rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Horogkereszteket festettek nagykanizsai házakra

 • Share on Tumblr

  Lezárták a vizsgálatot a rendõrök a nagykanizsai házakra festett horogkeresztek ügyében, mivel nem sikerült megtalálni az elkövetõt - közölte a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság.

  Május elején három épület tulajdonosát - akik testvérek - ért fenyegetés Nagykanizsán. Kettejük házára nagyméretû horogkeresztet festettek, ketten pedig névtelen levelet is kaptak. A levelek írója azt követelte, hogy az egyik házba befogadott roma albérlõk költözzenek el a környékrõl.

  A megyei rendõr-fõkapitányság akkori tájékoztatása szerint az esetekkel összefüggésben rongálás miatt indítottak eljárást. A házakra festett szimbólumok ugyanis fordított szárú horogkeresztek voltak, amelyek a rendõrség szerint így nem minõsültek önkényuralmi jelképnek.

  Csizmazia Péter, a megyei rendõr-fõkapitányság sajtóreferense hétfõn elmondta: a nagykanizsai rendõrök július 31-én lezárták a nyomozást. Az indoklás szerint "az elkövetõ személye nem megállapítható".


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások