rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Békés faluban csapott le a fegyveres!

 • Share on Tumblr

  Egy fiatal férfit keres a rendõrség a pénteken, Ágasegyházán elkövetett takarékszövetkezeti rablás feltételezett elkövetõjeként. A rabló zsákmányával egy zöld Peugeot-val menekült el a helyszínrõl.

  Pénteken, a déli órákban rontott be a Bács-Kiskun megyei község Rákóczi utcájában lévõ pénzintézetbe a baseballsapkát és napszemüveget viselõ támadó, majd az alkalmazottat fegyverrel megfenyegetve, a bevételt követelte.

  Miután megkapta a pénztárból a követelt összeget, közelben várakozó társával együtt egy 206-os Peugeot-val Izsák irányába.

  A személyleírás alapján egy 170-175 centi magas, átlagos testalkatú fiatal férfit keres a rendõrség. Az ügyben fegyveresen elkövetett rablás miatt folyik a nyomozás a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányságon.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elpusztult a macskája, szembe hajtott a forgalommal

  A 31 éves japán sofõr kilencven kilométert tett meg a rossz irányba haladva az autópályán, és öt rendõrségi blokádot tört át, mire sikerült elfogni.

 • Bukósisakos kecskeméti rablás

  Ismeretlen tettes kirabolt egy élelmiszer üzletet Kecskeméten.

  A HavariaPress úgy tudja: szombaton este háromnegyed kilenc körül egy bukósisakos férfi ment be a bácsi megyeszékhely egyik lakótelepén lévõ élelmiszer
  boltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a kezében a bevétel átadására szólította fel az eladót.

  Õ a felszólításnak eleget tett, átadta a kasszában lévõ mintegy százezer forintot, ezt követõen a tettes a zsákmánnyal együtt távozott a helyszínrõl. A rendõrség keresi az elkövetõt.

 • Letarolta az Audi a Suzukit

  Két halálos áldozata van annak a balesetnek, amely kedd reggel történt a 2-es fõút 16-os kilométernél, egy bevásárlóközpont körforgalmánál két autó ütközött össze.

 • Halálos gázolás Szentesnél

  Motorost gázolt el a vonat a vasútátjárónál.

  Életét vesztette az a férfi, akit egy vasúti átjáróban ütött el egy vonat Szentes külterületén.

 • Hat sérültje van a pomázi balesetnek

  Hatan megsérültek, közöttük két gyerek egy hétfõ esti balesetben; két személyautó ütközött össze Pomáz és Szentendre között egy mellékúton.

 • Kerékpárost gázoltak Kecskeméten

  Kerékpárost gázolt egy 81 éves sofõr Kecskeméten hétfõn délután.

 • Nyolcan vesztették életüket a légi katasztrófában

  Lezuhant egy orosz gyártmányú Mi-8 típusú helikopter Kazahsztánban, a balesetben nyolcan meghaltak.

 • Elfogták az emberrablókat

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Szervezett Bûnözés Elleni Osztálya emberrablás bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 • Baleset miatt torlódás az M1-es autópályán

  Az M1-es Gyõr felé vezetõ oldalán, a 85-ös kilométernél történt baleset. Két sérültet vittek kórházba.

 • A tehetségkutatóban ismerte fel gázolóját az áldozat

  Az angliai X Factor válogatásán bukott le egy autótolvaj, miután áldozata felismerte õt a képernyõrõl.

 • Elfogynak a bilincsek a brit rendõrségnél

  London - Bilincshiány fenyegeti a brit rendõröket, miután a kapitányságok zömét e felszereléssel ellátó üzem hamarosan bezár.

  A Hiatt & Co. felszámolásával a szakma egy patinás, jóllehet nem folttalan múltú cége szûnik meg: a birminghami társaság a XVIII. század óta gyártja kéz- és lábbilincseit, és rabláncaiból annak idején rabszolga-kereskedõk is vásároltak.

 • Édesanyjával együtt gázolták el Juttát a zebrán

  A Josh és Jutta zenekar nõtagját, Szeibert Juditot idõs édesanyjával együtt gázolták el. Mindketten a Baleseti Intézetben fekszenek, állapotuk nagyon súlyos. A zenésztárs, Josh számolt be az állapotukról.

 • Koporsóval sütött pizzák

  Koporsókkal sütnek pizzát Nápolyban - legalábbis ezt gyanítja az olasz államügyészség.

 • Komoly kártérítést fizetnek a hõlégballonos átverés kiötlõi

  Több mint harmincötezer dolláros kártérítési összeget szabott ki egy bíróság arra az amerikai házaspárra, akik 2010 októberben azt állították, hogy hatéves kisfiúk a kertjükbõl elszabadult hõlégballonon ragadva több órán keresztül sodródott az égen.

 • Meghalt egy csecsemõ, mert apja az autójában hagyta a a tûzõ napon

  Autója hátsó ülésén felejtette hosszú órákra hathónapos gyermekét egy katona Brüsszelben, a kislány meghalt a tûzõ napon felforrósodott kocsiban.

 • Megerõszakolta híveit a dél-koreai szektavezér

  Szöul - Hat évre ítélte egy dél-koreai bíróság kedden azt a szektavezért, aki megerõszakolta nõi követõit.

  Csong Mjongszök (Jung Myung-szeok), a Jesus Morning Star (JMS) vallási közösség vezetõje az utóbbi években Kínában bujkált, miután 2001-ben Dél-Koreában vádat emeltek ellene, mert fotókról kiválogatta a szekta követõi közül a neki tetszõ fiatal lányokat, és megerõszakolta õket.

 • A nyolcadikról hajította a szemétledobóba csecsemõjét

  Nyolc emeletnyi zuhanást élt túl egy újszülött New Yorkban, akit anyja belehajított egy tömbház szemétledobójába.

  A gyermeket megóvta azonban az alul felhalmozódott hulladék, a zúzógép pedig szerencsére beragadt és nem mûködött. Egy karbantartó munkás hallotta meg a fiúcska sírását és neki köszönhetõ, hogy a csecsemõ hamarosan kórházba került, ahol állapotát stabilizálták.

 • Négy év börtönt kapott a beteghordó, amiért szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel

  Egy beteghordó törvénytelen módon szexuális kapcsolatot létesített egy beteggel, amiért a férfit jogerõsen négy év börtönre ítélték.

 • Tata bandita után nyomoz az FBI

  Az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) olyan sok munkát ad egy kopasz, köpcös és nehezen nyakon csíphetõ férfi, aki a rendõrség szerint 21 bankot rabolt ki az Egyesült Államok keleti és középsõ részén, hogy becenevet adott neki: "Tata banditának" hívja.

 • Két autó ütközött össze Szentesen

  Két autó ütközött össze hétfõ reggel Szentesen a Csongrádi út és a Kiss Zsigmond utca keresztezõdésénél.