rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra verték a tinédzsert!

 • Share on Tumblr

  Meghalt egy fogyatékos tinédzser, miután megverték otthona közelében.

  A 18 éves David Cox családja azért költözött a környékre, mert biztonságosabbnak tartották, mint korábbi lakóhelyüket. A fiú autista volt, szellemileg egy nyolcéves szintjén állt.

  Két évvel ezelõtt a család úgy döntött, hogy Leicester belvárosából Doncaster egy kertvárosi részébe költöznek. A támadás elõtt nem sokkal David 16 éves húgával, Carrie-Ann-nel és annak 19 éves barátjával, Nathan-nel az utcán focizott. Hazafelé összetûzésbe keveredett egy csapatnyi 18-19 éves fiatallal. Nathan megpróbálta megvédeni David-et, neki a karja tört el. A támadók megverték David-et, majd elhagyták a helyszínt.

  A fiút kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyhalott. Szülei 24 órával késõbb hozták meg a fájdalmas döntést - az orvosok tanácsára kikapcsoltatták a fiukat életben tartó gépeket.

  "Pont azért költöztünk ide, mert biztonságosnak tartottuk. De mióta itt lakunk, volt egy fegyveres rablás és egy gyilkosság is a közelben. Nem valószínû, hogy képesek leszünk ezután is itt élni" - mondta el Clive Cox,David apja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Leesett a szekérrõl - halálra zúzta magát

  A helyszínen belehalt sérüléseibe az a férfi, aki lezuhant egy lovas kocsi bakjáról a Fejér megyei Adonyban.

 • Tragédia: csecsemõt zúzott halálra a tévé

  Meghalt egy 22 hónapos csecsemõ, mikor rázuhant egy tévékészülék a Csongrád megyei Bakson. A halálesettel kapcsolatban a Csongrád megyei rendõrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást. A gyermek hozzátartozóit nem gyanúsították meg, a nyomozás egyelõre ismeretlen tettessel szemben folyik.

 • Szexuálisan molesztált két kislányt a saját dadájuk

  Két 10 éven aluli kislányt molesztált szexuálisan a saját dadájuk Angliában. A nõ megfenyegette a gyerekeket, ezért csak évtizedekkel késõbb mertek beszámolni a történtekrõl.

 • Sérült vezeték miatt volt gázömlés Ecsegen

  Egy vezeték sérülése miatt gázömlés volt kedden a Nógrád megyei Ecsegen.

 • Kannabisszal etette kacsáit

  Egy hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 500 euró (140 ezer forint) pénzbírságot kapott egy francia baromfitenyésztõ, amiért kannabisszal etette kacsáit.

 • Pénzt vagy piát!

  Negyvenezer forintra „büntette” a kocsmárost egyik vendége, miután az korábban akarta bezárni az italozót. Békésen italoztak a helyiek Kocs egyik kocsmájában, a játékgép is nyelte az aprókat, míg el nem jött a záróra.

 • Buszsofõr kapta el zuhanó kislányt

  Hõstettet hajtott végre egy New York-i buszsofõr, aki munkája végeztével megmentette egy kislány életét.

 • Megdöbbentõ! Kilökte a tini a tinit a tizedikrõl

  Egy tizenhét éves lányt gyanúsít a rendõrség egy tizenhat éves lány megölésével Miskolcon.

 • Óvszermellét elhagyó férfi táskatolvaj

  Port St. Lucie - Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját.

  A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel. A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Hajléktalanok erõszakoskodtak a járókelõkkel

  Kiabált és pénzt követelt a járókelõktõl egy hajléktalan pár Pécsett - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje kedden.

 • Meghalt egy szurkoló egy amerikaifutball-mérkõzésen

  Egy 25 éves férfi esett le a Relient Stadion ötödik emeletérõl Houstonban. A szurkoló balesetének pontos körülményeit még nem tisztázták.

 • Megint kábítószer

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Fõosztály Kábítószer Bûnözés Elleni Szolgálata eljárást indított B. T. 22 éves, R. D. 27 éves, K. J. 27 éves valamint - a jogerõs börtönbüntetését töltõ - H. S. 33 éves férfiak ellen, mert a 2008. március 26-án este a Budapest XV., Kõrakás park egyik lakásában megtartott házkutatás és ruházat átvizsgálás során három pakett fehér színû kábítószergyanús port, valamint két pakett zöld színû kábítószer gyanús anyagot tartalmazó tasakot, továbbá kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket találtak.

 • A britek is megelégelték: internetes gyûlölködõket dugtak rács mögé

  Letöltendõ börtönbüntetésre ítéltek pénteken két férfit Angliában, azzal a váddal, hogy faji gyûlöletkeltésre alkalmas tartalmakat terjesztettek az interneten. A maga nemében ez az elsõ ilyen ítélet Nagy-Britanniában.

 • Kigyulladt egy parkoló autó

  Kiégett egy autó Veszprémben, személyi sérülés nem történt.

 • Négyes karambol az M0-on

  Négy kamion ütközött az M0-on.

 • Busz gázolta halálra a tinit egy kukoricásban

  A busz egy másik jármûvet akart kikerülni, ezért tért le az útról. Az elgázolt tinédzser a helyszínen meghalt.

 • Folyékony nitrogénes koktéltól lyukadt ki a lány gyomra

  Életmentõ mûtétet kellett végrehajtani egy 18 éves lányon, miután egy új hóbortnak hódolva folyékony nitrogénnel készített koktélt ivott egy buliban.

 • A kábítószer használat 'népbetegség'?

  "A kábítószer-függõség kezdetben inkább betegség, késõbb azonban már életforma."

  Korunk pestise: a kábítószer. Veszedelmes ellenség lépett be az ajtónkon, és keresi áldozatait. Egy évszázada még csak egzotikum volt az európai ember számára a kábítószer. Ma már itt van testközelben. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint kábítószernek nevezzük az olyan egységes kémiai összetételû, több vegyületbõl álló anyagokat, amelyek rövidebb, vagy hosszabb használata jellembeli változás kíséretében olyan megszokáshoz vezet, amely veszélyes az egyénre és a társadalomra egyaránt.

 • Hamis pénzzel fizettek…

  A Gödöllõi Rendõrkapitányság pénzhamisítás bûntett elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

  2009. február 21-én az esti órákban Zsámbok egyik sörözõjében egy ismeretlen férfi cigarettát vásárolt, melyért egy 20 ezer forintos címletû bankjeggyel fizetett. Amikor az eladó megnézte a 20 ezrest, látta, hogy a fémazonosító csíkon a 2 ezer forintos felirat látható.

 • Ellopta egy csomó gyermek játékát

  Ismeretlen tettes lopott el egy rugós hintát egy szekszárdi óvodából - közölte a Tolna Megyei Rendõrkapitányság.