rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Pár forintos holmiért ölt a férfi

 • Share on Tumblr

  Ha enyém nem lehet, másé se legyen felkiáltással szétverte a korsót az áldozat fején majd torkon szúrta!

  NAGYBÖRZSÖNY — Egy korsóért ölte meg K. Attilát (†54) egy helybéli fiatalember. F. Richárd (33) szombaton az áldozat nagybörzsönyi háza mellett sétált, amikor meglátta annak cseresznyefáját. Szedett a gyümölcsbõl, amikor K. Attila behívta õt. Legurítottak pár pohárral, amikor – így vallott késõbb F. Richárd – megtetszett neki a férfi korsója. Állítólag kérlelte, hogy adja el neki, de Attila ragaszkodott a poharához. A fiatalember erre „Ha enyém nem lehet, másé se legyen” felkiáltással szétverte a korsót az idõsödõ ember fején, majd tettétõl megijedve kétszer torkon szúrta K. Attilát.

  Richárd ezek után letakarta áldozata fejét, és értékek után kutatott. – Az áldozat lánya hétfõn tett bejelentést, hogy holtan találta az édesapját. Azonnal megkezdtük a nyomozást, és látókörünkbe került F. Richárd, aki a helyi kocsmában, véres ruhában árult néhány tárgyat.

  Miután nem volt otthon, körözést adtunk ki ellene, s nem sokkal késõbb el is fogtuk. Az emberölést elismerte, azt, hogy értékeket vitt volna el, azonban nem – mondta Varga Sándor, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság fõhadnagya. F. Richárdot ma helyezik elõzetes letartóztatásba.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elmebetegség miatt felmentették a bíróverõt

  Kóros elmeállapota miatt a bíróság szerdán felmentette azt a férfit, aki még januárban bántalmazott két bírót és egy ügyvédet a Pest Megyei Bíróságon.

  A Fõvárosi Bíróság szerdai jogerõs ítéletében a felmentés mellett elrendelte a férfi kényszergyógykezelését.

  A férfi január 8-án a gondnokság alá helyezése ügyében indított másodfokú per tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon egy neki nem tetszõ kérdés miatt egy fémvázas székkel rátámadt a tanács elnökére, az egyik bíróra és kirendelt ügyvédjére is; a bántalmazás következtében mindhárman megsérültek.

 • Vádemelés minden idõk legnagyobb adatlopási ügyében

  Boston - Összesen 41 millió bankkártyaadat ellopásával vádoltak meg az amerikai hatóságok öt országból 11 embert.

  A vádlottak nem számítógépes zsenik, viszonylag egyszerû módszerekkel dolgoztak - hangsúlyozta az eddigi legnagyobb amerikai adatlopási ügy kapcsán tartott sajtótájékoztatóján Michael Mukasey igazságügy-miniszter.

 • Életveszély - ellopták a gránátot

  Hûlt helyét találták a tûzszerészek annak a gránátnak, melyet a hétfõ délelõtti órákban akartak hatástalanítani Szolnok határában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Magára gyújtotta tanyáját

  Életét vesztette az a férfi, akinek kigyulladt jászszentandrási tanyája. A tûzet égõ cigaretta okozta.

  Az elsõdleges tûzvizsgálói vélemény szerint cigarettával aludt el az a 45 éves péceli férfi, akinek kigyulladt a tanyája Jászszentandráson. A férfit ágyában találták meg holtan a tûzoltók.

 • Négyes karambol az M0-on

  Négy kamion ütközött az M0-on.

 • Fékezéskor lassulás helyett egyre jobban gyorsult egy francia férfi autója

  Minden autós rémálma vált valóra egy francia sofõr számára, amikor autója fékezés helyett egyre nagyobb fokozatba kapcsolt, és kétszáz kilométeres sebességgel száguldott át a belga határon, ahol végül kifogyott a benzinje.

 • Kõvel dobálózva követelte a tartozást

  Elõállították a rendõrségre azt a nõt, aki erõszakkal követelte egy férfi ismerõsétõl egy korábbi tartozását Enyingen - értesült a HavariaPress. A Fejér megyei kisvárosból hétfõn délután öt óra körül kért rendõri segítséget a sértett, egy nõ önbíráskodása miatt.

 • Dührohamot kapott az óvónõ, több mint százszor ütött az ovisokra

  Több mint százszor ütötte meg az ovisok a nõ. Ipari kamera buktatta le.

 • Kerti lapáttal ûzte el a betörõket egy idõs férfi

  Harry Cook számos díjat nyert virágaival, két betörõ pedig imádott petúniáira hajtott. A nyugdíjas férfi egy egyszerû kerti kislapáttal védte meg önmagát és a birtokát.

 • Három kamion ütközött össze az 55-ös fõúton

  Három kamion ütközött össze az 55-ös fõúton, Kisszállás külterületén. A balesetet okozó kamion vezetõjénél felmerült az ittasság gyanúja.

 • Nõt akart, de a banditák áldozata lett

  Szexuális szolgáltatás ígéretével csaltak egy fõvárosi lakásba egy 28 éves férfit, akit elbódítottak, majd kiraboltak, a két tettest a rendõrség elfogta - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság 2009.12.13-án.

 • Egy ezres volt a tétje a rablásnak

  A Kiskunfélegyházi Rendõrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bûntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton gyalogosan követte az 51 éves sértett férfit, többször pénzt kért tõle, majd ezt követõen ököllel megütötte, amitõl a földre esett. A tettes a földön lévõ férfit többször megrúgta, majd a nadrágja zsebébõl kivett 1.000- Ft.-ot.

 • Bírósági tárgyalásról ment lopni egy tatai férfi

  Bírósági meghallgatásra várt, közben a tárgyalási szünetben barátjával együtt meglopott egy nõt egy tatai férfi, majd visszatért a tárgyalóterembe; a rendõrök a tárgyalás után elfogták - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense az MTI-vel pénteken.

 • Teljes útzár a 47-es fõúton

  Baleset miatt teljes útzár a 47-es fõúton.

 • Hálóba akadtak az orvahalászok

  Orvhalászokat fogtak a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai.

  Figyelõszolgálatot szerveztek a nyomozók a Soroksári Dunaág kiskunlacházai szakaszán, mivel megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a Dunaági Horgász Szövetség gondozásában lévõ ágon ismeretlen elkövetõk orvhalászatot folytatnak.

 • Hárman sérültek meg a halászi balesetben

  Hárman sérültek meg könnyebben abban a balesetben, ami kedden reggel történt Halászi határában.

 • Lövések a támadókra: továbbra is sok az ellentmondás

  Számos ellentmondás nehezíti a rendõrségi nyomozást abban az ügyben, melyben az elsõdleges adatok szerint ketten támadtak rá egy családra Szabadbattyánban, s a családfõ gázpisztolyból leadott lövésekkel próbált védekezni. A két ,,látogató" ellen önbíráskodás gyanújával folyik nyomozás, ezen felül vizsgálják a történtek elõzményeit és a gázpisztolyos önvédelem jogszerûségét is.

 • Ittas férfi harapott meg egy betegápolót Gyomaendrõdön

  Megharapta egy betegápoló kezét egy ittas férfi Gyomaendrõdön.

 • Négy év börtönt kapott a beteghordó, amiért szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel

  Egy beteghordó törvénytelen módon szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel, amiért a férfit jogerõsen négy év börtönre ítélték.

 • Elfogták az emberrablókat

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Osztálya emberrablás bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.