rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Életveszélyes családi viszály - karóval szúrta meg testvérét

 • Share on Tumblr

  Súlyos sérülést okozott testvérének egy szalapai férfi, aki szóváltást követõen karóval szúrta meg hozzátartozóját.

  A felnõtt testvérpár tagjai otthonukban keveredtek szóváltásba egymással, a vita során az egyik férfi a másikat egy karódarabbal támadta meg. A megszúrt férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - közölte Csizmazia Péter sajtóreferens.

  Hozzátette: a sérült testvére ellen súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Zalaszentgróti Rendõrõrsön büntetõeljárást indítottak.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két holttestet találtak egy szigetszentmiklósi családi házban

  A rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz. A helyszínelés, illetve az adatgyűjtés folyamatban van.

 • Gyermek biztonságos szállítása a jármûben

  Amennyiben a személy, illetve teherszállításra alkalmas jármûvek üléseihez biztonsági övet szereltek fel, az ülésen utazó személynek a biztonsági öv becsatolásával kell magát rögzíteni.

 • Tehéncsorda taposott össze egy idõs asszonyt

  Egy 70 év körüli asszony szokásos kutyasétáltatására indult, de szerencsétlenségére összetalálkozott egy tehéncsordával. A nõre, csak akkor találtak rá, amikor már nem elhunyt Cippenham környékén.

 • Sehol nem találják az eltûnt pszichológusnõt

  A pécsi rendõrségen pszichológusként szolgáló lánynak még szombat éjjel veszett nyoma, de csak hétfõn tûnt fel környezetének, hogy Kata eltûnt.

 • Fürdõkádban gyújtottak fel egy férfit Berettyóújfaluban

  Brutális gyilkosság történt kedden a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban, ahol megöltek, majd egy fürdõkádban felgyújtottak egy 31 éves férfit. A rendõrség hírzárlatot rendelt el az ügyben.

 • Bomba helyett halkonzerv

  A rendõrség felrobbantott egy elhagyott, gyanús csomagot New Yorkban, ám mint kiderült, csak halkonzerveket semmisített meg.

 • Újabb vietnámi drogtermesztõket fogtak el

  Hét vietnámi drogtermesztõt fogtak el a napokban arendõrök a fõvárosban, illetve Fóton megtartott összehangolt akciójuk során. A rajtaütések helyszínein 1500 tõ indiai kendert találtak.

 • Prostitúcióra kényszerítettek egy nõt Szegváron

  Kitartottság bûntette és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt õrizetbe vett a rendõrség egy 32 éves szegvári nõt, aki prostitúcióra kényszerített egy másik nõt.

 • Színesfémet lopott a házasodni készülõ pár

  Egy 23 és egy 24 éves pennsylvaniai fiatalnak nem volt pénze az esküvõre, ezért úgy döntöttek, hogy rézkábelekkel fedezik a költségeket.

 • Fõbe lõtte magát egy nyolcéves fiú egy fegyverkiállításon

  Boston - Vizsgálatot indítottak a hatóságok Massachusettsben egy fegyverkiállítás ügyében, ahol egy felnõtt felügyeletében lévõ nyolcéves fiú véletlenül fõbe lõtte magát egy Uzi géppisztollyal.

  A balestet szenvedett gyermeket azonnal kórházba szállították, de életét nem sikerült megmenteni.

 • A szántóföldön találták meg egy kistormási férfi holttestét

  Gyilkosság áldozata lett egy kistormási férfi, a bûncselekmény gyanúsítottját elõzetes letartóztatásba helyezték - közölte hétfõn a rendõrség.

 • Félszáz fenyõ tûnt el Vasban

  Ötszáz ezüstfenyõ tûnt el egy csörötneki csemetekertbõl - közölte a rendõrség.

 • Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetben

  Legalább kilenc ember meghalt a súlyos balesetbenEgy teherautóval ütköztek frontálisan egy kaliforniai autópályán, majd mindkét jármű kigyulladt. Három személyautó szorult közéjük. Legalább kilenc ember meghalt és több mint harmincan megsérültek, amikor a FedEx egyik teherautója belecsapódott egy iskolásokat szállító turistabuszba. A helyi idő szerint csütörtök délután fél hatkor történt balesetnek több halálos áldozata is lehet. A busz és a teherautó közé három személyautó szorult, és tíz embert eltűntként kezelnek a hatóságok. Információk szerint, az autóban utazó emberek biztosan meghaltak

 • Bányatóba fulladt egy férfi

  Már csak a holttestét találták meg a búvárok egy férfinak, akinek a csónakja felborult a Szigetszentmiklós közeli Kavicsos-tavon, társának sikerült kiúsznia.

 • Kommandósokat is megtámadtak a gárdistákra rárontó garázdák

  Három hét után fogta el a rendõrség azt a hat embert, akik október közepén a Magyar Gárda több tagjára támadtak rá a Fejér megyei Kálozon. A gyanúsítottak elõállításakor a hat fõ egyike még a rendõrökre is rátámadt, emellett néhányukról kiderült, hogy legalább egy betöréssel is gyanúsíthatók. Közülük eddig három embert vettek õrizetbe a nyomozók.

 • Távolítsa el a szögesdrótot, mert sérülést okozhat a betörõknek!

  London - A tolvajok testi épségének védelmében szedet le tolvajok ellen felszerelt szögesdrótot egy zártkerti kertészkedõvel egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

  A zártkert önkormányzati tulajdonban van, a 61 éves férfi csak bérli. A szögesdrótot azután szerelte fel, hogy négy hónapon belül háromszor törtek be kertjébe és fészerébe, ahonnan 300 font - bõ 90 ezer forint - értékben loptak el szerszámokat, de kárt tettek veteményeiben is.

 • Kukorica közé ültetett vadkenderültetvényt számoltak fel

  Két vadkenderültetvényt számolt fel a rendőrség vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszakerecsenyben. A kábítószer termesztésével gyanúsított két férfit bűnügyi őrizetbe vették.

 • 12 órán keresztül kínozta áldozatát a perverz férfi

  Betört áldozata otthonába, és 12 órán át kínozta a nõt egy perverz férfi.

 • Halálos baleset a 6-os úton - kamion és személyautó ütközött

  Kamion és személyautó ütközött össze a 6-os út fõvárosi térségében péntek délelõtt, a balesetben egy ember meghalt.

 • Két személyvonat rohant egymásba Portugáliában

  A hétfõ éjszakai balesetben tizenegy utas könnyebben megsérült.