökött egy rab a tököli börtönből. Átmászott a kerítésen és elszaladt a reggeli sétán.

 • 10 éves kisfiút próbált meg elrabolni egy 200 kilós férfi

  Hétvégén tartóztatta le a rendõrség azt az 55 éves kaliforniai férfit, aki megpróbált elrabolni egy 10 éves kisfiút.

 • Rejtélyes halál az autóbalesetben

  Még nem lehet tudni, ki vezette azt az autót, amelyik csütörtökön késõ este lesodródott az útról Zsombó közelében, többször megpördült az úton, fának ütközött és amelyben egy ember meghalt. A helyszínen rögzített nyomok elemzésével, szakértõk bevonásával tisztázza a rendõrség a baleset körülményeit.

 • Baleset történt Hatvan közelében

  Súlyos baleset történt Hatvannál, három személy könnyebben megsérült.

 • Defektes autóval próbált meglépni az ittas sofõr

  Eltiltották az autóvezetéstõl, ennek ellenére defektes jármûvével elhajtott az igazoltatás után a rendõrök elõl az a 28 éves férfi, akit végül az egyik lehajtónál fogtak el az M5-ös autópályán - tájékoztatott a Csongrád megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn.

 • Buszmegállóba csapódott egy személyautó Sajólászlófalván

  Buszmegállóba csapódott kedden este egy személyautó Sajólászlófalván. A balesetben hárman sérültek meg, a mentésbe a miskolci és a kazincbarcikai tûzoltók is bekapcsolódtak. Egy miskolci és egy felsõzsolcai férfit azért vettek tegnap õrizetbe, mert jogosítvány nélkül kísérelték meg a vezetést.

 • Fakitermelés közben történt halálos baleset

  A település határában fakitermelés közben kedden halálos munkabalesetet történt.

 • Összeverte az õt felébresztõ buszsofõrt a drogos fiatal

  Felébresztette a végállomáson alvó utasát egy busz sofõrje hajnalban Szegeden, ezért a fiatalember rátámadt és bántalmazta - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság vasárnap.

 • Hagyták meghalni gyermeküket, nem hívtak orvost hozzá

  Börtönbe kerülhet az az anya és apa, akik most kezdõdött tárgyalásukon bevallották, hogy hagyták meghalni fájdalomtól vonagló gyermeküket. A vallásos pár ugyanis úgy döntött, hogy „kiimádkozza" a fiú vakbélgyulladását, ahelyett, hogy orvost hívtak volna.

 • Hajléktalanságot tisztelõ rabló

  Mindenét visszaadta áldozatának egy rabló, miután megtudta, hogy az illetõ hajléktalan.

 • 13 éves fiú csapódott a vízelvetõ árokba

  Vezetni tanult három felnõtt „oktatóval” egy 13 éves fiú Borsodban. Azonban kis híján tragédia lett a vége, ugyanis egy lendületes jobbkanyar után a vízelvezetõ árokban végezte.

 • Halálos repülés motorról

  Halálos repülés motorrólÖsszeütközött egy személyautó és egy motorkerékpár szombat hajnalban a főváros XVII. kerületében a Szabadság utcában; a balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata. Átrepült az autó felett és méterekkel arrébb esett a földre a motoros, aki frontálisan ütközött egy autóssal hajnalban Budapesten, a 17-dik kerületben. Nagyon gyorsan ment, legalább 150-nel, átsodródott a másik sávba és egyenesen az autónak csapódott.

 • 33 tonnás akvárium robbant fel egy kínai áruházban

  Egy 33 tonnás akvárium robbant fel és árasztott el vízzel egy kínai áruházat.

 • Félrelökte menekülés közben a rendőrt a kábítószerező fiú

  Kábítószerrel kapcsolatos bejelentés miatt mentek házhoz a nyomozók hétfőn délelőtt Csornán. A 17 éves fiú az asztalról felkapott egy dobozt, félrelökte a rendőrt és megpróbált elmenekülni, a doboz tartalmát az udvaron a fűbe szórta.

 • Vécéülõkés verekedés

  Foprt Pierce (Florida állam) - Vécéülõkével verte el narkózás miatt a barátját egy nõ az Egyesült Államokban, mire mindkettõjüket õrizetbe vette a rendõrség.

  A 18 éves nõ azon kapta párját, hogy kokaint szív a fürdõszobában, majd pedig villámgyorsan megpróbálja "lezuhanyozni" a nyomokat a lefolyóba. Nem ez volt az elsõ drogvitájuk, és a hölgy annyira megdühödött, hogy jobb híján csépelni kezdte a férfit a keze ügyébe esõ elsõ tárggyal, és ez a vécéülõke volt. Jó erõben lehet, hogy egyetlen rántással sikerült feltépnie.

 • Hatalmas ütközéssel végzõdött a baleset - videó

  Brutális közlekedési baleset történt Oroszországban.

 • Halálos motorbaleset Vértesbogláron

  Halálos motorbaleset történt Vértesbogláron, egy ember életét vesztette, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután felborult egy motorkerékpár.

  Egy motorkerékpáros, aki egy utast is szállított magával, az úton eddig tisztázatlan okból felbukott a jármûvével. A baleset olyan szerencsétlen módon történt, hogy egyikük a borulás következtében a helyszínen az életét veszítette, míg társa súlyos sérüléseket szenvedett. A súlyos sérültet a mentõk a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították további ellátásra.