rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Pár forintos holmiért ölt a férfi

 • Share on Tumblr

  Ha enyém nem lehet, másé se legyen felkiáltással szétverte a korsót az áldozat fején majd torkon szúrta!

  NAGYBÖRZSÖNY — Egy korsóért ölte meg K. Attilát (†54) egy helybéli fiatalember. F. Richárd (33) szombaton az áldozat nagybörzsönyi háza mellett sétált, amikor meglátta annak cseresznyefáját. Szedett a gyümölcsbõl, amikor K. Attila behívta õt. Legurítottak pár pohárral, amikor – így vallott késõbb F. Richárd – megtetszett neki a férfi korsója. Állítólag kérlelte, hogy adja el neki, de Attila ragaszkodott a poharához. A fiatalember erre „Ha enyém nem lehet, másé se legyen” felkiáltással szétverte a korsót az idõsödõ ember fején, majd tettétõl megijedve kétszer torkon szúrta K. Attilát.

  Richárd ezek után letakarta áldozata fejét, és értékek után kutatott. – Az áldozat lánya hétfõn tett bejelentést, hogy holtan találta az édesapját. Azonnal megkezdtük a nyomozást, és látókörünkbe került F. Richárd, aki a helyi kocsmában, véres ruhában árult néhány tárgyat.

  Miután nem volt otthon, körözést adtunk ki ellene, s nem sokkal késõbb el is fogtuk. Az emberölést elismerte, azt, hogy értékeket vitt volna el, azonban nem – mondta Varga Sándor, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság fõhadnagya. F. Richárdot ma helyezik elõzetes letartóztatásba.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Agyonrúgta a ló a gondozóját

  Az ausztriai Mooskirchen agyonrúgta egy ló a gondozóját. A 40 éves férfi holttestét csak órákkal a baleset után fedezték fel.

 • Részegen okozott balesetet a szépségkirálynõ

  Részegen okozott közlekedési balesetet az új-mexikói Las Cruces városának nemrégiben megválasztott szépségkirálynõje, így bukta a koronát, ráadásul börtönbe is kerülhet.

 • Kigyulladt egy pékség a Nagyváradi téri aluljáróban

  Kigyulladt egy pékség üzlethelyisége a Nagyvárad téri aluljárónál hétfõ reggel. A rendõrök és tûzoltók az aluljárót kiürítették, a metrólejáratokat a BKK munkatársai lezárták.

 • Tudtán kívül okozta kisfia halálát egy édesapa

  A koraszülött kisfiú szervezete hirtelen összeomlott, és bár hat hétig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. Mint kiderült, édesapja herpeszes szájjal puszilgatta, nem tudván, hogy így halálos vírussal fertõzi meg a törékeny immunrendszerû babát.

 • Elõbb fogócskázott, aztán bújócskázott, de elgázolta búvóhelye

  Phoenix (Arizona állam) - Nagyon szerencsétlenül "bújócskázott" a rendõrséggel egy férfi az Egyesült Államokban: egy teherautó alá rejtõzött, ám a kocsi nem elég, hogy elindult, hanem még kissé el is gázolta.

  A 26 éves férfi autóvezetési szabálytalanság miatt menekült a rendõrség elõl. Áthajtott egy piros lámpán, amiért megállították, õ átadta a rendõrnek a jogosítványát, ám utána elszaladt.

 • Legatyásodott bûnözõk

  Pensacola/Köln - Két bûnözõ is legatyásodott szinte egyszerre a világ két végén: az egyiket Amerikában fogta el a saját nadrágja, a másik férfi Németországban elvesztette a magáét.

  Az amerikai illetõ Floridában próbált elmenekülni a rendõrök elõl, miután betört egy boltba.

 • Apja és egy másik férfi megölésével vádolnak egy nyolcéves kisfiút Arizonában

  Flagstaff - Egy nyolcéves kisfiút azzal vádolnak, hogy agyonlõtte az apját és egy másik férfit az egyesült államokbeli Arizona állam egyik településén.

