rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Különleges ékszer tûnt el a reptéri poggyászból

 • Share on Tumblr

  Különleges, csaknem milliós értékû ékszert loptak el az egyik légi utas poggyászából feltehetõleg Ferihegyen. Az eset kapcsán a rendõrség felhívja a figyelmet, hogy aki csak teheti, ne adjon fel nagyobb értéket poggyászként, hanem ha lehet, kézipoggyászában vigye azt magával.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendõrségre a napokban, Párizsban jelentette be egy utas, hogy Ferihegyrõl a francia fõvárosba való utazása során mintegy 800 ezer forint értékû, egyedi díszítésû arany ékszereket loptak el a repülõgépre feladott poggyászából. A bejelentés nyomán a Repülõtéri Rendõr Igazgatóság Bûnügyi Osztályán indítottak nyomozást, ismeretlen tettes ellen, mert feltehetõ, hogy az ékszereket még Ferihegyen lophatták el.

  A rendõrség ennek apropóján felhívja a figyelmet, hogy habár a reptéren rendszeresen tartanak ellenõrzõ akciókat a lopások megelõzése céljából, aki teheti, mégse helyezzen el a feladott csomagjaiban komolyabb értékeket.

  Azt javasolják, hogy nagy értékû tárgyakat a légi utasok inkább kézi táskájukban vigyenek magukkal, illetve feladott poggyászuk biztonsága érdekében a terminálon található fóliázó gépek segítségével védjék csomagjaikat. Az utasforgalom nyári megnövekedése ugyanis a legtöbb reptéren zsúfoltságot okoz, ami kedvezõ terep a tolvajok számára, de a rendõrség szerint nagyobb elõvigyázatossággal és figyelemmel elkerülhetõ a reptéri lopások többsége.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%