rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gázolt, cserbenhagyta, majd beleszáguldott egy bokorba

 • Share on Tumblr

  Cserbenhagyásos gázolás történt vasárnap késõ este a fõvárosban, a Margit hídon - tájékoztatott a rendõrség.

  Éjfél elõtt nem sokkal Pestrõl Buda irányába hajtva, egy autós elgázolt egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább ment - közölte Kajó László.

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint az autós ezt követõen a XI. kerületben a Bartók Béla úton egy bozótba hajtott, ahol a gépkocsi az oldalára borult. A körülményekrõl a sajtóügyeletes további részletet nem tudott mondani.

  A mentõk a gyalogost súlyos, de nem életveszélyes sérüléssel, az autó 19 éves férfi vezetõjét pedig könnyû sérülésekkel szállították kórházba - közölte az Országos Mentõszolgálat ügyeletese.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rálõtt bébiszitterére egy 4 éves fiúcska

  Jackson (Ohio állam) - Rálõtt vigyázójára egy 4 éves fiúcska az Egyesült Államokban, mert a nõ véletlenül rálépett a lábára.

  A gyerek dühében elõszedett egy szekrénybõl egy pisztolyt és lõtt. A 18 éves bébiszitternek szerencsére csak felületi sebet okozott a golyó az egyik karján és az oldalán, a sérülések könnyûnek minõsíthetõk.

 • Elrabolták a võlegényt, hogy elmaradjon az esküvõ

  Férjhez akart menni titkos szerelméhez egy 20 éves indiai származású, Angliában élõ lány. A család, hogy megakadályozza a frigyet, elrabolta a võlegényt.

 • Meghalt egy egyiptomi család 12 tagja egy balesetben

  Közlekedési balesetben meghalt egy egyiptomi család tizenkét tagja, a család egy börtönbe ment látogatóba, amikor felborult a mikrobuszuk.

 • Érthetetlen családmészárlás

  Miami - Érthetetlen családmészárlás történt az Egyesült Államokban: egy végtelenül békés zenetanár agyonlõtte feleségét, két lányukat, végül pedig magát.

  A Miamiban élõ család kubai bevándorló. A családfõ 53 éves volt, neje 45, lányaik 13 és 14 esztendõsek.

 • Strandolás közben fogták el a bankrablót

  A strandon fogták el a rendõrök a július elején elkövetett újpesti bankrablás gyanúsítottját.

 • Figyelem: mobilos csalás!

  Egy nyírkátai férfi tett feljelentést a rendõrségen, mert csütörtökön valaki a mobiltelefon-szolgáltatója nevében felhívta, hogy sorsoláson 1,7 millió forintot nyert.

 • Rendszeresen verte feleségét gyermekei elõtt, míg nem betelt a pohár

  Kiskorú veszélyeztetése és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást egy 51 éves újfehértói férfi ellen a rendõrség, miután családján belül többször erõszakos magatartást tanúsított - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fõkapitányság sajtószóvivõje kedden az MTI-vel.

 • Felborult és elsüllyedt egy komp

  Hirtelen támadt széllökések és magas hullámok felborítottak kedden egy utasokkal teli kompot a Fülöp-szigeteki fõvárostól, Manilától délkeletre, legalább harminckilenc ember meghalt.

 • Életveszélyesen megsebezte saját gyermekét

  Még mindig tart a kihallgatása annak a középkorú férfinak, aki egy családi vita során csaknem halálra késelte saját tizenéves fiát Nyírcsaholyban.

 • Cigarettával volt dugig az osztrák autója

  Két és fél milliót érõ csempészcigarettát találtak a rendõrök egy osztrák autósnál Nyírbátorban.

 • Ittasan állt be a rendõrségi parkolóba

  Lejárt jogosítvánnyal, ittasan parkolt le a rendõrségi parkolóba Tatán egy kisteherautó sofõrje, aki ellen szabálysértési eljárást indítottak.

 • Halálra rugdosta a hajléktalant hangos horkolása miatt

  Akaratán kívül gyilkossá vált egy nõ, miután a háza közelében elaludt hajléktalan horkolása annyira feldühítette, hogy mérgében össze-vissza rugdosta a férfit.

 • A zebrán kelt át az idõs házaspár, amikor elütötték õket

  A zebrán gázolt halálra egy idõs asszonyt egy autó Zalalövõn. A zalai kisváros Jókai utcáján történt a tragikus baleset, pénteken, a reggeli órákban.

 • Saját hugát és házakat gyújtott fel

  Súlyos szerencsétlenség történt Szlovákiában, Felsõsebesen. Egy gyufával játszó kisfiú megvárta, míg húga a létrán felmászik a szénapadlásra, majd égõ gyufát dobott utána.

  A tûz pillanatok alatt lángba borította a tetõteret, majd az egész házat. Az erõs szél következtében néhány perc múlva kigyulladtak a szomszédos házak is.

 • Jelvényt követelt a rabló

  Súlyos lánccal hadonászva rontott be egy rabló az Egyesült Államokban egy étteremben, ám balszerencséjére a vendégek egyike épp egy szolgálaton kívüli rendõr volt, aki hamar lefegyverezte.

 • Csaknem kétszázszor vonultak ki a tûzoltók a csütörtöki vihar miatt

  Összesen 197 alkalommal kértek segítséget a tûzoltóktól a csütörtök esti vihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelem szóvivõje péntek reggel. A tûzoltókat a legtöbbször vízszivattyúzás és fakidõlés miatt riasztották, emellett hét alkalommal épületkárhoz is kivonultak. Személyi sérülés egy helyen, a Hajdú-Bihar megyei Vámospércsen történt, ahol villám csapott egy épületbe, és hárman könnyebben megsérültek. Az ország északi részén, Komárom-Esztergom megyében kapta a tûzoltóság a legtöbb riasztást, 51 alkalommal kellett vizet szivattyúzniuk a szakembereknek.

 • Barátja szeme láttára lett öngyilkos egy középiskolás

  Szerelmi bánatában lett öngyilkos egy Szatmár megyei fiatalember. A 17 éves középiskolás a megyeközpontban található, a Szamost átszelõ Golescu-hídról vetette a mélybe magát váratlanul, barátja szeme láttára.

 • Letért az útról, majd fának ütközött egy autós

  Letért az úttestrõl autójával, majd egy fának ütközött és súlyosan megsérült egy 22 éves fiatalember hétfõ éjszaka Apostagon.

 • Már nem tudták megmenteni a férfit - drog állhat a háttérben

  Kábítószer-túladagolásban halt meg az a férfi, akit a szekszárdi sportcsarnokból szállítottak kórházba a mentõk, vasárnapra virradó éjjel.

 • Botrányos helyzet: életveszélyben a külföldiek Budapesten?

  Továbbra sem találják a múlt héten eltûnt francia lányt Budapesten.