rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megvagdosta haragosa nyakát

 • Share on Tumblr

  Emberölés kísérlete miatt indult eljárás azzal a férfival szemben, aki egy késsel megvagdosta haragosának nyakát egy bajai tanyán.

  Szerdán délután történt az eset egy Baja közeli tanyán: az 55 éves gyanúsított 45 éves áldozatának nyakán és tarkóján több vágást ejtett egy késsel. Az elsõdleges orvosi vélemény szerint az áldozat sérülései nyolc napon túl gyógyulóak, de a felszínes nyaki visszerek megnyílása miatt közvetett életveszélyes állapot alakult ki. A késelõt a rendõrök elfogták, kihallgatták, majd õrizetbe vették.

  Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság folytatja a nyomozást.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rendõrség?! Betört a szomszédba a Mikulás a rénszarvasostul!

  London - "Rendõrség?! A Mikulás betört a szomszéd házba rénszarvasostul!" - egyebek közt ilyen telefonhívást kaptak tavaly a manchesteri rendõrök.

  A 2008-as év legostobább segélykérõ telefonálásait a Daily Mail címû brit lap kötötte csokorba. Akadt olyan hölgy, aki azért hívta õket, mert a vonal zsúfoltsága miatt nem tudott telefonon szavazni egy tévés sztártáncverseny párjára.

 • Meredeken növekednek az internetes csalások által okozott károk

  Meredeken növekednek az Egyesült Államokban az internetes csalások által okozott károk, összegük tavaly meghaladta az 550 millió dollárt - közölte egy amerikai szakintézmény.

 • Halálos baleset Turulnál

  Halálos közlekedési baleset történt a 3-as számú fõúton a Turultól nem messze Miskolc irányában hétfõn délután.

 • Cannabis ültetvény egy szlovák férfi dunaszigeti házában

  Dunaszigeten egy szlovák állampolgárságú férfi házában számoltak fel kábítószer ültetvényt a mosonmagyaróvári rendõrök, ahol az egyik szobában professzionális módon és eszközökkel kialakított cannabistermesztésre bukkantak.

 • Megfulladtak az egyiptomi buszbaleset áldozatai

  Legalább 55 ember halt meg, amikor egy túlterhelt busz egy csatornába borult. Húsz éve nem volt ilyen súlyos közlekedési baleset.

 • Hármas karambol Kecskeméten

  Hárman megsérültek három gépkocsi karamboljában hétfõn az 54-es úton Kecskemét külterületén.

 • Meghalt a kórházban a fiatal motoros

  A kórházban belehalt sérüléseibe az a fiatalember, aki motorkerékpárjával egy személyautónak rohant a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pátrohán.

 • Rádõlt egy munkagép a kezelõjére

  Az emelõdarus tehergépkocsi kezelõje egy nagy méretû, több tonna súlyú lemezt emelt fel, de eközben a teherautó a daruval együtt felborult és rádõlt.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Fegyveres rablót fogtak Budapesten

  Feltehetõen fegyverrel rabolt ki egy élelmiszerboltot egy férfi a fõvárosban, nem sokkal a bûncselekmény elkövetése után elfogták - mondta el Sass Oszkár, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Szabálytalankodó autós ütötte el a motoros rendõrt

  Egy elékanyarodó autó ütötte el azt a motoros rendõrt, akit mentõhelikopterrel kellett kórházba szállítani érdrõl. A szolgálatban lévõ motoros járõr sérüléseirõl a kórházban derült ki, hogy nem súlyosak.

 • Halálos zebra Kaposváron - egy héten belül a negyedik embert ütik el

  Két idõs nõ meghalt, két idõs nõ súlyos sérüléseket szenvedett, amikor megkísérelt átkelni a gyalogátkelõhelyen.

 • Késelés a fõváros közepén - egy ember meghalt

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a fiatal férfi, akit szóváltás közben hátba szúrt egy késsel egy 28 éves férfi a fõváros VII. kerületében.

 • Dühöngött már valaha valaki ennyire értelmetlen dolog miatt?

  A villanyszámlájára várt a 40 éves kunszentmiklósi férfi, de azt nem hozta ki a házához a postás. A csalódott és egyre dühösebb férfi erre követni kezdte a postást, aki történetesen nő volt, és egy durvábban szidalmazta. Az egyik szomszédja megpróbálta lecsillapítani, de a férfi csak még jobban felhúzta magát, és kitalálta, hogy leereszti a postás biciklijét. A szeleppel viszont nem boldogult, ezért kitépte a kerékpárt a nő kezéből, és nagy átkozódások közben áthajította az út túloldalára.

 • Elõzetesben a fegyveres útonálló

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint fegyverrel rabolt ki egy járókelõt Szentesen.

 • Oroszlányi bankautomata : ügyfél = 1:0

  Oroszlány - Abszolút szûkmarkú volt ügyfeléhez egy bankjegykiadó automata Oroszlányban, utána pedig rendõrkézre juttatta bántalmazóját.

  Utóbbi, egy 53 éves férfi azzal védekezett, hogy a támadásról az automata tehet, mert elnyelte a bankkártyáját, majd pedig egyetlen gomb megnyomására sem reagált.

 • Loptak, csencseltek - lebuktak

  Õrizetbe vett a Szegedi Rendõrkapitányság tegnap délután egy szegedi testvérpárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy az elmúlt héten rácsfeszítés és ablakbetörés módszerével behatoltak egy ABC-be, ahonnan készpénzt, élelmiszert, szeszes italt és kávét tulajdonítottak el közel háromszázezer forint értékben.

  A nyomozás során beszerzett adatok alapján terelõdött a gyanú a többszörösen büntetett 21 és 22 éves férfira, akit az eltulajdonított tárgyak egy részét eladták, míg másik részét elajándékozták.

 • Halálos verés? - Holtan találtak egy hajléktalan nõt Budapesten

  Vélhetõen hajléktalan élettársa bántalmazásába halt bele egy ugyancsak hajléktalan nõ Budapesten hétfõre virradóra a XXIII. kerületben, a Temetõ soron - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

 • Szinte még gyerekek - de rossz úton járnak

  2008. október 8-án 19 óra 40 perc körüli idõben a Budapest III., Amfiteátrum mellett négy fiatalember megtámadott és bántalmazott egy fiatal fiút, majd tõle mobiltelefonját, valamint ezüst nyakláncát eltulajdonították.

 • Lassú kínhalált halt az idõs férfi a kórházban

  Nyolc napig feküdt étel és ital nélkül kórházi ágyában egy szerencsétlen beteg, akit lassú kínhalálra ítéltek az orvosai. A család szerint egy kutyával nem bánnak úgy, mint a szerettükkel, akitõl még el sem tudtak búcsúzni.