rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Életveszélyesen sérült a tetten ért haltolvaj

 • Share on Tumblr

  Egy férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután összeverekedett négy haltolvaj az õket tetten érõ halõrökkel Kunmadaras határában.

  A Jász-Nagykun-Szolnok megyei település külterületén lévõ halastónál tegnap hallopáson értek tetten a halõrök négy helybéli férfit. A két csoport szóváltásba keveredett, ami pillanatok alatt tettlegességig fajult, s a jelenlévõk különféle szerszámokkal és eszközökkel estek egymásnak. Az egyik halõr könnyebb sérülésekkel úszta meg a támadást, a kunmadarasi férfiak közül viszont egy 42 éves férfi életveszélyes, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Bár mindnyájan saját lábukon hagyták el a helyszínt, a legsúlyosabb sérültet egybõl a helyi orvosi rendelõhöz vitték, ahonnan mentõhelikopter vitte a szolnoki kórházba. Az ügyben csoportos garázdaság és életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt indult eljárás, a rendõrség ennek keretében vizsgálja a résztvevõk szerepét a történtekben.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megkéselte volt nejét és kislányát egy férfi Kalocsán

  A 35 éves késelô a kalocsai érsekségre menekült, ott adta fel magát.

 • Életét vesztette egy motoros Hajdúsámsonban

  A 26 éves hajdúsámsoni fiatalember egy villanyoszlopnak ütközött Simsonjával. Azonnal életét vesztette.

 • Kamion ütközött szalagkorlátnak az M5-ös autópályán

  Baleset lassítja a forgalmat az M5-ös autópályán.

 • Dollármilliós képlopás szinte õrizetlen házból

  Los Angeles - Dollármilliókat érõ festményeket loptak el egy idõs pár szinte õrizetlen házából az Egyesült Államokban.

  Többek közt Marc Chagall, Diego Rivera, Hans Hofmann képei tûntek el, összesen 12 alkotás. A pár az ágyában aludt és nem ébredt fel semmire.

 • Megerõszakolta a rábízott kislányt a bébiszitter

  Megerõszakolta a rábízott 4 éves kislányt egy tinédzser fiú Angliában.

 • Harminc métert repült a rommá tört autó

  Két férfi és két nõ halt meg egy autóbalesetben, Franciaországban. A halottakat egy nap múlva találták meg.

 • Halálos motorbaleset

  Halálos motorbaleset történt a fõvárosban a Fóti úton.

 • Pornósztár halt szörnyet a sokkolótól

  A 39 éves felnõttfilm színész egy csapat rendõrrel került összetûzésbe.

 • Gyorshajtási gyakorisági rekord

  Gyakorisági rekord született Franciaországban gyorshajtásból: 206 alkalommal szegett szabályt egy autós.

 • Zsebbõl kifizette a jövedéki bírságot

  Kétszázhúsz karton csempészett cigarettát találtak a vámosok egy moldáv kamionban a 86-os úton. A sofõr zsebbõl kifizette az 1,7 millió forintos jövedéki bírságot.

 • Kiraboltak egy pénzintézetet Debrecenben

  Egy eddig ismeretlen elkövetõ rabolt ki egy debreceni pénzintézetet szerda délelõtt. A fegyveres férfi 10 óra körül lépett be a Pásti utcai bankba, majd az ott dolgozó két nõi alkalmazottat felszólította, hogy adják át a pénzt.

 • Beszorult a sofõr az autóba

  Súlyosan megsérült egy személyautó vezetõje, amikor a jármûve mikrobusszal ütközött Érd belterületén szerda reggel.

 • Áthajtott a vízelvezetõ árkon majd oldalára borult egy autó

  Közlekedési baleset történt csütörtökön kora est az M6-os autópálya Pécs felé vezetõ oldalán, az adonyi lehajtó közelében egy Volkswagen Polo személygépkocsi letért az útról, majd a vízelvezetõ árkon áthajtva átszakította a vadkerítést és az oldalára borult.

 • Két napig hevert egy 270 kilós férfi magatehetetlenül

  Calverton - Két napig hevert magatehetetlenül lakásában egy 270 kilós férfi az Egyesült Államokban, mert elesett és ennyi ideig tartott, míg elért a telefonjáig.

  A tûzoltóknak kellett megbirkózniuk a "kivitellel". A normális ajtón nem fért ki az 57 éves férfi, ezért ki kellett bontani egy falrészt. Végül tíz tûzoltóra volt szükség, hogy a férfit ráemeljék egy fából készített XXXL-es hordágyra, amelyen azután megérkezett a kórházba.

 • Magyar kamionos okozott halálos balesetet Angliában

  Nagy-Britannia - Õrizetbe vettek kedden egy magyar kamionost Angliában, halálos baleset okozásának gyanújával. A vizsgálat elsõ adatai arra utalnak, hogy a teherautó az út rossz oldalán, a forgalommal szemben haladhatott.

 • Fának csapódott egy autó Baja közelében

  Súlyos sérülésekkel, mentõhelikopter szállította kórházba azt a férfit, aki személyautójával fának csapódott, vasárnap reggel, az 51-es fõúton, Baja közelében.

 • Felborult és megsérült egy motoros Dunkeszin

  Elõzés közben felborult és megsérült egy motoros Dunakeszin, a 2-es fõúton; a helyszínelés idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

 • Áramütés miatt meghalt egy 15 éves lány

  Áramütés következtében meghalt egy 15 éves lány egy Kecel melletti tanyán vasárnap este.

 • Leforrázta férje hímtagját

  Bradenton - Forróvizes merényletet követett el férje ellen egy asszony az Egyesült Államokban: leforrázta a férfi ágyékát.

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Párduc – Leopárd akció ! Országos körözési akció mérlege… (Fejér megye)

  Körözés hatálya alatt álló személyek hatékonyabb felkutatása, a közterületi rendõri jelenlét fokozása, illetve a lakosság biztonságérzetének javítása céljából két napos országos bûnügyi és közbiztonsági fokozott ellenõrzést hajtottak végre az ország rendõri szervei. Így Fejér megyében is két-két lépcsõben, 04.00 és 08.00, illetve 16.00 és 20.00 óra közötti idõben került végrehajtásra a Párduc és Leopárd névre elkeresztelt akció. A maga nemében ha nem is nagyot, de mondhatni sokat fogott a két nagymacska…