rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
  • Gyermeklányt kényszerített autójába a szatír

  • Share on Tumblr

    Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójába kényszerített, s megpróbált megerõszakolni egy 12 éves kislányt Székesfehérváron.

    A 32 éves féri kedden délután szólította meg a kislányt a megyeszékhely Várkörútján. Útbaigazítást kért, majd megpróbálta rávenni a gyermeket, hogy üljön autójába, s úgy mutassa az irányt. A kislány nem akart beszállni a kocsiba, mire a férfi megfenyegette, s ezzel elérte, hogy beüljön mellé. Az autóval a város bevásárlóközpontjának tetõparkolójába hajtott a férfi, s ott erõszakoskodni kezdett a gyermekkel. Rövid idõn belül azonban elengedte a lányt, aki hazatérve számolt be a történtekrõl szüleinek. A rendõrség a kislány elmondása alapján azonosította a tettest, akit még aznap éjjel, lakásán el is fogtak. A rendõrök elõtt korántsem volt ismeretlen a 32 éves székesfehérvári férfi: három alkalommal volt már büntetve több rendbeli erõszakos közösülés, valamint szemérem elleni erõszak elkövetése miatt. Kihallgatása után a gyanúsítottat õrizetbe vették, s kezdeményezték elõzetes letartóztatását is. A bíróság pénteken reggel, helyben hagyva a rendõrség érveit, elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását. Az ügyben aljas indokból, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint szemérem elleni erõszak miatt folyik az eljárás.


    Share on Tumblr
  • Hozzászólások