rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Ismeretlen holttest a Dunában Paksnál

 • Share on Tumblr

  Egy vízen úszó hullát láttak kajakozók tegnap Paksnál a Dunában.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A vízirendõrök nem sokkal késõbb a 1529,5 folyam km-nél fogták ki a 40-45 év körüli, kb. 175 cm magas, hosszú barna hajú, elöl és a feje tetején kopaszodó, jól táplált, normál testalkatú, barna szemû, hiányos fogazatú ismeretlen férfi tetemét. Az öltözéke zöld színû katonai jellegû oldalzsebes rövidnadrág. Bal csuklóján piros színû hajgumi volt. Arcszõrzete nincs. Tetoválása, ékszere nem volt.

  Az elsõdleges orvosi vélemény alapján mintegy 48 órája hunyt el, feltehetõen baleset következtében. A halál körülményeinek vizsgálata szakértõk bevonásával folyik közigazgatási eljárás keretein belül .


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Támadói fáradékonysága mentette meg a nõ életét

  Több napra befogadta magához egy nõ azt a két férfit, akik egy idõ után úgy döntöttek: akár ki is rabolhatnák és megölhetnék jótevõjüket. A tervbe azonban hiba csúszott, az asszony megmenekült.

 • Leültették, mert lenyelte anyja gyûrûit

  Ellopta, majd pedig lenyelte anyja gyûrûit az Egyesült Államokban egy férfi, aki most a rendõrségen "ül", hogy napvilágra kerüljön mindkét ékszer.

 • Szobájában termesztett marihuánát egy bajai férfi

  Féltõ gonddal palántázta, hõsugárzóval és infralámpával melengette, ám háztáji fûültetvényének „gyümölcsét" már nem arathatta le az a helyi férfi, akire a napokban csaptak le a NAV emberei.

 • Benzinkútnak csapódott egy autó

  A balesetben nem sérült meg senki. A jármű akadályozza a forgalmat a belvárosában.

 • Két fegyveres támadt az eladóra

  Kiraboltak egy éjjel-nappal nyitva tartó boltot szerda este a XVIII. kerületben - mondta Hujber Éva, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

 • A rács másik oldalára került egy börtönõr

  Eddig kívülrõl nézegethette a börtön rácsait az egyik õr, de most alaposan feltérképezheti a cellák belsejét is, mert a szükségesnél jobban segítette a rabok benti életét.

 • Halálos baleset - Teherautó és busz ütközött

  Teljes szélességében több órára lezárták kedd este a fõváros XVIII. kerületében a Nagykõrösi út Méta utcai felüljáróját, egy halálos baleset miatt.

 • 74 éves édesanyját verte meg egy férfi

  Súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást egy rákócziújfalui férfi ellen, aki csütörtök este komoly sérüléseket okozott édesanyjának.

 • Felesége hátába döfte a konyhakést a vita közben

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a nõ, akit férje késelt meg mányi otthonukban. A férfit a rendõrök a helyszínen elfogták.

 • Belehalt sérüléseibe a magyar túrázó

  Halálos balesetet szenvedett egy magyar nõ túrázás közben vasárnap a Rax-Alpokban.

 • Megbüntetik a természetromboló amatõr ralisokat

  Közigazgatási eljárást kezdeményezett a rendõrség két sofõr ellen, aki csütörtök éjjel a Bükki Nemzeti Parkban tette próbára vezetési tudását; ralizásuk miatt mindketten bírságra számíthatnak - mondta a Borsod megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Az ósdi gumibot hitech utóda az orosz rendõröknek

  A régi gumibot a múlté: hamarosan távolból is sokkolni képes, fényforrásnak is alkalmas új eszközökkel szerelik fel az orosz rendõröket.

  Az újdonságot A Biztonsági technológiák 2010 címû kiállításon mutatták be. A fegyvernek is méltán nevezhetõ eszköz hosszúsága 43, átmérõje 3 centiméter. Ütésálló, üvegszálas mûanyagból készült, s végén hurok van, amellyel a csuklójához erõsítheti használója. A kéztõl távolabb esõ végét fényvisszaverõ fólia borítja.

 • Az autóban való mobilozás egyenértékû lehet az ittas vezetéssel

  Salt Lake City - Még a kihangosítva használt mobiltelefon is oly mértékben rontja az autó vezetõjének reakcióidejét, mintha évekkel idõsebb lenne vagy nyolc ezrelékes véralkoholszinttel ült volna volán mögé - állapították meg a Utahi Egyetem kísérleti pszichológusai.

  Frank Drews és munkatársai bonyolult vezetési szimulátort használtak kísérletükhöz. Megállapították, hogy amikor a sofõrök - akár kihangosítva - mobiltelefonon beszéltek, gyakrabban hagyták el sávjukat vagy tévesztették el a lejárót, mint azok a vezetõk, akik útitárssal beszélgettek.

 • Korlátdarab fúródott egy nõ fejébe

  Korlátdarab fúródott egy nõ fejébe szerda hajnalban egy budakalászi épület lépcsõházában. A sérültet a szentendrei tûzoltók segítségével szabadították ki.

 • Kisiklott egy szenet szállító tehervonat Oroszországban

  Kisiklott egy szenet szállító tehervonat csütörtök este az orosz Távol-Keleten, a balesetben senki nem sérült meg, de órákon át állt a forgalom a vasútvonalon, hét személyvonat vesztegelt a pályán.

 • Bombák a Nyugatinál: beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián

  Beismerõ vallomást tett Tölgyesi Krisztián. A 33 éves egykori olimpikon cselgáncsozó kocsijában találtak a rendõrök több robbanószerkezetet a Nyugati téren október 23-án. Azt továbbra sem lehet tudni, mi volt a célja, és azt sem, hogy a rendõrség az elõzetes információk ismeretében miért nem kapcsolta le korábban a megfigyelt kocsit. Tölgyesi a szerkezeteket vízvezeték-szerelvényekbõl, benzines palackokból és tûzijátékokból állította össze.

 • Letartóztatták az UFO együttes frontemberét

  Egy svájci bordélyházat üzemeltetõ emberrel együtt 2010 elejétõl nõket küldtek ki Svájcba prostituáltnak.

 • 6 év börtön kapott a tini, aki meggyilkolta szeretõjét

  Hat év fiatalkorúak börtönében letöltendõ szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélõtábla csütörtökön azt a tizenhat éves fiút, aki tavaly meggyilkolta negyvenesztendõs szeretõjét.

 • Férj és feleség vesztették életüket egy balesetben, a magzatot még meg tudták menteni

  Helyi idõ szerint vasárnap hajnalban a várandós Raizy Glauber és férje, Nathan Glauber éppen a nõgyógyászatra igyekezett, amikor Brooklyn-i otthonuktól alig néhány sarokra oldalról taxijukba rohant egy közelebbrõl nem azonosított, 2010-es évjáratú, szürke színû BMW sedán.

 • Két hajléktalan támadt egy férfire

  Ököllel ütötték, többször megrúgták áldozatukat azok a hajléktalanok, akik ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Egyikük már előzetes letartóztatásban van.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%