rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • A sátánra kente templomi lopását

 • Share on Tumblr

  Arlington (Washington állam) - "A sátánnak nagy szerepe volt a lopásban" - ezzel védekezett egy tolvaj nõ, aki 73 ezer dollárral rövidített meg egy metodista egyházközséget az Egyesült Államokban.

  A 62 éves asszony Washington államban, Arlington városában dolgozott adminisztrátorként az egyháznak, és ezzel visszaélve 80 csekkre ráhamisította lelkipásztorának aláírását, a 17 millió forintnyi pénzt pedig felvette.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Mesterkedése kiderült, a nyomozóknak határozottan a sátánt hibáztatta tettéért. Ugyanakkor nagyon is két lábon áll a földön, mivel a pénzt háza hiteltörlesztéséhez és közüzemi számláinak rendezésére használta fel.

  A rendõrök nem adtak ki körözést a sátán ellen, még csak felbújtással sem gyanúsítják.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Karácsonyfa helyett kannabiszfa

  Fenyõfa helyett egy kétméteres kannabiszcsemete feldíszítésével került ünnepi hangulatba egy idõsebb német férfi, aki ellen - karácsony szelleme ide vagy oda - kábítószer-birtoklás miatt indított eljárást a rendõrség.

 • Idős nőtől próbált pénzt és ékszereket kicsalni

  A budaörsi rendőrök elfogták, később az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását a 38 éves gyanúsítottnak.

 • Két egymillió dolláros Afrikában

  Két egymillió dolláros bankjeggyel állított be egy nõ Abu Dzabi központi bankjába, hogy felváltassa.

 • Neves rablás

  Saját autójával, azon meg nevének rendszámtáblájával ment rabolni egy nõ az Egyesült Államokban, így hiúsága nagyon jól jött a rendõrségnek.

 • Feljeletette a kokain árust, mert hamis kokaint adott neki

  Rablóként jelentett fel a rendõrségen egy szélhámos kábítószerárust egy férfi az Egyesült Államokban, mert így akarta megbosszulni, hogy a díler becsapta hamis kokainnal.

 • Laptoptolvaj tartalmas jósága

  Boldoggá tett egy professzort egy tolvaj Svédországban: ellopta a tudós laptopját, de visszaküldte a tartalmát, mármint a benne lévõ szöveget.

 • 8 megbújt személy Nagylakon

  Két nap alatt 8 megbújt személyt találtak a nagylaki határrendészek a román határrendõrökkel közösen a határátkelõhelyen egy személy-, valamint tehergépjármûben.

 • Elõzetesben a fiát megkéselõ férfi

  Elõzetes letartóztatásba vette a Szekszárdi Városi Bíróság azt a madocsai férfit, aki megkéselte a saját fiát - közölte a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Pizzériába tört be!

  Lakossági bejelentés alapján érték tetten a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei azt 30 éves férfit, aki egy szegedi pizzériába tört be mára virradó éjszaka.

  A szentesi állandó lakos férfi berúgta az étterem ajtajának üvegét, majd bemászott a vendégtérbe. A cselekménynek szemtanúja volt, aki azonnal értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrjárõrök éppen akkor fogták el a betörõt, amikor az egy kávéfõzõt próbált a nyíláson át kivinni.

 • Ittasan aludt az úttesten - a polgárõrök mentették meg

  Valószínûleg életet mentettek a kónyi polgárõrök a napokban. A markotabödögei bekötõúton egy férfira lettek figyelmesek, aki az úttest közepén békésen aludt. Mint kiderült, és amint arra számítani is lehetett, ittas állapotban.

 • Elfogtak egy nápolyi drogbárót

  A nápolyi csendõrség kedden reggel elfogta Olaszország egyik legveszélyesebbnek tartott drogbáróját. A 30 éves Antonio Bastone január óta bujkált, miután egy bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene kábítószer-csempészet miatt.

 • Bulgáriában 4 tonna marihuánát foglaltak le

  Közel 4 tonna marihuánát koboztak el a hét eleje óta Bulgária délnyugati részében - közölte a blagoevgradi rendõrség, amely hat embert vett õrizetbe az ügyben.

  A rendõrség huszonöt egysége vizsgált át a héten mintegy húsz nehezen megközelíthetõ mezõt Szadanszki és Petrics térségében, ahol az éghajlat kedvezõ a vadkender és a mák termesztéséhez. Többek között 3747 kilogramm marihuánát koboztak el.

 • Biodízelt foglaltak le Békés megyében

  Négy vasúti tartálykocsiban összesen kétszáz tonna repceolajat, biodízel-alapanyagot foglalt le a rendõrség Békéscsabán - közölte a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

  A rendõrség sikkasztás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a húszmillió forint értékû rakománnyal kapcsolatban - mondta Pengõ Erzsébet.

  A Békés Megyei Online (BEOL) internetes újság információja szerint a leplombált tartálykocsik a sarkadi székhelyû BIO-MA Magyarország Zrt. telepérõl kedd hajnalban gördültek ki, és Ausztria felé indultak.

 • Mire jó egy névjegykártya?

  Bangkok - Egy apró részletnek köszönheti Thaiföldön egy, kifejezetten az öreg autókra specializálódott tolvajbanda a lebukást: egy figyelmen kívül hagyott névjegykártyának.

 • Nagynénje sírjába dugta pénzét az adócsaló

  Nagynénje sírjába temetett 140 ezer fontot - 44 millió forintot - egy férfi Nagy-Britanniában, hogy elkerülje az adózást - hiába.

 • Hamís, használt kamerát akartak eladni egy rendõrnek

  Hamisított márkajelzésû, ráadásul teljesen használhatatlan kamerákat foglaltak le a rendõrök a hétvégén Pécsett.

  Az egyenruhások vasárnap napközben, a baranyai megyeszékhely vásárterének rendjére felügyeltek, amikor felfigyeltek arra, hogy az egyik árus gyanúsan olcsón - a bolti ár feléért - kínálgat ránézésre márkásnak látszó videókamerákat.

 • Bombával fenyegetõzött a csanyteleki

  Elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a Csongrádi Rendõrkapitányság azt a helyi lakost, aki vasárnapra virradó éjszaka a csanyteleki iskola tornatermének felrobbantásával fenyegetõzött.

  Az 57 éves férfi a szombat hajnali órákban hívta fel a 107-es segélyhívószámot és bejelentette, hogy a csanyteleki iskola tornatermét – ahol éppen egy jótékonysági bál volt – felrobbantja.

 • Lebugtatta saját magát az embercsempész

  Egy 28 éves német-makedón kettõs állampolgárt vett õrizetbe a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szombaton.

  A megalapozott gyanú szerint a fiatalember segítséget nyújtott 6 makedón állampolgárnak abban, hogy illegálisan átlépjék a Magyar Köztársaság államhatárát.

  A határsértõket szombatra virradó éjszaka fogták el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járõrei, miután hõkamerán észrevették õket Röszke térségében a Börcsök- keresztnél.

 • Elutasította a köztársasági elnök Geréb Ágnes kérvényét

  Elutasította a köztársasági elnök Geréb Ágnes egyik kegyelmi kérvényét.

 • Ivászat, óvszer, férfi prostituált: Kettõs papgyilkosság Moszkvában

  Elfogták a múlt heti moszkvai kettõs papgyilkosság gyanúsítottját; orosz sajtóértesülések szerint egy férfiprostituált a tettes.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%