rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Többször is hátba lõtték a világbajnok bokszolót

 • Share on Tumblr

  Rablótámadás áldozata lett a volt profi világbajnok ökölvívó, Vernon Forrest.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A rendõrség vasárnapi közlése szerint a 38 éves amerikai sportolót szombat éjjel, Atlantában többször is hátba lõtték. Egyelõre keresik a tettes(eke)t.

  Forrest 1992-ben szerepelt az olimpián, majd a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoka volt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tiltakozásképp bevarrta saját száját egy férfi

  Az orosz mûvész, Pjotr Pawlensky úgy döntött, így tiltakozik Putyin ellen. Nyilván azonnal kórházba került az akció után.

 • Kapával vágta fejbe szomszédasszonyát egy idõs nõ

  Könnyebb sérülést szenvedett az az iváncsai asszony, akit szomszédnõje vágott fejbe kapával egy szerdai vita során.

 • Halálos kimenetelû baleset az M0-on

  Meghalt egy férfi, aki autójával a szalagkorlátnak ütközött az M0-s autóúton Szigetszentmiklós közelében.

 • Nyilvántartásba kerülnek a szegedi kerékpárok

  Szeged - Egyebek között a kerékpárlopások megakadályozása a célja a Szegedi Rendõrkapitányság és a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezete kezdeményezésének: a bicikliket azonosítókkal látják el a klub szakemberei, és feljegyzik a jármû és a tulajdonos adatait is - mondta el Zélity László szegedi rendõrkapitány.

  A szegedi kerékpár-regisztrációs program lényege a növekvõ kerékpár-eltulajdonítások megelõzése, számuk visszaszorítása és a felderített esetek során megtalált kerékpárok azonosítása - tette hozzá.

 • 104 tő vadkendert találtak a rendőrök

  A gyanúsítottak egy örkényi házban termesztették a növényeket.

 • Áramütés miatt meghalt egy 15 éves lány

  Áramütés következtében meghalt egy 15 éves lány egy Kecel melletti tanyán vasárnap este.

 • Ellopta apja holttestét a temetés elõtt egy fiatal férfi

  Egy fiatal férfi a temetés elõtt pár órával elcsente apja holttestét, majd otthonukban egy mélyhûtõbe tette, de hamar lebukott. Tettéért akár tíz évnyi börtönbüntetést is kaphat.

 • Hárommillió forint értéket vittek el egy családi házból Felsõszentivánon

  Összesen mintegy hárommillió forint értékû készpénzt és ékszert loptak el egy családi házból Felsõszentivánon - közölte pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Kiszórták a zsákmányt az ablakon a bankrablók

  Elszórta menekülés közben a zsákmányát egy bankrablóbanda, hogy a bankjegyekre odasereglõ tömeg elzárja az õket üldözõ zsaruk útját.

 • Lángokban áll egy budapesti családi ház

  Kigyulladt egy családi ház tetõszerkezete kedden kora délután Budapesten, a XVI. kerületi Vidám vásár utcában. A ház tetõterében egy szoba teljesen, egy pedig részben ég, innen terjedt át a tetõre a tûz.

 • Orvhorgászokat kerestek (de keveset találtak) a Balatonon

  Siófok - Az ellenõrzött 1090 horgász közül csak 26-an "akadtak fenn a hálón" hiányzó horgászengedély vagy egyéb szabálytalanság miatt a Balatoni Halászati Zrt. elsõ halõri razziáján - közölte hétfõn Kiss György Károly, a társaság elnök-cégvezetõje a napokban történt átfogó ellenõrzésrõl.

 • Bankrablófogó gyakorlat felbérelt színészekkel

  Peking - Színészeket bérelt fel bankrablásra a rendõrség két vezetõje egy kínai városban - de csak gyakorlatozás végett.

  A rablás mûvi voltát csak Csencsu (Zhenzhou) város rendõrfõnöke és a helyettese tudta, meg a négy színész. Utóbbiak egy postabankot támadtak meg, lefegyverezték a biztonsági személyzetet, mindenkit a padlóra parancsoltak és elrabolták egy ügyfél táskáját, benne 4 millió frontnyi összeggel.

 • Vadkender a kormányközpont elõtt

  Szófia - A "hatalom küszöbén" akadtak vadkenderre Bulgáriában: közvetlenül a kormányzati központ elõtt.

  A marihuánás növényre - melynek termesztése tilos - nem a rendõrség figyelt fel, hanem a lakosság. A vadkender és az épület fényképei megjelentek a sajtóban - a Trud címû bolgár lapban -, a kormány pedig kénytelen volt elismerni valódiságukat.

 • Halottnak nyilvánítatta magát – 200 milliót akart csalni

  Lezárult a nyomozás annak a magyar-ausztrál állampolgárnak az ügyében, akit jelentõs kárt okozó csalással és többrendbeli csalás kísérletével gyanúsítanak. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Fõvárosi Fõügyészségnek.

 • Pékségbe akartak betörni

  Betörésen értek tetten a rendõrök két férfit csütörtök este Komlón.

 • Rács mögött az alkalmi ismerõsbõl lett rabló (B-A-Z. MRFK)

  A Miskolci Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya indított eljárást 2008. július 9-én rablás bûntett miatt ismeretlen tettesek ellen.

  A nyomozás eddigi adatai szerint a Miskolc - Búza tér egyik szórakozó helyére tért be az esti órákban egy 53 éves helyi férfi italozni, illetve játékgépezni. Eközben két fiatalember csapódott hozzá, akikkel együtt szórakozott egy ideig.

 • Nyolc embert mentett meg a vízbefulladástól egy 21 éves diák

  Pavel Rogozhin éppen az iskolából tartott hazafelé, amikor megtörtént a baleset és gondolkodás nélkül az utasok segítségére sietett.

 • Két napon át tartotta fogva a kanapéja a nyugdíjas nõt

  Két napon át tartotta fogva a saját kanapéja a nyugdíjas nõt, aki alatt felkelésekor csukódott össze a rugós szerkezet. Egy elmaradt találkozó után kezdték õt keresni.

 • Hármas gyilkosság Akarattyán

  Egy 91 éves asszonynak és két, 60 év körüli hozzátartozójának (egy másik nõnek és egy férfinak) a holttestét találták meg szombat délután a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán egy családi házban. Az áldozatokat már napokkal ezelõtt meggyilkolhatták.

 • Vezetékes gáz robbant Putnokon

  Vezetékes gáz robbant be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnokon egy családi házban, a tûzoltók egy 51 éves férfit kimentettek az épületbõl, amelyiknek kidõlt az egyik fala, s a ház így lakhatatlanná vált.

  A kimentett férfit súlyos állapotban, mentõhelikopterrel kórházba szállították. Az elsõdleges adatok szerint a környezõ épületekben nem esett komolyabb kár, a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi okozta a robbanást.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%