rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elveszítette uralmát a volán felett

 • Share on Tumblr

  Egy 36 éves budapesti férfi meghalt hétfõn Gyálon, amikor eddig ismeretlen okból elveszítette uralmát az általa vezetett kisbusz felett és az árokba hajtott - tájékoztatott Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje

  A rendõrség korábban azt közölte, hogy a hatósághoz érkezett bejelentés szerint életét vesztette egy kerékpáros, amikor elsodorta egy mikrobusz Gyálon, de a szóvivõ a helyszíni szemle adataira hivatkozva pontosította a baleset körülményeit.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ezen a fogáson a vámosok is meglepõdtek

  Több százezer forint eszmei értékû antik festményt foglaltak le a vámosok Ferihegyen - közölte a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnoksága.

 • Kábítószert tartalmazó répa

  Kábítószeres répákat csípett el a szerb vámõrség: 40 kiló heroin került elõ egy zöldségszállítmányból.

 • Halállal büntették notórius potyautasukat a zaporizzsjai taxisok

  Ungvár - Halálra vert egy rendszeresen nem fizetõ utast három taxis a dél-ukrajnai Zaporizzsjában, áldozatuk holttestét egy szakadékba dobták.

  A forró nyomon elindult rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a testén számos külsérelmi nyommal megtalált 33 éves férfi rovott múltú, augusztusban töltötte le a börtönbüntetését. Szabadulását követõen rendszeresen utazott taxival a nagyvároson belül és nagyobb távolságokra annak határain kívül, de soha nem fizetett a szolgáltatásért.

 • Elrabolták, majd prostitúcióra kényszerítették a lányt

  Hónapig tartó nyomozás eredményeképp2011 júniusában elfogták annak a bandának az utolsó tagját is, amelyik még 2011 januárjában rabolt el egy fiatal lányt, hogy prostitúcióra kényszerítse.

 • Vádat emeltek a tanárverõ diák ellen

  Vádat emeltek azon újpesti diák ellen, aki megverte tanárát. Vádemelési javaslatot megküldte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Fõvárosi Fõügyészségnek - közölte a rendõrség.

  A BRFK tájékoztatása szerint a fiatalkorú fiút közfeladatot ellátó személy elleni erõszak elkövetésével gyanúsítják, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították a fõügyészségnek.

  A diák március elején bántalmazta tanárát, ezt követõen Derce Tamás, Újpest polgármestere valamennyi kerületi önkormányzati iskolából kitiltotta a 15 éves fiút.

 • Életfogytiglan a gadnai gyilkosságért

  Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a 2007-ben Gadnán történt gyilkosság vádlottját a Borsod megyei bíróság csütörtökön elsõ fokon - mondta az intézmény sajtóreferense.

 • Gázrobbanás miatt összeomlott egy lakóépület Pélyen

  Súlyosan megsérült egy ember, amikor gázrobbanás miatt összeomlott egy lakóépület kedd hajnalban a Heves megyei Pélyen.

 • A XV. kerületben kiraboltak egy lottózót

  Kiraboltak egy lottózót Budapesten, a XV. kerületben péntek este.

 • Halálra gázolt egy idõs férfit a 36-os busz Budapesten

  Elütött a 36-os autóbusz egy idõs férfit a fõvárosban, a XXI. kerületi Szent Imre téren szerdán. Az áldozat belehalt sérüléseibe.

 • Agyonlõttek egy ártatlan férfit a rendõrök

  Agyonlõttek a rendõrök egy ártatlan férfit, mert azt hitték, egy gyilkosság gyanúsítottját kapták el.

 • Döbbenet! Saját autója gázolta halálra

  Saját autója gázolt halálra egy nõt Budapesten. A baleset a III. kerületben, a Testvérhegyi út egyik családi háza elõtt történt.

 • A biztonsági õr is benne volt a fegyveres ál-rablásban (Nyíregyháza)

  Március 26-ára virradó éjszaka egy nyíregyházi autószalon biztonsági õrének feljelentése szerint maszkos rablók támadtak rá munkahelyén. Azt mondta, hogy az elkövetõk egyikénél fegyver volt, kezét-lábát megkötözték, majd elvittek egy páncélszekrényt, mûszaki cikkeket, gumiabroncsokat és könnyûfém keréktárcsákat. A bûncselekménnyel okozott kár kb. hárommillió forint. A tettesek távozása után az õr ki tudta szabadítani kezét, majd megkötözött lábbal átmászott a közeli benzinkúthoz, ahonnan felhívták a rendõrséget. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bûntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

 • 20 millióval lopták meg dolgozói a gyõri Audit

  A Kisalföld információja szerint a néhány benzinkutassal összejátszva ennyit tankoltak le az Audi-üzemanyagkártyákról.

 • Gabonaszállító teherautó pótkocsijának ütközött egy pénzszállító autó

  Egy teherautó pótkocsijának ütközött egy pénzszállító autó. A baleset Orosháza és Kaszaper között történt, a pénzszállítóban utazó két ember megsérült.

 • A buszsofõr tartotta fel a buszrongálókat a rendõrség kiérkezéséig

  Buszt rongáló fiatalokat tartott vissza a 230-as busz vezetõje csütörtök este.

 • Agyonlõttek egy papot a részegek

  Ittas huligánok megöltek Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

 • Tortába rejtett cigaretta

  Négy tortába 33 karton, 200 ezer forintot érõ, adózatlan cigarettát rejtettek

 • Reptéri utasbiztonsági ellenõrök lopták el az utasok értékeit

  Két repülõtéri utasbiztonsági ellenõr ellen orgazdaság, illetve lopás megalapozott gyanújával eljárást indított a Repülõtéri Rendõr Igazgatóság, mert a gyanú szerint több alkalommal is meglopták az utasokat - közölte Horváth Katalin Fanni, az igazgatóság sajtószóvivõje.

 • Nõi holttestet találtak Solt közelében a Dunában

  Egy partra sodort nõi holttestet talált egy horgász a Duna bal partján Solt közelében.

 • Lángra kapott két vasúti mérnök

  Lángra kapott két vasúti mérnök, amikor egy hibát akartak kijavítani, de túl közel kerültek a nagyfeszültségû vezetékhez. Az utasok nem segíthettek a haláltusáját vívó áldozaton.