rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • BKV-ellenõrre támadt a hamisjegy-árus

 • Share on Tumblr

  Dulakodás alakult ki a BKV egyik fõellenõre és egy hamis jegyeket áruló ember közt csütörtökön este, az Operánál.

  A BKV fõellenõre a délutáni órákban a 2-es metró Keleti pályaudvar állomásánál végezte munkáját, mikor egy mexikói turista egy már használt jegyet adott át neki. Az ellenõrrel lévõ tolmácsnak a turista elmondta, hogy a jegyet az Operánál vette a Földalatti állomásán, s érvényes, új jegyként adták el neki. Az ellenõr a mexikóival együtt az Operához ment, ahol rajta is kapták a zugárust, aki használt jegyeket próbált eladni külföldieknek. Mikor az ellenõr kérdõre vonta a csalót, az rátámadt, s köztük dulakodás alakult ki. A dulakodás során nem csak az ellenõr, de a turista is megsebesült, mindkettejük sérülései könnyûek. Az idõközben értesített rendõrök a zugárust, egy hajléktalan férfit elõállították, majd magánokirat-hamisítás miatt indítottak vele szemben eljárást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fának csapódott egy autó - két halott

  Egy személy a helyszínen meghalt, amikor egy személygépkocsi egy fának ütközött szombaton hajnalban az 55-ös úton Felsõszentiván közelében; két utast kórházba szállítottak, egyikõjük belehalt sérüléseibe - közölte a rendõrség.

 • A rendõrségtõl vett narkót autóba csomagolva

  Burrillville - A rendõrségtõl vett autót, ráadásként pedig kábítószert kapott hozzá egy férfi az Egyesült Államokban, bár õ csupán a kocsit akarta.

 • Autó és munkagép ütközött

  Személygépkocsi ütközött egy munkagéppel péntek reggel a 34-es fõúton Kunhegyes és Kunmadaras között; a balesetben öten sérültek meg – közölte a rendõrség.

 • Bûntudat: kivetette magát az ablakon a gyilkos

  Kiugrott a kórház ablakán és meghalt az a férfi, aki a múlt héten felgyújtotta betegtársát Pécsett. A napokban a felgyújtott áldozat is elhunyt.

 • Személyautó és busz karambolozott

  A baleset az M2-es autóút 32-es kilométerénél történt vasárnap délelõtt; az autó utasai közül ketten súlyosan megsérültek.

 • Áthajtott a piros lámpán az elgázolt motoros

  Nem vette észre a piros lámpát a motoros, behajtott a keresztezõdésbe a Belvárosi híd szegedi lábánál, ahol elütötte a szabályosan közlekedõ Mercedes.

 • Megunta gyermekei nevelését, ezért kidobta õket az ablakon

  Kidobta négy és hét éves gyermekét a tizenötödik emeleti lakásuk ablakán egy nõ Oroszországban. Az ok: unta õket tovább nevelni. Több szomszéd is sokkot kapott a látványtól.

 • 30 kilómétert autózott forgalommal szemben

  A belga férfi ottfelejtett egy táskát az egyik parkolóban a horvát autópályán. A belga rendszámú Mercedest a kelet-horvátországi Stitar magasságában állították meg 2011 augusztusában, a Zágráb-Belgrád autópályán.

 • Életfogytiglant kapott a mesemondó is

  Megszületett az elsõfokú ítélet az idõseket fosztogató bûnbanda ügyében. Ny. József és M. László tényleges életfogytig tartó szabadágvesztést, B. Levente 16 év fegyház-, K. Gyula és Sz. István 5-5 év börtön, valamint H. Rudolf 3 év börtönbüntetést kapott elsõ fokon a megyei bíróságtól. Ny. József a szolnoki büntetés-végrehajtási intézetben rendezett Benedek Elek mesemondó versenyen negyedik helyezést szerzett.

 • Elítélték a kábítószertesztek varázslóját

  Fél év börtönbüntetésre ítélték azt a kaliforniai férfit, aki a kábítószertesztek "varázslójaként" olyan eszközt és eljárást talált ki, és forgalmazott, amelyekkel csalni lehetett a vizeletvizsgálatokon.

 • Leégett egy üzlet a XXI. kerületben

  Csaknem 80 tûzoltót riasztottak egy XXI. kerületi üzlethelyiséghez, amely - eddig tisztázatlan körülmények között - leégett péntek éjszaka - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság ügyeletese.

 • Homlokon lõttek egy fiatal srácot november 27-én este!

  Homlokon lõttek egy román fiatalembert péntek este egy székelyudvarhelyi üzletben, amikor megpróbált megállítani egy fegyveres férfit.

 • Halálos baleset Baranya megyében

  Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szerdán egy balesetben Baranya megyében.

 • Felborult egy pénzszállító gépjármű

  Oldalára borult egy pénzszállító gépjármű szerdán délelőtt a Villánykövesd és Palkonya közötti vasúti átjáróban.

 • Tizenkét sérült egyetlen Trabantban

  Tizenkét sérültje van annak a balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - mondta Németh Cecília, az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese.

 • Hagyták meghalni gyermeküket, nem hívtak orvost hozzá

  Börtönbe kerülhet az az anya és apa, akik most kezdõdött tárgyalásukon bevallották, hogy hagyták meghalni fájdalomtól vonagló gyermeküket. A vallásos pár ugyanis úgy döntött, hogy „kiimádkozza" a fiú vakbélgyulladását, ahelyett, hogy orvost hívtak volna.

 • Magyar graffitist tartóztattak le Japánban

  Tokió - Rongálás vádjával vett õrizetbe egy fiatal magyar férfit a japán rendõrség.

  A hatóság azzal gyanúsítja a 25 éves magyar állampolgárt, hogy egy 16 méteres graffitit fújt egy metrokocsi oldalára szeptember 4-én Oszakában a város által üzemeltetett Midoszudzsi-metróvonal Sin Oszaka (Új Oszaka) állomásán lévõ kocsiszínben.
  A letartóztatás október 11-én történt, és olyan rendkívüli eseménynek számít Japánban, hogy az ország vezetõi lapjai (az Aszahi, Mainicsi, Jomiuri Simbun) számoltak be róla.

 • Elõzetesben a táskatépõ - keresik a rabló sofõr áldozatait

  Elõzetes letartóztatásban van már az a férfi, aki autójából kihajolva, több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén, a rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • A sör lett a szökevény veszte

  Épp egy sört gurított le egy bárban egy pár órával korábban meglépett rab, amikor az ausztrál rendõröknek sikerült nyakon csípniük.

 • Tolatás közben gázolták halálra az idős nőt

  Meghalt egy idős nő, miután egy autó tolatás közben elütötte egy nyíregyházi parkolóban.