rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lengyelországban találtak meg egy eltûnt belga lányt

 • Share on Tumblr

  Lengyelországban találtak rá egy 15 éves belga állampolgárságú lányra, akinek eltûnését a szülei több hónapja jelentették be. A lengyel PAP hírügynökség keddi jelentése szerint a tinédzser elrablójával, egy 29 éves, szintén belga állampolgárságú férfival május óta az ország északnyugati részén található Szczecin városban élt.

  Az emberrabló elõkerítésére európai körözést adtak ki. A lengyel rendõrök hétfõn tartóztatták le a férfit, aki jelenleg arra vár, hogy kiadják a belga hatóságoknak. A tizenéves lányt egyelõre egy ifjúsági szálláson helyezték el a lengyel hatóságok, a tinédzsert hamarosan átadják Warsóban a belga nagykövetségnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Gyalázat: ellopták a temetõkapukat!

  A tolvajok pofátlanságának semmi sem szab gátat: Kaposújlakon ellopták a temetõ mindkét kapuját.

 • Akciófilmbe illõ bankrablással vádolnak két magyart Bécsben

  Akciófilmbe illõ bankrablás tárgyalása kezdõdött meg csütörtökön Bécsben, a per mindkét vádlottja magyar állampolgár.

 • Kocsit és gyereket rabolt

  Akaratlan gyerekrabló autótolvaj

  London - Négyhónapos gyereket is ellopott véletlenül egy autótolvaj a kocsival együtt az Egyesült Államokban, de félóra múlva már vissza is szolgáltatta - a gyereket.

  A kocsit összetörte egy karambolban. Aztán egy másik kocsit egy másikban.

 • Vigyázat: trükkös tolvajok!

  Miskolc - A miskolci rendõrkapitányság a Magyar Posta Zrt. közremûködésével és a miskolci önkormányzat támogatásával október 15-étõl szórólapok segítségével hívja fel a város idõsebb lakóinak figyelmét a trükkös tolvajok veszélyeire.

  Országos viszonylatban is számos esetben elõfordul, illetve elõfordult, hogy az elkövetõk különbözõ módon megtévesztik áldozataikat, és így tulajdonítják el értékeiket.

 • Meggyilkoltak egy 55 éves férfit Monoron

  Megöltek egy férfit a hétvégén Monoron, a gyanúsítottat tizenkét órán belül elfogták.

 • Négy bûncselekményt követett el egy fél óra alatt

  Borsodnádasd belterületén március 4-én a délutáni órákban fokozott ellenõrzést végeztek a rendõrök. Ennek során tapasztalták, hogy egy Seat személygépkocsi vezetõje hirtelen az útpadkára hajt, majd bekapcsolja vészvillogóját és megáll.

  A járõrök megkérdezték a jármû vezetõjét, hogy történt e valami probléma, segítségére lehetnek-e, illetve kérték papírjait. A férfi azonban nem rendelkezett érvényes vezetõi engedéllyel, mivel eltiltás hatálya alatt áll.

 • Lövések a támadókra: továbbra is sok az ellentmondás

  Számos ellentmondás nehezíti a rendõrségi nyomozást abban az ügyben, melyben az elsõdleges adatok szerint ketten támadtak rá egy családra Szabadbattyánban, s a családfõ gázpisztolyból leadott lövésekkel próbált védekezni. A két ,,látogató" ellen önbíráskodás gyanújával folyik nyomozás, ezen felül vizsgálják a történtek elõzményeit és a gázpisztolyos önvédelem jogszerûségét is.

 • Baltával és kapával esett a kiérkezõ rendõröknek

  Baltával és kapával támadt a rendõrökre egy fiatal férfi Nyíregyházán, a járõrök végül megbilincselve állították elõ a fiatalembert, az ugyancsak dühöngõ apjával együtt.

 • Csongrádon szatírt fogott az iskola rendõr

  Már az elsõ napokban eredményt hozott az ORFK által az egész ország területére meghirdetett "Egy iskola - egy rendõr" program: Csongrádon ugyanis szatírt fogott egy iskolai rendõr.

  A dél-alföldi városban a hét közepén szülõk keresték fel az egyik általános iskola rendõrét, mert elmondásuk szerint az évnyitó után egy férfi szeméremsértõ módon mutogatta a nemi szervét az iskolából távozó gyerekek és szüleik elõtt.

 • Csalók járják a házakat a szolgáltató nevében!

  A Fõvárosi Csatornázási Mûvek munkásainak adták ki magukat, kisebb tisztítási munkákat végeztek intézményeknél és lakóépületekben, s azért készpénzt kértek csalók a fõváros több kerületében - közölte a cég hétfõ.

 • Razzia a Józsefvárosi piacon

  Több millió forint értékû hamis márkajelzésû illatszert és borotvapengét, valamit viperákat, boxereket és elektromos sokkolókat foglaltak le a Vám- és Pénzügyõrség Országos Parancsnokságának (VPOP) munkatársai Budapesten, a Józsefvárosi piac egyik üzlethelyiségben - tájékoztatott közleményében Sipos Jenõ, a VPOP szóvivõje.

 • Leszúrta a férjét egy nõ

  Családi veszekedés közben leszúrta 51 éves férjét egy nõ Kaposhomokon - közölte Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje hétfõn.

 • Megvertek egy taxist a fõvárosban

  Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy fõvárosi taxist, akit két fiatal férfi bántalmazott és az autóját is ellopták.

  Az ügyeletes tájékoztatása szerint a két férfi egy VIII. kerületi címre vitette magát a taxival, ott azt mondták a sofõrnek, hogy csak a lakásukban van pénz. A sofõrt, aki felkísérte õket a pénzért, a lépcsõházban megverték, majd az autójával elmenekültek. A rendõrök egy XV. kerületi parkolóban találták meg a taxit.

 • Öngyilkosság egyenes adásban ma este

  A Sky televízió szerda este Craig Ewert agonizálását vetíti, az egyetemi professzor öngyilkosságának bemutatása komoly tiltakozást váltott ki. A brit Sky televízió egy gyógyíthatatlan beteg férfi orvosi segítséggel elkövetett tényleges öngyilkosságát mutatja be szerda este.

 • Ráfutásos baleset Szolnoknál

  Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 4. számú fõút 100-as kilométerszelvényében szerdán nem sokkal este 7 óra elõtt.

 • Majdnem gyilkosságba torkollott a családi tévézés

  Egy amerikai férfi feldühödött azon, hogy neje nyers pizzát adott neki. A kutya vizestáljába nyomta a nõ fejét.

 • Ellopta a buszt, majd eladta

  Félmillió forintért adott el egy Ikarus autóbuszt egy buszsofõr az ismerõsének; a jármûvet a Kapos Volán Zrt. kaposvári telephelyérõl lopta el - közölte a Kaposvári Rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje.

 • Megmérgezte barátját és annak apját egy nõ

  Egy nõt letartóztattak, mert megmérgezte a desszertet, amit felszolgált barátjának és annak családjának.

 • Drogot vitt haza a macska

  Öt gramm hasis volt abban a csomagban, amelyet gazdája küszöbére rakott le egy macska Új-Zélandon.

 • Megerõszakolta a saját anyját

  Saját édesanyja megerõszakolásával vádolnak egy amerikai férfit.