rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Három éve hiába keresik a férfit

 • Share on Tumblr

  Több mint három éve eltûnt férfi felkutatásához kéri a rendõrség a lakosság segítségét Fejér megyében.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A 40 esztendõs Kicsák Gyula - még 2006. júliusában távozott iszkaszentgyörgyi tartózkodási helyérõl, azóta azonban a holléte ismeretlen, életjelet több mint három éve nem adott magáról. A keresett férfi 182 centi magas, sovány testalkatú, haja barna, szeme zöldes-barna, szemüveget hord, fogazata elõl teljesen hiányos. Eltûnéskor viselt ruházata: nem ismert, annyi viszont biztos, hogy jobb mutatóujjának elsõ ujjperce hiányzik, bal felkarján pedig angol nyelvû tetovált felirat látható. A rendõrség kéri, hogy aki bármit tud az illetõ hollétérõl vagy az eltûnése körülményeirõl, tegyen bejelentést a székesfehérvári kapitányságon, vagy a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elõzetesben a táskatépõ

  Már elõzetes letartóztatásban van az a férfi, aki autójából kihajolva több esetben rabolt el kézitáskákat gyalogosoktól a fõvárosban és Pest megye több településén. A rendõrség most az áldozatok jelentkezését várja.

 • Elõször kirabolták az autót, majd lefeküdtek benne pihenni

  Feltörtek egy autót és ellopták a benne talált pénzt a tolvajok, késõbb azonban a rendõrségnek mégis könnyû dolga volt, amikor le akarta tartóztatni õket: épp békésen aludtak a kocsiban.

 • Egy kiló fû volt a drogfutároknál

  Egy kilogramm, több millió forint feketepiaci értékû marihuánát és több százezer forint készpénzt találtak a rendõrök egy autóban Pécs közelében.

 • Milliós adócsalás miatt nyomoznak egy külföldi cég ellen

  Milliós nagyságrendû adócsalás és hamisítás gyanújával indított nyomozást a szombathelyi pénzügyõrség egy külföldi cég képviselõje ellen .

 • Hat év alatt több millió dollárnyi cigit csempésztek Európába

  Bûnösnek vallotta magát egy kiterjedt amerikai-európai cigarettacsempész hálózat kulcsembere a floridai Miami illetékes bírósága elõtt - közölte kedden Brüsszelben az EU csalás elleni hivatala (OLAF), az amerikai igazságügyi szervektõl kapott tájékoztatás alapján.

 • Taxi és rendõrautó ütközött össze Budapesten

  Rendõrautó és taxi ütközött Budapesten.

 • Megerõszakolta híveit a dél-koreai szektavezér

  Szöul - Hat évre ítélte egy dél-koreai bíróság kedden azt a szektavezért, aki megerõszakolta nõi követõit.

  Csong Mjongszök (Jung Myung-szeok), a Jesus Morning Star (JMS) vallási közösség vezetõje az utóbbi években Kínában bujkált, miután 2001-ben Dél-Koreában vádat emeltek ellene, mert fotókról kiválogatta a szekta követõi közül a neki tetszõ fiatal lányokat, és megerõszakolta õket.

 • Szétrabolták a mûszaki hibás autót

  Szétloptak és megrongáltak egy meghibásodott gépkocsit Nagybátony és Mátraverebély között, az autóst 170 ezer forintos kár érte - közölte a rendõrség kedden.

 • A rendbontás, a zaklatás, a közösség tagja elleni erõszak, egyéb törvényi tényállások változtak!

  A Magyar Köztársaság Országgyûlése elfogadta a közrend, valamint az igazságszolgáltatás mûködésének védelme érdekében szükséges egyes törvénymódosításokról szóló 2008. évi LXXIX. törvényt, amely 2009. február 1-jén hatályba lépett.

  Az új rendelkezések a Büntetõ törvénykönyvrõl szóló 1978. évi IV. (Btk.), illetve a szabálysértésekrõl szóló 1999. évi. LXIX. (Sztv.) törvényt számos helyen érintette.

 • Kábítószer árusításból akart pénzhez jutni egy vásárhelyi férfi

  Időben léptek a vásárhelyi rendőrök, megakadályozták, hogy kábítószer kerüljön forgalomba.
  Egy Nyár utcai házban tartottak házkutatást a hódmezővásárhelyi rendőrök.

 • Saját gyerekein élte ki vágyait a perverz apa

  Gyerekei összeugrasztása miatt két év börtönre ítéltek egy férfit az Egyesült Államokban.

 • Neonácik és balos ellentüntetõk csaptak össze Berlinben

  Legkevesebb 70 személyt vett õrizetbe a rendõrség szombaton Berlinben egy szélsõjobboldali megmozdulás és az arra válaszoló ellentüntetés során.

 • Kettõs tragédia Miskolcon

  Családi tragédiában veszítette életét két idõs ember Miskolcon.

 • Tíz méter mély kútba zuhant egy férfi Rácalmáson

  Súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi, aki munka közben egy tíz méter mély kútba zuhant vasárnap Rácalmáson.

 • Volt élettársát bántalmazta a pálmajori férfi

  A Nagybajomi Rendőrőrsre 2014. október 29-én verekedésről érkezett bejelentés, mely szerint 2014. október 28-án 8 óra 45 perc körüli időben Pálmajorban egy 54 éves helyi férfi az utcán bántalmazta volt élettársát.

 • Zsaroló fiatalokat fogtak el Szegeden

  Zsarolás bûntett megalapozott gyanúja miatt fogott el a Szegedi Rendõrkapitányság és a Csongrád Megyei Rendõr- fõkapitányság Akció Osztálya két szegedi fiatalembert tegnap.

  A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves és egy 22 éves férfi folyamatosan, napi rendszerességgel felkereste két ismerõsét, majd fejenként 10-10 ezer forintot követelt tõlük. Azzal fenyegették õket, hogy amennyiben nem fizetnek, „szétverik” õket. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, kisebb tettlegességre is sor került.

 • Halálos baleset a 117-es úton

  A 67 éves férfi a 117-es úton a sötétben szedett össze néhány méhkaptár-tetõt, de nem vett fel láthatósági mellényt. Egy sofõr ki akarta õt kerülni, de frontális karambol lett a manõver vége, egy idõs asszony pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

 • Taxis buktatta le az illegális határsértõket

  Egy szegedi taxis segítségével fogtak el a rendõrök egy afgán határsértõ társaságot az M5-ös autópályán.

 • Szerelme után ugrott a halálba az ózdi fiatalember

  Megdöbbentõ öngyilkosság történt Ózdon. Egy 22 éves fiatalember a mélybe vetette magát egy Vasvár úti épület tizedik emeletérõl. V. György állítólag nem tudta kiheverni szerelme egy évvel ezelõtti halálát és követte a lányt a másvilágra.

 • Zugfõzde bukott le Hevesben

  Csaknem másfél hektónyi, tisztázatlan eredetû szeszes italt találtak a vámosok egy zug-pálinkafõzdében Heves megyében.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%