rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Benzinlopás közben égett össze a kisfiú - barátai magára hagyták

 • Share on Tumblr

  Életveszélyt okozó gondatlansággal vádolták meg azt a 16 éves fiút, aki benzinlopás közben véletlenül felgyújtotta 13 éves társát a fonyódi nevelõotthonban.

  A 13 éves fiú és két 16 éves barátja tavaly õsszel üzemanyagot akartak lopni benzines rollerükhöz a fonyódi gyermekvédelmi intézmény raktárából. A tetõn át törtek be a tárolóba, ahol mûanyag kannákba öntötték át a benzint. Hogy a sötétben világítsanak, a földre locsoltak egy kevés benzint, s azt meggyújtották. Késõbb még rá is loccsantottak, amikor ki akart aludni a láng.

  A tûz belobbant, s belekapott a 13 éves gyerek ruhájába. Ennek láttán a két nagyobb fiú a tetõn át elmenekült. A gondnok mentette meg az égõ gyereket: betörte az ajtót és a fiút lefújta poroltóval. A gyerek testfelületének így is 35 százaléka megégett, súlyos égési sebeket szerzett

  Az ügyet a Somogy Megyei Bíróságon tárgyalják. Az egyik fiú gyámjának kérésére a bíróság zárt tárgyalást rendelt el. Ítélet szeptemberben várható.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások