rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Verekedés Körömben - 28 embert állítottak elõ

 • Share on Tumblr

  28 embert állítottak elõ szombaton éjszaka a Miskolci Rendõrkapitányságon, hivatalos személy elleni erõszak miatt.

  Egy családi rendezvényen tört ki verekedés Körömden, ide riasztották a rendõröket. Sérülés nem történt, egy rendõrautó szélvédõjét betörték. A településen folyamatos a rendõri jelenlét a közbiztonság érdekében.

  Szombaton az éjszakai órákban egy családi rendezvényen kitört verekedéshez hívták ki a tiszaújvárosi rendõröket - tájékoztatott Dobi Tamás a B.-A.-Z. Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. A helyszínre érkezõ rendõrök a miskolci rendõrkapitányságról érõsítést kértek. Sérülés nem történt, figyelmeztetõ lövés sem hangzott el. Egy rendõr autó szélvédõjét betörték. 28 embert állítottak elõ a Miskolci Rendõrkapitányságon. Velük szemben hivatalos személy elleni erõszak miatt folytat eljárást a B.-A.-Z. Megyei Fõügyészség.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fotókat készített páciensei testrészérõl egy nõgyógyász - kattant a bilincs

  Titokban fényképeket készített páciensei nemi szervérõl egy német nõgyógyász.

 • Anya és fia csempészte a tunéziaiakat

  Öt tunéziai határsértõt találtak a határrendészek egy olasz rendszámú autóban Kiszombornál. A gépkocsit egy román nõ vezette, aki fia segítségével csempészte át a határon a külföldieket.

 • Lift fogta betörõ

  Berlin - Betörõt fogott egy lift Németországban: beszorult vele egy irodaház hatodik emeletén.

  A 27 éves férfi számítógépeket - laptopokat -, mobiltelefonokat és más elektronikai cikkeket zsákmányolt. Rakományát elég súlyosnak találta, ezért úgy döntött, kényelmesebb, ha lifttel távozik, ám alig indult el vele a "levonó", máris beszorult.

 • Tudatosan éheztette halálra nagymamáját az unoka

  A kőteleki gyilkosság ügyében idén januárban indult eljárás, ám a részletekről csak most, a nyomozás végeztével számolt be a rendőrség. Eszerint a 33 éves férfi tudatosan éheztette felügyeletére bízott magatehetetlen nagymamáját.

 • Mindenszentek, Halottak napja 2014

  Rendőrök segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők környékén.

 • Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit

  Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit. A támadók úgy összeverték, hogy elájult, azonban, mikor magához tért, a betörõk visszatértek, és újra kirámolták.

 • Amerikai pelenkaszarka

  Használt pelenkákat lopott egy férfi az Egyesült Államokban, amiért két és fél évi felfüggesztett börtönre és 200 óra közmunkára ítélték.

 • Holttestet találtak egy felsõvezetéki oszlop tövében Tétényligetnél

  Holttestet találtak kedden a Tétényliget megállóhely környékén egy felsõvezetéki oszlop tövében, a halál okát jelenleg is vizsgálják.

 • Dath Vadernek öltözve rabolt bankot egy amerikai férfi

  Darth Vader-jelmezben rabolt bankot egy amerikai férfi. A New York közelében lévõ Setauket egyik bankfiókjába belépõ férfit a helyiségben lévõ kamera is rögzítette: a Csillagok háborúja gonoszának jelmezébe öltözött rabló elõkapta fegyverét - no nem egy fénykardot -, és pénzt követelt az egyik alkalmazottól.

 • Autójukban fogták el az autófeltörõket…

  Szerdán folyamatban lévõ autófeltörést jelzett a rendõrkapitányság ügyeletére egy ablakán kinézõ Esze Tamás utcai lakó. A bejelentés nyomán a helyszínre küldött járõrök a bejelentésben szereplõ feltört kisteherautótól nem messze egy VW Touranban vonták ellenõrzésük alá azt a három férfit, aki a gyanú szerint a bûncselekményt elkövette. Az autóban ülõ két fiatalkorú fiút és velük lévõ felnõtt társukat elõállították a járõrök.

 • Testére kötözve akarta becsempészni a Zastavákat

  Testére kötözve próbált hazánkba csempészni nyolc Zastava típusú pisztolyt egy szerb autós Tompánál. A férfit a vámosok elfogták.

 • Koporsóval sütött pizzák

  Koporsókkal sütnek pizzát Nápolyban - legalábbis ezt gyanítja az olasz államügyészség.

 • Két éves kisfiút gázoltak halálra Kiskunfélegyházán

  A kórházban halt meg az a két éves kisfiú, akit szombat este gázolt el egy 45 éves nõ Kiskunfélegyházán. A kisfiú egy parkoló autó mögül szaladt ki az útra, a sofõr pedig már késõn vette észre a gyermeket.

 • Zsarolót vettek õrizetbe

  Zsarolás miatt õrizetbe vett a rendõrség egy férfit Nyíregyházán, aki társával százezer forintot követelt egy autóstól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-vel. A két férfi szombat este ugrott be az autós kocsijába, amikor az éppen egy prostituáltat tett ki jármûvébõl, s egyikük késsel megfenyegette, hogy megölik, mert - állításuk szerint - korábban megerõszakolt egy lányt - mondta Fülöp Gergely.

 • Meszelõfával törte be látogatója koponyáját egy férfi

  Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt õrizetbe vette a rendõrség a 22 éves vasmegyeri férfit.

 • Mészárlás a világ szeme láttára: Darfúr

  Ami Dárfúrban történik, az sokkal rosszabb annál, mint ami Ruandában történt – fogalmazott az EP weboldalának a tavalyi Szaharov-díjas Szalih Mahmúd Oszman, aki több korábbi díjazottal együtt, részt vett az idei díjátadó ünnepségen. A szudáni emberi jogi ügyvéd arra is felhívta a figyelmet, hogy Kína szemet huny a dárfúri népirtás, háborús bûnök és az emberiség elleni bûncselekmények felett.

 • A nyolcadikról hajította a szemétledobóba csecsemõjét

  Nyolc emeletnyi zuhanást élt túl egy újszülött New Yorkban, akit anyja belehajított egy tömbház szemétledobójába.

  A gyermeket megóvta azonban az alul felhalmozódott hulladék, a zúzógép pedig szerencsére beragadt és nem mûködött. Egy karbantartó munkás hallotta meg a fiúcska sírását és neki köszönhetõ, hogy a csecsemõ hamarosan kórházba került, ahol állapotát stabilizálták.

 • A tolvajért autózó rendõrtõl kért útbaigazítást a tolvaj

  Rendõrtõl kért útbaigazítást egy tolvaj az Egyesült Államokban, ráadásul az épp érte igyekvõtõl.

 • Pokolgép robbant Indiában

  Legalább 26 halottja és több mint száz sebesültje van azoknak a pokolgépes merényleteket, amelyeket csütörtökön hajtottak végre az India északkeleti részén fekvõ Asszám államban.

 • 20 év börtönt kapott a 6 éves kislányt megerõszakoló férfi

  Egy 35 éves férfi anális szexre kényszerített egy 6 éves kislányt, de a bíróságon nem vallotta magát bûnösnek, tagadta az egészet.