rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Jogsi nélkül száguldoztak Ráckevén

 • Share on Tumblr

  Ámokfutó fiatalokat fogtak a rendõrök szerda délelõtt Ráckevén. A két fiú több autót leszorított az útról, végül egy árok állította meg õket. Mint kiderült, egyiküknek sincs jogosítványa, és a kocsi papírjai sincsenek rendben.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A fiatalok - ahogy a rendõrség fogalmazott - rallyversenyzõket megszégyenítõ sebességgel és technikával tesztelték kocsijukat Ráckevén szerda délelõtt. Több autót leszorítottak az útról vagy kényszerítettek hirtelen irányváltoztatásra. A rendõrök megpróbálták megállítani õket, de a fiataloknak többször is sikerült egérutat nyerniük. Eközben több életveszélyes manõvert is végrehajtottak, végül egy árok megállította õket.

  A fiatalok még ekkor sem adták fel, gyorsan kipattantak a kocsiból és futásnak eredtek, de nem jutottak messzire, a rendõrök gyorsan elfogták õket. Mint kiderült, egyiküknek sincs jogosítványa, és a kocsi mûszaki érvényessége is rég lejárt már. Ezen kívül kulcsot sem használtak, vezetékeket kötöttek össze, hogy el tudjanak indulni. A 17 illetve 18 éves fiatal ellen szabálysértési eljárás indult.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%