rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra verték a tinédzsert!

 • Share on Tumblr

  Meghalt egy fogyatékos tinédzser, miután megverték otthona közelében.

  A 18 éves David Cox családja azért költözött a környékre, mert biztonságosabbnak tartották, mint korábbi lakóhelyüket. A fiú autista volt, szellemileg egy nyolcéves szintjén állt.

  Két évvel ezelõtt a család úgy döntött, hogy Leicester belvárosából Doncaster egy kertvárosi részébe költöznek. A támadás elõtt nem sokkal David 16 éves húgával, Carrie-Ann-nel és annak 19 éves barátjával, Nathan-nel az utcán focizott. Hazafelé összetûzésbe keveredett egy csapatnyi 18-19 éves fiatallal. Nathan megpróbálta megvédeni David-et, neki a karja tört el. A támadók megverték David-et, majd elhagyták a helyszínt.

  A fiút kórházba szállították, ahol megállapították, hogy agyhalott. Szülei 24 órával késõbb hozták meg a fájdalmas döntést - az orvosok tanácsára kikapcsoltatták a fiukat életben tartó gépeket.

  "Pont azért költöztünk ide, mert biztonságosnak tartottuk. De mióta itt lakunk, volt egy fegyveres rablás és egy gyilkosság is a közelben. Nem valószínû, hogy képesek leszünk ezután is itt élni" - mondta el Clive Cox,David apja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások