rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • BKV-ellenõrre támadt a hamisjegy-árus

 • Share on Tumblr

  Dulakodás alakult ki a BKV egyik fõellenõre és egy hamis jegyeket áruló ember közt csütörtökön este, az Operánál.

  A BKV fõellenõre a délutáni órákban a 2-es metró Keleti pályaudvar állomásánál végezte munkáját, mikor egy mexikói turista egy már használt jegyet adott át neki. Az ellenõrrel lévõ tolmácsnak a turista elmondta, hogy a jegyet az Operánál vette a Földalatti állomásán, s érvényes, új jegyként adták el neki. Az ellenõr a mexikóival együtt az Operához ment, ahol rajta is kapták a zugárust, aki használt jegyeket próbált eladni külföldieknek. Mikor az ellenõr kérdõre vonta a csalót, az rátámadt, s köztük dulakodás alakult ki. A dulakodás során nem csak az ellenõr, de a turista is megsebesült, mindkettejük sérülései könnyûek. Az idõközben értesített rendõrök a zugárust, egy hajléktalan férfit elõállították, majd magánokirat-hamisítás miatt indítottak vele szemben eljárást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bombák a Nyugatinál: beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián

  Beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián. A 33 éves egykori olimpikon cselgáncsozó kocsijában találtak a rendõrök több robbanószerkezetet a Nyugati téren október 23-án. Azt továbbra sem lehet tudni, mi volt a célja, és azt sem, hogy a rendõrség az elõzetes információk ismeretében miért nem kapcsolta le korábban a megfigyelt kocsit. Tölgyesi a szerkezeteket vízvezeték-szerelvényekbõl, benzines palackokból és tûzijátékokból állította össze.

 • Átverte, majd megfenyegete az utast a taxis

  Gázpisztollyal rendezte vitáját az utasokkal egy taxis Kaposváron csütörtökön - olvasható a kaposvári rendõrség honlapján.

 • Elektromos kerékpár ütközött autóval Nyíregyházán

  Mentõ érkezett ahhoz a közlekedési balesethez, ami kedden délután történt Nyíregyházán, a Bethlen Gábor és a Víz utcák keresztezõdésében, miután autónak hajtott egy elektromos kerékpáros.

 • Börtönbõl pszichiátriára kerül 'a Halál apostola'

  Lima - Börtönbõl elmegyógyintézetbe helyezik át a "Halál apostolaként" emlegetett hírhedt perui sorozatgyilkost, akit 18 ember megölése miatt korábban 35 év szabadságvesztésre ítéltek.

 • Két évvel ezelőtti gyilkosságra derült fény

  Névtelen bejelentés alapján egy 2012-ben megölt férfi holttestét találták meg a rendőrök egy érdi ház kertjében elásva, a feltételezett tetteseket elfogták. Valaki idén áprilisban a "telefontanú" - vonalon bejelentette, hogy D. Béla és társa megölt Érden egy embert, akinek a holttestét egyikük kertjében elásták.

 • Rendõr erõszakolt meg egy 19 éves lányt

  Elkábított, majd megerõszakolt egy 19 éves lányt Angliában az a rendõr, akit korábban az egész testület elismert bátorságáért és kiemelkedõ munkájáért.

 • Sörrel lelocsolták és arcon ütötték a buszsofõrt

  A 35 és 31 éves támadókat a rendõrség õrizetbe vette. A 49 éves buszsofõr a Kaposvár-Bõszénfa vonalon közlekedõ járatot vezette, amikor Zselicszentpálon egy kisfiú elévágott kerékpárral.

 • Kirúgtak egy vízimentõt, mert másik partszakaszon mentett életet

  Nagy felháborodást keltett az Egyesült Államokban, hogy Florida államban elbocsátottak egy vízi mentõt, aki szolgálati helyét elhagyva egy másik partszakaszon sietett egy fuldokló segítségére. A férfinak felajánlották, hogy visszaveszik, de õ immár nem élt a lehetõséggel.

 • Fejtetõre állt az italtól, de tovább ivott egy új-zélandi férfi

  Fejtetõre állt autójával az italtól egy férfi Új-Zélandon, de aztán - kocsijába szorulva - tovább ivott, miközben a mentõit várta.

 • Halálos baleset - Villanyoszlopnak ütközött egy autó Makón

  Villanyoszlopnak ütközött egy Audi a makói Szent Anna utcában október 14-én az éjszakai órákban. A jármû utasa, egy 37 éves makói nõ a kórházba szállítást követõen elhunyt.

 • A mentõben halt meg egy balesetet okozó férfi

  A kiérkezõ mentõben meghalt egy férfi, aki korábban rosszulléte miatt okozott balesetet Kõszegen.

 • Léggömbbomba törte be egy miskolci busz ablakát

  Miskolc - Vízzel teli léggömb törte be egy miskolci busz ablakát.

  A busz vezetõfülkéjének oldalsó szélvédõje robbant be, és mint késõbb kiderült, az úttest mellett lévõ ház erkélyérõl ledobott, vízzel telt luftballon miatt - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

 • Elcserélte lányát fegyverre

  Fegyverre cserélte el kétéves lányát egy nõ az Egyesült Államokban.

 • Vécéülõkés verekedés

  Foprt Pierce (Florida állam) - Vécéülõkével verte el narkózás miatt a barátját egy nõ az Egyesült Államokban, mire mindkettõjüket õrizetbe vette a rendõrség.

  A 18 éves nõ azon kapta párját, hogy kokaint szív a fürdõszobában, majd pedig villámgyorsan megpróbálja "lezuhanyozni" a nyomokat a lefolyóba. Nem ez volt az elsõ drogvitájuk, és a hölgy annyira megdühödött, hogy jobb híján csépelni kezdte a férfit a keze ügyébe esõ elsõ tárggyal, és ez a vécéülõke volt. Jó erõben lehet, hogy egyetlen rántással sikerült feltépnie.

 • Tizenkétmilliós cigifuvar a gumicsónakon

  Elfogta a rendõrség azt a négy férfit, akik gumicsónakon csempésztek át a határon több mint 12 millió forintnyi dohányárut Lónyánál.

 • Témazáró helyett lopni mentek

  Lopáson értek tettek két középiskolás lányt egy pécsi áruházban a biztonsági õrök.

 • Nem volt zsebpénze, ezért eljárt fosztogatni

  Vasárnap misére járó, éjjelente mindig idõben hazatérõ, 18 éves rablót fogott a rendõrség az Egyesült Államokban. Az ifjú anyja nem tudott fia zsebpénz-kiegészítõ rablássorozatáról, és nem is gyanított semmit, mivel a gyerek mindig rendre hazatért a megszabott idõre, éjjel fél kettõre, vasárnaponként pedig elkísérte õt a templomba.

 • Elfogták a regenyei asszony gyilkosait

  Elfogta a rendõrség annak az idõs regenyei nõnek a gyilkosait, akik elõször összeverték, végül kivégezték áldozatukat. A férfi és élettársa egy présház csatornájába dobta ki a meggyalázott holttestet.

 • Reptéri kifutóra vitte sétakocsikázni a gyermekét egy anyuka

  Egy fõnixi asszony sétakocsizni vitte a gyerekét a kifutópályára. Szerencsére senki nem sérült meg.

 • Megvadult bika rontott neki a rendõröknek

  A megvadult állat Floridában ment neki a rend õreinek, akiket egy balesethez riasztottak.