  A Phoenixtõl 150 kilométerre fekvõ négyezres lélekszámú St. Johns rendõrfõnöke, Roy Melnick pénteken elmondta, hogy a kisfiút kétrendbeli emberöléssel vádolják.

 • Összecsavarodott az ernyõje, majd szikláknak ütközött és szörnyethalt egy ejtõernyõs

  Összecsavarodott az ernyõje, többször a szikláknak ütközött és szörnyethalt az osztrák extrém ugró.

 • Évekkel késõbb buktatta le áldozata a molesztáló férfit

  William Walker ötéves korában nyúlt elõször a kislányhoz, és hosszú éveken át molesztálta, a legkülönbözõbb beteg módszerekkel zaklatta õt. Biztos volt benne, hogy megúszhatja a dolgot, mivel azt gondolta a gyerek túl kicsi ahhoz, hogy lebuktassa õt.

 • Fának ütközött egy román Renault a 43-ason

  Eddig tisztázatlan körülmények között fának csapódott egy román rendszámú személyautó a 43-as számú fõúton Kiszombornál.

 • Lomtárban bujkált a körözött férfi

  Két elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit a rendõrök a fõváros II. kerületében fogtak el. A férfi a lakás lomtárolójából került elõ.

  Rendõrök jelentek meg egy II. kerületi lakásban, ahol az elõzetes információk szerint egy körözött férfi bujkált. Egy nõ nyitott ajtót, aki tagadta, hogy a férfi ott lenne, de beengedte a rendõröket, akik átkutatták a lakást.

 • Árokba csúszott egy autó a 21-es úton

  Árokba csúszott autó mûszaki mentése miatt elterelik a Hatvan irányába tartó forgalmat Salgótarjánban, a 21-es fõúton.

 • Vámpírokat állítottak bíróság elé Új-Zélandon

  Vádat emeltek két férfi és egy és egy nõ ellen Új-Zélandon, akik összeharapdáltak egy férfit és ittak a vérébõl.

 • Magyar kisfiú halt meg egy torontói autóbalesetben

  Autóbalesetben halt meg múlt héten egy tizenegy éves roma kisfiú Torontóban. Balogh Lászlót egyelõre nem tudják eltemetni. A család nem akar visszatérni Magyarországra, de menekültstátuszukról még nem döntöttek.

 • Fél tehervonatot loptak egy tartálykocsinyi benzinért - olajmaffia?!

  Moszkva - Egy tehervonat több mint felét akasztották le menet közben ismeretlen tettesek Kazahsztánban, hogy egy tartálykocsit megtöltsenek 90-es benzinnel, majd a 29 ellopott vagont a síneken hagyták.

 • Életveszélyes sérülések - tetten érték és jól megverték a tolvajt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, akit almalopáson ért tetten, majd alaposan helybenhagyott egy falubelije Nyírgyulajon.

 • Nem mondta meg, mit akar felrobbantani

  Elfogták a járõrök azt a férfit, aki egy homályosan körülírt robbantással fenyegetõzve hívta fel a rendõrséget Budán.

 • Késsel akarta rendezni a számlatartozást

  Kórházba szállíttatták a rendõrök azt az asszonyt, aki késsel fenyegetõzve akarta rendezni jelentõs összegû számlatartozását Kunszentmártonban.

 • Helyszínre sietõ rendõrautó szenvedett balesetet

  Az 55-ös út 92 km-nél történt halálos baleset helyszínére sietõ rendõrautót baleset érte - közölte a rendõrség.

 • Vonatbaleset Kairóban

  Kisiklott egy személyvonat Kairó egyik elõvárosában, és 15 ember megsérült, feltehetõen egy másik, félreállított szerelvény tiltakozó utasai miatt. Halálos áldozata nem volt a balesetnek.