rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Az APEH udvarán törték fel a lefoglalt autót

 • Share on Tumblr

  Az APEH Nógrád Megyei Igazgatóságának udvarán törtek fel egy lefoglalt autót Salgótarjánban. A férfit, aki egy magnót lopott el a kocsiból, percek alatt elfogta a rendõrség - közölte szerdán a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

  A biztonsági õr riasztotta a rendõrséget, miután a hajnali órákban egy nõ figyelmeztette telefonon az adóhivatalt, hogy egy fekete ruhás embert látott bemászni az udvarba - mondta Dankóné Nagy Éva.

  A férfi az õrzött udvaron betörte egy lefoglalt autó utas oldali ablakát, és egy nyolcezer forint értékû magnót lopott el a mûszerfalból, majd a biztonsági õröket meglátva elszaladt.

  A rendõrök a térfigyelõ kamera felvételeinek segítségével pár percen belül elfogták a 28 éves ecsegi férfit, aki elismerte a bûncselekmény elkövetését és a magnó is megkerült - mondta a szóvivõ.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elõzés közben busznak ütközött egy személyautó

  Sikertelen elõzés okozta a balesetet, amelynek egy könnyebb sérültje van.

 • Hármas karambol Veszprémnél

  Három autó ütközött össze vasárnap délelõtt Veszprémben, ketten súlyosan megsérültek.

 • Drogdíler nagyik

  Róma - Két idõs drogdíler hölgyet tartóztatott le az olasz csendõrség Róma környékén: a 70, illetve 68 éves nagymama elsõsorban kokainban utazott.

  Az idõsebbik hölgyre aligha mondható, hogy egyszeri "megtévedésrõl" van szó: a legutóbbival együtt már összesen kilencszer vették õrizetbe. Elsõsorban a Róma közeli tengerparti vidéken tevékenykedett, õ látta el anyaggal a kisebb terjesztõket. Végül ostiai házában törtek rá a csendõrök néhány katonanõ társaságában. A nagymama személyes holmija között meg is találtak több adag kokaint, valamint jelentõs készpénzt, ami valószínûleg az üzletbõl származott.

 • Csalók lopják el óvatlan felhasználók bankkártya adatait

  Csalók lopják el óvatlan felhasználók bankkártya adatait egy közösségi oldalon.

 • Holtan került elõ az eltûnt fiatalember

  Holtan került elõ egy eltûntként keresett budapesti fiatalember az adonyi kompkikötõnél. Idegenkezûség, bûncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit ezért a rendõrség egyelõre közigazgatási eljárásban vizsgálja.

 • Ovis betörõk

  Bukarest - Óvodások törtek be óvodájukba Romániában, ami megdöbbentette még a rendõrséget is.

  A tettesek legalább nem kis-, hanem nagycsoportosok voltak, 6 és 7 éves fiúcskák, Galati-ban élnek. Egyikük elcsente óvónénije táskájából az ovi bejárati ajtajának kulcsát, aztán zárás után mindketten visszamentek. Némi pénzt, ceruzákat és kifestõkönyveket zsákmányoltak, ám mielõtt távoztak volna, még játszottak egy nagyot - 3 teljes órán át.

 • Részegen okozott balesetet a szépségkirálynõ

  Részegen okozott közlekedési balesetet az új-mexikói Las Cruces városának nemrégiben megválasztott szépségkirálynõje, így bukta a koronát, ráadásul börtönbe is kerülhet.

 • Fényes nappal, helikopteren szökött meg két rab egy fegyházból

  Fényes nappal, helikopteren szökött meg vasárnap két rab egy fegyházból a kanadai Quebec tartományban. A 33 éves Benjamin Hudon-Barbeau és a 36 éves Danny Provencal a Montrealtól 60 kilométerre északkeletre található Saint-Jérôme fegyházból szökött meg, a rendõrség szerint helikopterrõl leengedett kötélbe kapaszkodva.

 • Tizenkét ember meghalt bányarobbanásban Oroszországban

  Az oroszországi Murmanszk egyik bányájában spontán robbanás történt, majd tûz ütött ki. A balesetben tizenkét munkás életét vesztette

 • Kanapé okozott balesetet az M1-es autópályán

  Valószínûtlen baleset történt péntek este az M1-es autópályán: egy Peugeot nagy sebességgel haladt Budapest felé, amikor a 84–85-ös kilométerszelvénynél egy kétszemélyes ülõgarnitúrával találta szemben magát.

 • Térerõ hiánya miatt buktak le tolvajok Borsodban

  Miskolc - Térerõtlenség miatt bukott le egy tolvajbanda Borsodban: telefonálni akart mobilján egy szolgálaton kívüli rendõr, ezért magasabb helyre mászott, onnan viszont észrevette hogy, valakik egy bánya berendezéseit próbálják elvinni.

 • Kiraboltak egy magyar kamiont Közép-Szlovákiában

  Kiraboltak és felgyújtottak egy mobiltelefonokat szállító magyar kamiont Közép-Szlovákiában - közölte pénteken a besztercebányai (Banská Bystrica) megyei rendõrség szóvivõje.

 • Megtámadták, majd megerõszakolták az utcán

  Megerõszakoltak egy 56 éves nõt Debrecenben. Az erõszak 2010. július közepén történt, de csak egy hónappal késõbb hozták nyilvánosságra.

  A nõ súlyos sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendõrkapitányság erõszakos közösülés bûntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.

 • A rendõrség elfogta a Lehel térnél megszökött foglyot

  A rendõrség pénteken hajnalban Pécelen elfogta azt a foglyot, aki csütörtökön este szökött meg a budapesti Lehel térnél - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Lefejezte feleségét és 2 gyermekét az apa

  Lefejezte 30 éves feleségét, 9 éves kislányát és 8 éves kisfiát egy afgán férfi, mert úgy érezte, szégyent hoznak rá.

 • Belehalt sérüléseibe az a nõ, akit férje több megszúrt

  A kórházban belehalt sérüléseibe az a nõ, akit férje több késszúrással megsebesített egy üzletben Kecskeméten - közölte kedden a rendõrség.

 • A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult

  A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult, így gyilkosság miatt állt bíróság elé egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Elvarratlan szálak a Kampusch-ügyben?

  Újabb gyanúsított személy után nyomoznak Ausztriában a Natascha Kampusch-ügyben.

 • Megölte nejét az erõszakos bajnok

  Egy venezuelai szállodában megölték Edwin Valero feleségét; a Boksz Világszövetség (WBA) nagypehelysúlyú bajnokát gyilkosság vádjával letartóztatta a rendõrség.

 • Rendõrkézen a békési szatír

  A 35 éves férfi több tizenéves lányt csalt el modellmunkára hivatkozva, majd erõszakoskodott velük.