rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Lengyelországban találtak meg egy eltûnt belga lányt

 • Share on Tumblr

  Lengyelországban találtak rá egy 15 éves belga állampolgárságú lányra, akinek eltûnését a szülei több hónapja jelentették be. A lengyel PAP hírügynökség keddi jelentése szerint a tinédzser elrablójával, egy 29 éves, szintén belga állampolgárságú férfival május óta az ország északnyugati részén található Szczecin városban élt.

  Az emberrabló elõkerítésére európai körözést adtak ki. A lengyel rendõrök hétfõn tartóztatták le a férfit, aki jelenleg arra vár, hogy kiadják a belga hatóságoknak. A tizenéves lányt egyelõre egy ifjúsági szálláson helyezték el a lengyel hatóságok, a tinédzsert hamarosan átadják Warsóban a belga nagykövetségnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Több késszúrással ölte meg az apját

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a bátaapáti férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte az apját. Az 51 éves gyanúsított beismerõ vallomást tett.

  A nyomozás adatai szerint a gyanúsított erõsen ittas állapotban, elõzetes szóváltás után otthonában ölte meg 74 éves apját, a holttestre múlt vasárnap az idõs ember másik fia talált rá.

 • Kerékpárost döntött fel és rabolt ki

  Gyulán a Zrínyi utcában egy kerékpárral közlekedõ idõs, 84 éves férfit ismeretlen elkövetõ megtámadott, õt a kerékpárjáról lelökte majd az így védekezésre képtelen állapotba került idõs férfi pénztárcáját a benne lévõ pár ezer forinttal eltulajdonította és a helyszínrõl futva távozott.

 • Lebukott, hogy két családja van, ezért öngyilkos lett

  Öngyilkos lett az az ötven éves férfi, aki kettõs életet élt. Egymástól 20 percnyire két különbözõ családot tartott fent. Mindez azonban egyszerre véget ért, amikor a két nõ rájött a turpisságra.

 • Ötven métert repült a motoros

  Motoros baleset történt Nagykállóban. Egy fiatal férfi crossmotorjával éppen Nyírbátor felé tartott, amikor az egyik mellékútról kihajtott elé egy teherautó.

 • Hármas karambol Szigetvár és Pécs között

  Három személyautó ütközött össze hétfõ délután a 6-os számú fõút Szigetvár és Pécs közötti szakaszán.

 • DJ Basshunter tiniket erõszakolt meg - állítják a sértettek

  Jól bepiált 2010 telén egy svéd diszkós, majd két fiatal skót lányt – állítólag – megerõszakolt.

 • Kártérítõ betörõ

  Berlin - Kétszer is meglepõdhettek egy boltocska tulajdonosai Németországban: elõször, amikor reggel feltörve találták üzletüket, másodszor, amikor a betörõ kártérítette õket.

  A lelkiismeretes tettes cigarettát és szeszes italt vitt el a kioszkból egy éjjel, 4300 euró - 1 millió forintnyi - kárt okozva.

 • Elefánt okozott balesetet Mexikóban

  Mexikó-városban megszökött egy elefánt a cirkuszból, és a városból kivezetõ egyik forgalmas útra tévedve balesetet okozott, amiben egy ember meghalt, és egy tucat megsebesült.

 • Engedély nélkül lõfegyvereket és lõszereket foglaltak le Baracskán

  Tizenöt, engedély nélkül tartott fegyvert és azokhoz tartozó lõszereket találtak egy férfi házában Baracskán; a gyanúsított ellen volt barátnõje tett feljelentést zaklatás miatt.

 • Trolit lopott egy részeg orosz

  Hazafelé sietett, ezért elkötött a végállomásról egy üresen várakozó trolibuszt egy ittas férfi az oroszországi Kirov városában. A lopást a jármû vezetõje és kalauza észlelte, akik egy szendvicsért ugrottak be a közeli ABC-be. Elõzõleg nyitott ajtókkal és járó motorral hagyták magára a megállóban a munkahelyüket.

 • 60 helyett 150-nel repesztett

  Egy, a gyorshajtók toplistáján magának helyet követelõ autóst „fogott” a traffipax a 41-es fõút Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán; a jármûvezetõ 150 kilométeres sebességgel hajtott el a mérõeszköz mellett.

 • Halálos motorbaleset Debrecenben

  Egy ikerpár ült azon a motoron, amely autóval ütközött péntekre virradó éjjel Debrecen belvárosában; a 23 éves testvérek egyike meghalt, másikuk életveszélyesen megsérült.

 • Ismét lecsapott az álunoka - résen volt a nagyi!

  Esztergomban próbálkoztak szerdán délután az álunokás történettel egy idõs néninél.

 • Telefonon keresztül mentették meg a babát

  A baba légzése akadozott, a mentõk kiérkezéséig szájból szájba lélegezették.

 • Leütötték, majd kirabolták - pedig õ csak segíteni akart

  Filmbe illõ, ám a legkevésbé sem oda illõ eredményû rablás történt a szlovákiai Margitfalván az egyik éjszaka.

 • Saját nászútján fojtották meg a volt szépségkirálynõt

  Michaela és John McAreavey két hete voltak házasok, de 2011. jaunár 10.-én vége szakadt az idillnek, miután mauritiusi nászútjukon valaki megfojtotta ez egykori ír szépségkirálynõt.

 • Megölte magát a fogvatartott

  Öngyilkosságot követett el egy fogvatartott szerda hajnalban a Szegedi Fegyház és Börtönben – tájékoztatta az intézmény sajtóreferense a távirati irodát. Bozó Bea elmondta: az elõzetes letartoztatásban lévõ fogvatartott szerda hajnalban a büntetés-végrehajtási intézet II-es objektumában akasztotta fel magát.

 • Hatalmas károkat okozott a hatalmas vihar

  Kettétört fák és a rengeteg víz okozta a legtöbb problémát a fővárosi tűzoltóknak, de oltaniuk is kellett, amikor egy családi ház tetőszerkezete égett. 200 riasztás érkezett a katasztrófavédelemhez. A vonatközlekedés helyreállt.

 • SMS-ben üzent a zálogba elvitt lány

  Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnõjét vittel el úgymond zálogba hitelezõje, aki nem is tudta, hogy ezzel bûncselekményt valósít meg.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást G. S.-sel szemben. A gyanúsított január 06-án kérdõre vonta K. Zs.-t, hogy tartozását miért nem egyenlíti ki. Az adós pénz helyett futással válaszolt. Ezzel egy idõben megérkezett a menetrendszerinti járat, amirõl leszállt K. ZS. barátnõje, akit a hitelezõ autójába tuszkolt, mint egy váltságdíjként, majd elhajtott vele.

 • Saját autójából dobták ki a srácot

  Kellemetlen meglepetésben volt része egy húszéves szlovák srácnak. Kassán egy 25 éves férfi beugrott a kocsijába, és megtámadta.