rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lezuhant egy afganisztáni nemzetközi helikopter

 • Share on Tumblr

  Lezuhant az afganisztáni nemzetközi erõk egyik helikoptere kedden a déli Hilmend tartományban, ahol amerikai tengerészgyalogosok kiterjedt hadmûveletet hajtanak végre - közölték tisztségviselõk. Egy nyilatkozó szerint legalább két halálos áldozata van a balesetnek.

  A NATO vezette nemzetközi biztonsági erõk közelebbrõl meg nem nevezett egyik szóvivõje elmondta, hogy a helikopteren külföldi polgári személyek utaztak, és legalább ketten meghaltak közülük, egy ember pedig megsérült.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Felkarján szurkálta meg sógorát egy 22 éves fehérvári nõ

  Megkéselte sógorát egy nõ Székesfehérváron, súlyos testi sértés kísérlete miatt indult ellene büntetõeljárás.

 • Beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút egy szaúdi férfi

  DNS-teszttel bizonyították annak a szaúdi férfinak a borzalmas tettét, aki beosont egy iskolába és megerõszakolt egy kisfiút.

 • Maffiaszál az újságíró halála mögött?

  Ivo Pukanic horvát újságíró és lapkiadó megölését a montenegrói cigarettamaffia hajtotta végre, az alvilági szervezet mögött pedig Milo Djukanovic montenegrói kormányfõ és Stanko Subotic szerb vállalkozó áll - vallotta csütörtökön a gyilkossági perben megidézett egyik tanú.

 • Tizenéves autófeltörök Borsodban

  Tizenhat autó feltörését ismerték el azok a fiatalok, akiket a hétvégén egy jól szervezett rendõrségi figyelõszolgálat buktatott le Borsod megyében.

  A Tiszaújvárosban és környékén tevékenykedõ autófeltörõk a rendõröknek elmondták, hogy csak hétvégente foglalkoztak a kiszemelt autók felfeszítésével és kifosztásával, hiszen hétköznap az iskola mellett erre nincs idejük.

 • 'Rendõrség? Átvertek a drogárusok!'

  Hartford - A rendõrséget hívta segítségül félresikerült drogügylete miatt egy férfi az Egyesült Államokban.

  Nem az évezred üzletérõl van szó, mindössze 8 dollárja - 1200 forintja - ment rá az illetõnek arra, hogy megpróbált narkót vásárolni, ám a két árus elrabolta pénzét. A hoppon maradt férfi ennek ellenére annyira felháborodott, hogy telefonon panaszt tett a rendõrségnél. Sokat nem nyert vele, mert õrizetbe vették kábítószer birtoklásának bûnös kísérlete címén.

 • Kegyetlen emberölés a fogadóirodában

  Brutális orgyilkosság történt egy szlovák-magyar határátkelõhely közelében, egy szlovákiai fogadóirodában. A Medve községben történt kegyetlen emberölés miatt a Medve-Vámosszabadi határátkelõnél egész éjszaka, sõt még hétfõ hajnalban is fokozott rendõri jelenlét mellett engedték át az autókat Magyarországra, és minden gépjármûben kézilámpával megvilágítva ellenõrizték az utasokat.

 • Megverte a zenész közönségét

  Megverte közönségét egy zenész az Egyesült Államokban. Az eset nem hatalmas arénában történt több tízezer fõs közönséggel, hanem az utcán kétfõnyi hallgatósággal, lévén az indulatos férfi utcazenész.

 • Megharapta a rendõrt egy részeg ukrán autós, mert felébresztette

  Ungvár - Megharapta a közlekedési rendõrt egy balesetet szenvedett részeg autós Ukrajnában, mert felébresztette, miközben õ összetört gépkocsijában aludt.

