rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Rendõrökre támadt a lebukott zsebtolvaj

 • Share on Tumblr

  Két rendõrre is rátámadt egy tetten ért zsebtolvaj tegnap Budapesten.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  Az V. kerületi Deák Ferenc téren kedden délután akart intézkedni egy járõr egy 35 éves férfi ellen, akit az elõzõ percekben zseblopáson értek tetten. A férfi azonban szembeszállt a vele szemben jogszerûen intézkedõ rendõrrel, sõt meg is ütötte az egyenruhást. Dühe késõbb sem csillapodott, és az elõállítása során, a II. kerületi rendõrkapitányság elõállító helyiségében is rátámadt egy rendõrre; a támadások következtében mindkét rendõr könnyû sérüléseket szenvedett. A férfit õrizetbe vették, és a lopáson felül hivatalos személy elleni erõszak miatt is eljárást indítottak vele szemben, a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 19 ember vesztette életét a lezuhant helikopteren

  Az indiai áradások helyszínéről, Kedarnathból tértek haza a helikopteren tartózkodók, az 5 fős személyzet és 14 fő félkatonai szervezeti tag életét vesztette a balesetben. A gépen tartózkodók leszállóhelyeket építettek ki a helikopterek számára a nehéz terepen, hogy menteni tudják a katasztrófa helyszínén rekedteket.

 • Mellbetét-visszaerzéssel próbálkozott a volt szeretõ

  Victorville (Kalifornia) - Késsel próbálta visszaszerezni volt barátnõje kebelnagyobbító betéteit egy férfi az Egyesült Államokban: megkísérelte kimetszeni az implantátumokat.

  A 28 éves illetõ azért érezte úgy, hogy õt illetik a betétek, mert annak idején õ fizetett értük. A férfi lesben állva rátámadt volt szerelmére, és késsel esett neki. Nem sikerült kimetszenie a szilikonbetéteket. A 26 éves nõt hat szúrás érte, de túlélte a támadást.

 • Feljelentették a rugdosódó állatkínzót

  Feljelentés alapján indult büntetõ eljárás április 18-án állatkínzás gyanújával a Fonyódi Rendõrkapitányságon, mivel a gyanú szerint az azt megelõzõ hónapban egy férfi oly mértékben bántalmazott egy kutyát, hogy az az egyik szemére megvakult.

 • Szinte értéktelen telefonért verték agyon

  Õrizetbe vették a második gyanúsítottját is annak a gyilkosságnak, melynek áldozatát egyetlen, szinte értéktelen telefon miatt ölték meg Nyírbátorban.

 • Család autójában fuvarozták a drogot

  Õrizetbe vette a rendõrség azt a családfõt, akinek autójában több kilónyi kábítószert találtak Bátyán.

 • Kéttucatnyi határsértõt és egy embercsempészt fogtak el

  Kéttucatnyi határsértõt és egy embercsempészt fogtak el vasárnapra virradóra Csongrád megyében. A stabil hõkamera segítségével Röszke külterületén két pakisztáni és öt koszovói állampolgárt fogtak el

 • Milliós adócsalás miatt nyomoznak egy külföldi cég ellen

  Milliós nagyságrendû adócsalás és hamisítás gyanújával indított nyomozást a szombathelyi pénzügyõrség egy külföldi cég képviselõje ellen .

 • Autót feltörõ tolvajokat üldöztek Budapesten

  Az egyik budaörsi bevásárlóközpont parkolójában autót feltörõ tolvajokat üldöztek, majd fogtak el a rendõrök Budapest határában kedd délután.

 • Kommandósok fogták el a körözött férfit

  Kommandósok fogták el Nagysurányban a 40 éves Miroslav H.-t. A szlovák állampolgárságú férfit 2010 áprilisában Svédországban ítélték el.

 • Brutális politikai gyilkosság: hat halott

  Négy pokolgép robbant vasárnap egy választási tömörülés tagjának a házánál a nyugat-iraki Káim városában, a rendõrség szerint a detonációban hat ember - köztük a politikus és egyik fivére - életét vesztette, és 15-en megsebesültek.

 • Gázcsonkot ütött ki egy nyerges vontató Derecskén

  Letért az útról és kiütött egy gázcsonkot a Hajdú-Bihar megyei Derecske belterületén egy nyerges vontató kedden hajnalban; a baleset után gáz szivárgott a helyszínen.

 • Macskatápon élt a két kislány anyjuk halála után

  Egy héten keresztül kizárólag macskaeledelt evett egy két- és egy négyéves kislány, akiknek az anyja közben holtan hevert az egyik szobában. A szomszéd szólt a rendõröknek.

 • Ittas férfi okozott balesetet Gyõrszemere és Tét között

  Az elsõ információk szerint hárman sérültek meg abban a balesetben, amelyben egy ittas férfi autójával árokba csúszott Gyõrszemere és Tét között a 83-as úton vasárnap, a jármûvet körözték.

 • Gázpalackot szállító teherautó szenvedett balesetet a 37-esen

  Gázpalackokat szállító teherautó szenvedett balesetet a 37-es fõút szerencsi szakaszán. A balesetnek nincs sérültje, a fõutat lezárták.

 • A buszsofõr tartotta fel a buszrongálókat a rendõrség kiérkezéséig

  Buszt rongáló fiatalokat tartott vissza a 230-as busz vezetõje csütörtök este.

 • Négy év börtönt kapott a pedofil lelkipásztor

  Évtizedekkel ezelõtti pedofil bûncselekményekért négy év börtönre ítélték hétfõn az északnyugat-angliai Carlisle székesegyházának egykori kanonokját.

 • Pár forintos holmiért ölt a férfi

  Ha enyém nem lehet, másé se legyen felkiáltással szétverte a korsót az áldozat fején majd torkon szúrta!

 • Arcon szúrtak egy férfit Nyíregyházán

  Egy fiatalembert combon szúrt, egyet arcán sebesített meg késével egy férfi egy nyíregyházi szórakozóhely közelében lévõ parkolóban.

 • Ismét megpróbálták kirabolni ugyanazt a pénzváltót

  Ugyanazt a hegyeshalmi pénzváltót próbálta meg kirabolni egy fegyveres férfi pénteken reggel 6.40 órakor, amelyikbõl alig egy hete hasonló módon több mint 3 millió forintot zsákmányolt egy rabló - tájékoztatott Kocsis Tünde alezredes, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Lopott mestermû orgazda

  Miami - Letartóztattak Floridában egy francia állampolgárt, aki a nizzai szépmûvészeti múzeumból 2007-ben ellopott, felbecsülhetetlen értékû mestermûveket akart eladni.

  A helyi hatóságok szerint a floridai Cooper City-ben letelepedett 55 éves Bernard Jean Ternus tíz hónapon át próbálta eladni a 2007. augusztus 5-én elkövetett fegyveres rablás során ellopott festményeket. A szóban forgó mûvek Claude Monet 1897-ben született Sziklafalak Dieppe mellett, Alfred Sisley 1980-es Moret-i platánok címû festményei, továbbá Jan Bruegel két alkotása, A víz allegóriája és a Föld allegóriája voltak.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%