rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Hátulról ütötte le a postást

 • Share on Tumblr

  Kiraboltak egy postást Tatabányán; a támadó leütötte a kézbesítõt, s elvitte a táskájában talált pénzt.

  Hétfõn reggel támadtak meg egy postást a tatabányai idõsotthon közelében. Az intézetbõl kilépõ kézbesítõt hátulról leütötte támadója, majd elvette táskájából a kikézbesítendõ pénzt, több százezer forintot, de még a postás pénztárcáját is magával vitte. Az eszméletlenségbõl feltápászkodó postás a közeli mosodából értesítette a rendõrséget. A Tatabányai Rendõrkapitányság munkatársai nagy erõkkel keresik a támadót.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öntözõtóba fulladt egy fiatal lány Hajdúhadházán

  Öntözõtóba fulladt egy fiatal lány Hajdúhadház külterületén, a lány holttestét késõ este búvárok találták meg.

  A hajdúsági városban vasárnap késõ délután fürdõzött öt tizenéves egy, facsemeték öntézésére használt ásott tónál. Hárman ismeretlen okból fuldokolni kezdtek, s a jelenlévõ két 14-15 év közti társuk csak kettõ tudott a partra húzni közülük, míg egy 18 éves lány elmerült és nem jött fel a víz felszínére.

 • Villamosszékbe ültette feleségét

  Arra kérte, foglaljon helyet a villamosszékben, hogy meg tudják beszélni a történteket.

 • Nem büntethetõ a 9 éves betörõ

  Két tizenéves és egy 9 éves fiú tört be egy óvodába Hódmezõvásárhelyen. Eredetileg játszani akartak, aztán kábeleket és elektronikai eszközöket loptak. Kiderült, hogy korábban már egy lakásba és egy üzletbe is betörtek.

 • A bíró autójában rejtõzött el a fiatalkorú szökevény

  Mount Clemens (Michigan állam) - Tanult a leckébõl, és a továbbiakban mindig bezárja majd kocsiját egy bíró, miután egy szökevényt a csomagtartójában találtak meg.

  A Macomb Daily címû helyi újság szerint a bíró leparkolt a kisváros bíróságának épülete elõtt, autóját nyitva hagyta, majd dolgozni ment. Idõközben a bírósági zárkából megszökött egy 16 éves vádlott. A rendõrök már több mint egy órája keresték, amikor egyiküknek gyanús lett egy fotó, amely a bíró parkoló autója mellett hevert.

 • Vízirendõrök kapták el a sorozatbetörõt

  Vízirendõrök fogták el és vették õrizetbe egy betöréssorozat feltételezett elkövetõjét tegnap Dunaújvárosban.

 • Meglincselték a férfiakat, mert azt hitték, gyermekrablók

  Gyermekrablásoktól félõ dühös tömeg lincselt meg két embert Elefántcsontpart fõvárosában - közölte az afrikai ország rendõrsége szombaton.

 • Húszezer liter metil-alkoholt loptak el Bács-Kiskun megyébõl

  Mintegy 20 ezer liter metil-alkoholt loptak el Bács-Kiskun megyei Mol-telephelyekrõl.

 • Halálos vonatgázolás

  Halálra gázolt egy embert a Komárom-Esztergom megyei Ácsnál a Németországból Budapestre közlekedõ Liszt Ferenc Eurocity - közölte a Mávinform ügyeletese.

 • Árokba borult egy személygépkocsi

  Árokba borult egy személygépkocsi csütörtök kora reggel a Bács-Kiskun megyei Uszód és Foktõ közötti útszakaszon.

 • Halálos áldozata is van a tegnap esti viharnak

  Meghalt egy 67 éves férfi a tegnapi budapesti viharban.

 • Megrontotta a rá bízott gyereket a bébiszitter

  Megrontotta a rá bízott gyereket egy 40 éves bébiszitter Angliában. A hölgy egy tévéshow-ban bukott le, ahol hazugságvizsgálatnak vetették alá.

 • Leváltják a száguldozó kalocsai rendõrkapitányt

  A Kalocsai Rendõrkapitányság élén álló Dávid Károly dandártábornok személyi változást tervez - közölte a rendõrség csütörtökön az MTI-vel.

  A közeljövõben várható személyi változást a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje nem indokolta. Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy elmondta: Gyepes Zsolt alezredes ellen a gyorshajtás miatt indított eljárás lezárult, a rendõrkapitány szigorú elbírálásban részesült. Az MTI információját, miszerint nem a gyorshajtás az alapvetõ indoka a kalocsai kapitány leváltásának, a szóvivõ nem erõsítette meg, de nem is cáfolta.

 • Összejátszott vevõ és pénztáros?

  Natchez (Mississippi állam) - Feltehetõen összejátszott egy vevõ és egy pénztáros egy áruházban az Egyesült Államokban, több mint 500 dollárral - 100 ezer forinttal - rövidítették volna meg a hipermarketet.

 • Elõzetesben a táskatépõ - keresik a rabló sofõr áldozatait

  Elõzetes letartóztatásban van már az a férfi, aki autójából kihajolva, több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén, a rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • Halálos baleset az M7-esen

  Egy személy életét vesztette a Kőszárhegynél történt közúti közlekedési balesetben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.

 • Nem jó hozzátartózót értesített a nõvér a haldokló idõs nõhöz

  A nõvér egy haldokló asszonyhoz nem a valódi rokonait hívta. Mire odaértek a vélt hozzátartozók, az idõs hölgy már meghalt.

 • Szinte még gyerekek - de rossz úton járnak

  2008. október 8-án 19 óra 40 perc körüli idõben a Budapest III., Amfiteátrum mellett négy fiatalember megtámadott és bántalmazott egy fiatal fiút, majd tõle mobiltelefonját, valamint ezüst nyakláncát eltulajdonították.

 • Kattant a bilincs a hullagyalázó kezén

  Gyalázatos hullagyalázó felvételekre bukkantak a texasi rendõrök - teljesen véletlenül.

 • Fegyveres rablás Balatonfüreden

  Fegyverrel rabolt ki három, kommandósnak öltözött férfi egy balatonfüredi vállalkozót; a Balaton étterem vezetõjének a lakásából több millió forintot vittek el.