rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
  • Életveszélyesen sérült a tetten ért haltolvaj

  • Share on Tumblr

    Egy férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután összeverekedett négy haltolvaj az õket tetten érõ halõrökkel Kunmadaras határában.

    A Jász-Nagykun-Szolnok megyei település külterületén lévõ halastónál tegnap hallopáson értek tetten a halõrök négy helybéli férfit. A két csoport szóváltásba keveredett, ami pillanatok alatt tettlegességig fajult, s a jelenlévõk különféle szerszámokkal és eszközökkel estek egymásnak. Az egyik halõr könnyebb sérülésekkel úszta meg a támadást, a kunmadarasi férfiak közül viszont egy 42 éves férfi életveszélyes, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Bár mindnyájan saját lábukon hagyták el a helyszínt, a legsúlyosabb sérültet egybõl a helyi orvosi rendelõhöz vitték, ahonnan mentõhelikopter vitte a szolnoki kórházba. Az ügyben csoportos garázdaság és életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt indult eljárás, a rendõrség ennek keretében vizsgálja a résztvevõk szerepét a történtekben.


    Share on Tumblr
  • Hozzászólások