  A csernyihivi járási közlekedésrendészetet telefonon értesítették arról, hogy Majivka községnél az úton felborult egy Moszkvics személyautó. A helyszínre érkezett járõr az út szélén megtalálta az összetört kocsit, amelynek láthatóan ittas vezetõje mélyen aludt a jármû elsõ ülésén - jelentette csütörtökön a Forpost internetes ukrán hírportál.

 • Árokba hajtott egy személyautó Kulcs és Rácalmás között

  Egy személyautó árokba hajtott a 6-os fõút 61-es kilométerszelvényénél, a sofõr súlyos sérüléseket szenvedett.

 • Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfi

  Padlásról dobálta ki a kiskutyákat a zavarodott férfiHangokat hallottam, aztán kidobáltam a kutyákat a padlásról – hebegte zavarodottan az állatvédőknek C. Ferenc. A fiatal férfi szombat délután kezdett furcsa hangokat hallani, ezért családi házának padlásáról sorra hajigálta ki a kölyökkutyákat. A férfit végül a rendőrök és az állatvédők fékezték meg, akik több ebet is kimentettek tébolyult gazdájuk karmai közül. Keserves vonyításra és hangos puffanásokra kaptam fel a fejemet, de mire kiszaladtam az udvarra, már a második kiskutyát is kidobta – mesélte az állatkínzó szomszédja.

 • Rejtély: kar nélkül tért magához az idős asszony

  A győri kórház intenzív osztályán továbbra is küzdenek a győrasszonyfai Magdi néni életéért, akinek a karját – a most legerősebb verzió szerint – állatok szakították le szerdára virradóan.

 • Elkészültek a szakértõi vélemények a cigánytámadások ügyében

  Elkészültek azok a szakértõi vélemények, amelyeket a cigányok ellen elkövetett támadás-sorozat ügyében készíttetett a rendõrség.

 • Tolató autó gázolt el egy 5 éves kisfiút

  Tolató autó gázolt el egy gyermeket Alsónémedi belterületén csütörtök este; az ötéves kisfiút kórházba szállították.

 • Két kamion ütközött össze nyáregyháza közelében

  A baleset szerdán kora reggel a 405-ös úton történt.

 • Tizenhárman haltak meg a texasi balesetben

  Közlekedési balesetben legalább tizenhárom ember meghalt, tíz másik pedig megsérült Texas szövetségi államban. Egy kisteherautó letért az útról és két nagy fának is nekiütközött; az áldozatok között gyermekek is vannak.

 • Fórum az Internet használatának veszélyeirõl

  A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya 2008. december 16-án 17 órakor Budaörsön, az Önkormányzat nagytermében - fórum keretében - tájékoztatást tart szülõk, pedagógusok és minden érdeklõdõ részére az Internet használatának veszélyeirõl, azok felismerésérõl, valamint a megelõzés konkrét lehetõségeirõl

 • Idõben lépett a rendõrség! Mire készült a szicíliai maffia?

  Robbanóanyaggal és fegyverekkel megrakott autót talált az olasz rendõrség Szicíliában, Reggio Calabria repülõtere mellett, miközben Giorgio Napolitano olasz elnök egy maffiaellenes csúcstalálkozón vett részt a dél-olaszországi városban.

 • Bosszúból öltek a maoista lázadók

  Maoista lázadók rátámadtak egy falura, és legalább kilenc embert megöltek csütörtökön a kelet-indiai Bihár szövetségi államban. Tettük oka az lehetett, hogy rendõrségi informátoroknak tartották a falu lakóit.

 • Egy halott, négy súlyos sérült egy szentendrei autóbalesetben

  Egy ember meghalt, egy életveszélyes állapotban van, hárman pedig súlyosan megsérültek abban az autóbalesetben, ami hétfõn este történt Szentendrén, a 11-es fõút és az Egressy út találkozásánál.

 • Elítélték a szexrabszolgatartót

  Egy lengyel bíróság tízévi börtönbüntetésre ítélt egy férfit, aki éveken át rabságban tartotta a saját lányát, közben rendszeresen megerõszakolta, és két gyereket nemzett vele.