rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Horogkereszteket festettek nagykanizsai házakra

 • Share on Tumblr

  Lezárták a vizsgálatot a rendõrök a nagykanizsai házakra festett horogkeresztek ügyében, mivel nem sikerült megtalálni az elkövetõt - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Május elején három épület tulajdonosát - akik testvérek - ért fenyegetés Nagykanizsán. Kettejük házára nagyméretû horogkeresztet festettek, ketten pedig névtelen levelet is kaptak. A levelek írója azt követelte, hogy az egyik házba befogadott roma albérlõk költözzenek el a környékrõl.

  A megyei rendõr-fõkapitányság akkori tájékoztatása szerint az esetekkel összefüggésben rongálás miatt indítottak eljárást. A házakra festett szimbólumok ugyanis fordított szárú horogkeresztek voltak, amelyek a rendõrség szerint így nem minõsültek önkényuralmi jelképnek.

  Csizmazia Péter, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn elmondta: a nagykanizsai rendõrök július 31-én lezárták a nyomozást. Az indoklás szerint "az elkövetõ személye nem megállapítható".


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem ott halt meg az emõdi kislány, ahol megtalálták a csontjait?

  Nem biztos, hogy a tavaly szeptemberben eltûnt emõdi kislány azon a helyen halt meg, ahol a ruháit és a csontmaradványait megtalálták. Lehóczki László, a Miskolci Spider Mentõcsoport vezetõje elmondta: szerinte a kétéves gyerek saját erejébõl nem juthatott volna három kilométernyi távolságra az otthonától.

 • Miért hazudott a hasba szúrt férfi?

  Életmentõ mûtétet kellett végrehajtani azon a férfin, akit szombaton hajnalban szállítottak szúrt sérüléssel a szombathelyi kórházba. A férfi azt állította, hogy hassal beleesett egy összetört üvegbe, a nyomozók azonban kiderítették, hogy megkéselték.

 • Halálra kínozták rokonukat

  A vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés.

 • 11 elfogás a hosszú hétvégén (Komárom-Esztergom megye)

  11 férfit állítottak elõ a rendõrök Komárom-Esztergom megyében, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben. A 11 férfi közül egy fiatalkorú. A 16 éves tatabányai fiatalembert betöréses lopás miatt kereste Tatabánya Rendõrkapitánysága. Õt a bíró szombaton elõzetes letartóztatásba helyezte.

 • Lavinaomlásban vesztette életét hat hegymászó

  Hat hegymászó meghalt, nyolc megsérült, többen eltûntek, miután lavina sodorta el õket csütörtök hajnalban a francia Alpokban, a Mont Blanc hegységben.

 • Nemesgulácson leégett egy raktár

  Leégett egy raktár a Veszprém megyei Nemesgulácson, a kár 90 millió forint.

 • Kerítés fogta tolvaj

  Miskolc - Kerítés fogott tolvajt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán.

  A Szerencsi Rendõrkapitányság Tállyán járõrözõ emberei egy családi ház kerítése elõtt különféle szerszámgépekbe, használati tárgyakba botlottak.

 • Haláleset egy brazil kosármeccsen

  Szerencsétlen baleset következtében veszítette életét egy 19 éves brazil kosaras, aki zsákolás után esett a fejére.

 • Nem élte túl a sofõr

  Lesodródott az útról és fának ütközött egy személyautó a 71-es fõúton, Balatonfüred és Tihany között. A sofõr a helyszínen életét vesztette.

 • Román és magyar autó ütközött Hodásznál

  Egy román és egy magyar autó ütközött össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodásznál.

 • Bukósisakos kecskeméti rablás

  Ismeretlen tettes kirabolt egy élelmiszer üzletet Kecskeméten.

  A HavariaPress úgy tudja: szombaton este háromnegyed kilenc körül egy bukósisakos férfi ment be a bácsi megyeszékhely egyik lakótelepén lévõ élelmiszer
  boltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására szólította fel az eladót.

  Õ a felszólításnak eleget tett, átadta a kasszában lévõ mintegy százezer forintot, ezt követõen a tettes a zsákmánnyal együtt távozott a helyszínrõl. A rendõrség keresi az elkövetõt.

 • Érthetetlen tragédia: halálos baleset történt Szeged határában

  A helyszínen életét vesztette az a sofõr, aki egy parkoló teherautónak ütközött az M43-as jelzésû autópálya építési területén.

 • Cserbenhagyta áldozatát - egy hétig sem tartott a bujkálás

  Elfogtak egy 53 éves böhönyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 12-én elgázolt, majd cserbenhagyott egy láthatósági mellényben kerékpározó férfit a 68-as fõúton - közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn.

 • Zuhanyozott, hajat vágott, csirkét sütött a betörõ

  Tökéletesen otthon érzete magát egy betörõ az Egyesült Államokban: lezuhanyozott, hajat vágott, aztán csirkét sütött.

 • Géppisztolyt foglaltak le az NNI munkatársai - egy közösségi oldalról indult az ügy

  A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai õrizetbe vették P. Márton 39 éves budapesti lakost, aki egy közösségi oldalon fegyverekkel pózolt - tájékoztatta a szervezet.

 • Személygépkocsi és nyerges vontató hajtott árokba

  Egy személygépkocsi és egy nyerges vontató az árokba hajtott vasárnap kora hajnalban Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 44-es fõút 37-es kilométerénél.

 • Már tudják, kit fejeztek le Belgrádban

  Nem zárható ki, hogy a férfi bandaháború áldozata lett

  A szerb rendõrség megállapította, kinek a levágott fejét találták meg Belgrád egyik sugárútján, csütörtökön. A Blic címû napilap szombati számában azt írja, hogy egy nyugat-szerbiai kisvárosból, a bosnyák határhoz közeli Mali Zvornikból származik a 27 éves áldozat. Szmail Tarics nem ismeretlen a hatóságok elõtt, hiszen rablásért, erõszakos cselekményekért és drogkereskedelemért már ült börtönben. A férfi testét még mindig nem találták meg.

 • Egy férfi holttestére bukkantak a cibakházi Holt-Tiszánál

  Egy férfi holttestét emelték ki délután a cibakházi Holt-Tisza-ág vizébõl.

 • Gyerekes kocsielkobzás

  Gyerekestül foglaltak le egy autót az Egyesült Államokban - de nem szándékosan.

 • Korábban kelt az apa - csak õ élte túl a katasztrófát

  Földcsuszamlásban meghalt egy család öt tagja pénteken az indonéziai Jáva szigetén.