rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Tizenévest raboltak ki brutális kortársai

 • Share on Tumblr

  Egy órán belül elfogták a rendõrök azt a három tizenévest, akik megvertek és kifosztottak egy hasonló korú fiút a fõváros XVI. kerületében, egy játszótéren.

  Szombaton délután támadt rá a 16 éves fiúra a három tagú banda: egy 14 éves gyerek 17 és 19 éves társával együtt. Áldozatukat megverték, s elvették tõle mobiltelefonját.

  A három támadót a kerületi rendõrök alig egy óra alatt azonosították, majd el is fogták õket. Velük szemben a BRFK Dél-Pesti Bûnügyi Régiója folytatja le az eljárást.

  A fiatalokat nem vették õrizetbe. A megtámadott fiú könnyû sérüléseket szenvedett.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Argentínában felgyújtottak egy vonatot, mert késett

  Annyira megdühödtek az utasok a vasúti késések miatt Argentínában, hogy mérgükben felgyújtottak egy teljes vonatot. Amivel persze nem értek hamarabb úti céljukhoz.

  A vonatégetés Buenos Aires nyugati külvárosában történt. Sok utas arra panaszkodott, hogy a vonatok késése elvesztegetett munkanapjába kerül. A tömeg pár kõvel megdobált egy jegypénztárat és egy idõre eltorlaszolta a vágányt.

 • Oszlopnak ment a lopott autóval - még a gázvezetéket is megrongálta

  Ukrajnában kora hajnalban ellopták egy vállalkozó Mercedes Sprinter márkájú kisbuszát

 • Sztrájkolók elfoglaltak egy franciaországi olajfinomítót

  Elfoglalták a dolgozók a Total francia olajipari vállalat egyik bezárásra ítélt olajfinomítójának székházát az észak-franciaországi Dunkerque közelében.

  A bizonytalan helyzet miatt több mint egy hónapja sztrájkoló alkalmazottak néhány napos haladékot adtak a vezetõségnek a telephely újraindítására. Az olajfinomítóban ugyanis szeptember óta szünetel a termelés, de a vállalat vezetése csak március végére ígért a dolgozóknak végleges döntést arról, hogy mi lesz az üzemmel.

 • 7,5 tonna marihuánát foglaltak le a hatóságok

  A kolumbiai drogellenes hatóságok 7,5 tonna marihuánát foglaltak le az ország középsõ részén. A Meta megyében elõkerült kábítószert három raktárban helyezték el.

 • Lakókocsi oldalához csapódott egy kisfiú

  Borzalmas tragédiának volt szemtanúja egy család egyik fele, amikor egy teherszállító vonaton utaztak a lakókocsijukban: épp nyaralni indultak. Az apa és a 2 éves kisfiú majdnem végzetes balesetet szenvedett.

 • Fának ütközött egy autós Harc közelében

  Egy súlyos és két könnyû sérüléssel járó baleset történt Harc közelében.

 • Szexért hajtott ittasan a börtönbe

  Részegen autózott egy börtönhöz az Egyesült Államokban egy 45 éves nõ, mert szexre vágyott egy elítélttel.

 • Félmeztelenre vetkõztették a parkolóban talált hullát

  Halott francia állampolgárt találtak az ugari határátkelõ melletti parkolóban, Szlovákiában.

 • Gépjárművet lopott, majd balesetet okozott

  A salgótarjáni rendőrök elfogták a 16 éves fiút. A fiú először eltulajdonított egy gépjárművet és azzal balesetet okozott, majd a gépjárművet hátrahagyva a helyszínről távozott.

 • Fába rejtették a csempészett embereket (Csengersima) - képekkel

  Tíz határsértõ rejtõzött egy szlovák rendszámú kisteherautó rakterében, a fûrészáru között kialakított rejtekhelyen a csengersimai határátkelõn. A Románia felõl érkezõ jármûvet a román határõrökkel közösen vizsgálták át a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség rendõrei csütörtökön délután, amikor a négy indiai és hat pakisztáni állampolgárt megtalálták. Az embercsempészettel gyanúsított szlovák sofõrrel és a határsértõkkel szemben is a román hatóságok folytatják az eljárást.

 • 60 év körüli nõ holttestét találták a Balatonban

  Vitorlázók bukkantak a Balatonban, a balatonföldvári kikötõ bejáratának közelében egy 60 év körüli nõ holttestére vasárnap késõ délután - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el, aztán két rendõr autójával próbálkozott

  Elõször egy parkolóõr mopedjét lopta el egy nõ az Egyesült Államokban, azután egy rendõrautóval próbálkozott.

 • Magyart is meglõttek a mumbai támadásokban

  Az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját is meglõtték a szerdai mumbiai támadásokban. Glattfelder Béla néppárti képviselõ telefonon tudatta a hírt, és azt is, hogy õ maga jól van, de vannak, akik még „nincsenek biztonságban”. A meglõtt magyar EP alkalmazott idõközben telefonon értesítette feleségét, hogy jól van.

 • Nasi miatt szúrta meg diáktársát egy 13 éves diáklány

  Letartóztatták azt a kaliforniai, 13 éves diáklányt, aki megszúrta diáktársát, miután az ellopta a chipsét.

 • Börtönvágyó állástalan

  Tajpej - Visszavágyódik a börtönbe egy volt elítélt Tajvanon, mert nincs állása.

  A 45 éves férfi 2007-ben szabadult, miután tíz évet leült gyújtogatásért. Már kétszer is kérelmezte rendõröknél, hogy csukják börtönbe, mert ott kap enni, ám eddig nem teljesült vágya. Elõször egy kapitányságon próbálkozott, de elküldték.

 • Állon lõttek egy roma férfit a nyílt utcán

  Riasztófegyverrel állon lõttek egy utcán várakozó roma férfit Nagykanizsán.

 • Vascsõvel támadtak egy házaspárra Bács-Kiskunban

  Vascsõvel támadtak meg egy házaspárt Bács-Kiskunban ismeretlen tettesek.

  Vasárnap este eddig ismeretlen elkövetõk betörtek egy jakabszállási tanyára, ahol egy helyszínen talált vascsõvel bántalmaztak egy házaspárt, majd pénzt követeltek tõlük.

  A férj ekkor magához vett egy kést és azzal védekezett, erre a támadók elmenekültek a helyszínrõl. A Kecskeméti Rendõrkapitányság ismeretlen tettesek ellen indított eljárást rablás bûntett kísérletének gyanúja miatt.

 • Hamis mosópor Rajkánál

  Csaknem négyezer flakon márkajelzés nélküli folyékony mosószert találtak Rajkánál; egy nap alatt az is tisztázódott, hol gyártották az anyagot.

 • Embercsempész kamionos a keleti határon

  Három nõt próbált átcsempészni egy kamionos ma reggel Csengersimánál, az ügy minden szereplõje ellen eljárás indult.

 • Felgyújtotta tanyaépületét, majd öngyilkos lett egy 35 éves férfi szombaton este Kistelek közelében - furcsa

  A tüzet a kiérkezõ tûzoltóknak sikerült eloltani. Az épület egyik helyiségében felakasztva megtalálták a férfit is.

  A szemlebizottság idegenkezûségre utaló körülményt nem tapasztalt, a tüzet feltehetõen a ház egyedül élõ lakója okozta, mielõtt öngyilkos lett.