rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gyermeklányt kényszerített autójába a szatír

 • Share on Tumblr

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójába kényszerített, s megpróbált megerõszakolni egy 12 éves kislányt Székesfehérváron.

  A 32 éves féri kedden délután szólította meg a kislányt a megyeszékhely Várkörútján. Útbaigazítást kért, majd megpróbálta rávenni a gyermeket, hogy üljön autójába, s úgy mutassa az irányt. A kislány nem akart beszállni a kocsiba, mire a férfi megfenyegette, s ezzel elérte, hogy beüljön mellé. Az autóval a város bevásárlóközpontjának tetõparkolójába hajtott a férfi, s ott erõszakoskodni kezdett a gyermekkel. Rövid idõn belül azonban elengedte a lányt, aki hazatérve számolt be a történtekrõl szüleinek. A rendõrség a kislány elmondása alapján azonosította a tettest, akit még aznap éjjel, lakásán el is fogtak. A rendõrök elõtt korántsem volt ismeretlen a 32 éves székesfehérvári férfi: három alkalommal volt már büntetve több rendbeli erõszakos közösülés, valamint szemérem elleni erõszak elkövetése miatt. Kihallgatása után a gyanúsítottat õrizetbe vették, s kezdeményezték elõzetes letartóztatását is. A bíróság pénteken reggel, helyben hagyva a rendõrség érveit, elrendelte a férfi elõzetes letartóztatását. Az ügyben aljas indokból, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint szemérem elleni erõszak miatt folyik az eljárás.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 422 évet kapott a szadista férfi

  422 év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban, amiért rendkívüli szadizmussal megkínzott és meg akart ölni egy egyetemista lányt, ám a nõ hihetetlen életerõvel megmentette magát és túlélte a borzalmakat.

 • Anyjával együtt vetett véget életének a pedofil férfi

  Az 58 éves férfi gyermekeket ábrázoló pornográf képekkel bukott le, majd úgy döntött, megöli magát. Anyja, aki betegesen ragaszkodott fiához, nem tudta elviselni a szégyent és fia elvesztését, így az öngyilkosságba is követte õt.

 • Félmilliót érnek a híd alatt talált férfi gyilkosai

  Félmillió forintos nyomravezetõi díjat tûzött ki a rendõrség egy Tata belvárosában megtalált, s vélhetõen agyonvert férfi halálával kapcsolatban folytatott nyomozás elõsegítése érdekében.

 • Gázrobbanás Pécsett: egy óvodát is ki kellett üríteni

  Kiürítettek körülbelül 100 lakást és egy óvodát is pénteken délelõtt Pécsett, ahol egy társasházban fél tíz után nem sokkal gázrobbanás történt.

 • Kattant a bilincs a hullagyalázó kezén

  Gyalázatos hullagyalázó felvételekre bukkantak a texasi rendõrök - teljesen véletlenül.

 • Lopott mestermû orgazda

  Miami - Letartóztattak Floridában egy francia állampolgárt, aki a nizzai szépmûvészeti múzeumból 2007-ben ellopott, felbecsülhetetlen értékû mestermûveket akart eladni.

  A helyi hatóságok szerint a floridai Cooper City-ben letelepedett 55 éves Bernard Jean Ternus tíz hónapon át próbálta eladni a 2007. augusztus 5-én elkövetett fegyveres rablás során ellopott festményeket. A szóban forgó mûvek Claude Monet 1897-ben született Sziklafalak Dieppe mellett, Alfred Sisley 1980-es Moret-i platánok címû festményei, továbbá Jan Bruegel két alkotása, A víz allegóriája és a Föld allegóriája voltak.

 • Bilincsben vezették el a tizenéves zsarolót

  Elfogták és õrizetbe vették a rendõrök azt a tizenéves fiút, aki napokon keresztül zsarolta egy ismerõsét Szegeden.

 • Magának termelte a drogot

  Egy szlovák férfi magyarországi, dunaszigeti lakásában számoltak fel marihuána ültetvényt a rendõrök, még kedden.

 • Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfi

  Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfiHangokat hallottam, aztán kidobáltam a kutyákat a padlásról – hebegte zavarodottan az állatvédőknek C. Ferenc. A fiatal férfi szombat délután kezdett furcsa hangokat hallani, ezért családi házának padlásáról sorra hajigálta ki a kölyökkutyákat. A férfit végül a rendőrök és az állatvédők fékezték meg, akik több ebet is kimentettek tébolyult gazdájuk karmai közül. Keserves vonyításra és hangos puffanásokra kaptam fel a fejemet, de mire kiszaladtam az udvarra, már a második kiskutyát is kidobta – mesélte az állatkínzó szomszédja.

 • 500 milliót csalt ki az ügyvéd

  Újabb ügyvédet tartóztatott le a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság. Különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják az 53 éves budapesti férfit. Hamis igazolásokkal, számlákkal és papírokkal csalt ki pénzt egy takarékszövetkezettõl és két részvénytársaságtól.

 • Börtön lett a vége a tomboló bulinak

  Drog, alkohol és fiatalkorú szex – valahogy így lehetne jellemzi azt a habpartit, mely egy hatalmas orgiába csapott át. Néhány tininek az édes bulizás börtönnel végzõdött.

 • Elítélték az északír férfit, aki robbantani akart a parlamentben

  Északír katolikus politikai vezetõk meggyilkolására tett kísérlet miatt egy belfasti bíró bûnösnek ítélt pénteken egy hírhedt unionistát.

 • Részeg emberekre figyelmeztetõ közúti jelzõtábla

  Egy földön tápászkodó ember, üveggel a kezében - ezt az érdekes figurát láthatják egy nem szokványos közúti jelzõtáblán azok a gépkocsivezetõk, akik az erdélyi Arad megyei Pécska (Pecica) városon hajtanak keresztül.

 • Ferrarival ütközött a bérgyilkos Lamborghinije

  Minden idõk egyik legfurább sportkocsi-balesetérõl számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal.

 • Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a hajléktalanokat gyilkoló két nõ

  Los Angeles - Tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte kedden a Los Angeles-i bíróság azt a két idõs nõt, akik meggyilkoltak két hajléktalant, hogy felvegyék nagy összegû életbiztosításaikat.

 • Késelés és rablás Budapesten

  Megkéseltek egy fiatalembert egy budapesti bárban szombat hajnalban, a 16 éves fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Ittas sofõr gázolt el két fiatalt Salgótarjánban

  Egy 22 éves fiatalember és egy 18 éves lány sérült meg a balesetben Salgótarjánban.

 • Három autó és egy busz ütközött Budapesten

  Három autó és egy busz ütközött a fõváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki.

 • Tragédiával végzõdött a tengeri menekülés

  Csaknem két héten át sodródott a tengeren egy csoport dominikai hajótörött, s az utazást csak ketten élték túl, 49-en meghaltak közülük - jelentette be a dominikai haditengerészet.

 • Szobor ütött agyon egy kislányt

  Agyonütött egy négyméteres szobor egy hatéves kislányt a mezõlaborci skanzenben.

  A kis Jaroslava fel akart mászni a négy méter magas, fából készült szoborra. A szobor rádõlt. A gyermek súlyos fejsérüléseket szenvedett, sérüléseibe belehalt.