rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában

 • Share on Tumblr

  Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában. A tragédiai szombaton a magyar határhoz közeli egyik parkolóhelyen történt.

  A középkorú cseh férfi a vendéglõben ült, amikor szemtanúk szerint egy mintegy húsztagú, állítólag ittas fiatal romákból álló csoport provokálni kezdte. Amikor a férfi felállt, a romák kihurcolták az épület elé, ahol halálra rugdosták. A helyszínre érkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

  További három cseh kamionos, akik megpróbálták védeni társukat, súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik cseh kamionos, aki röviddel a verekedés után érkezett a helyszínre, szintén azt mondta a lapnak, hogy a támadók romák voltak. A román rendõrség eddig a csoport hét tagját vette õrizetbe.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Két fegyvertelen rendõrnõt lõttek le

  Agyonlõttek két fegyvertelen rendõrnõt az angliai Manchesterben kedden.

 • Mûanyag szatyorban hagytak az út szélén egy csecsemõt

  Egy mûanyag szatyorban hagyott valaki az út szélén egy csecsemõt az Egyesült Államokban.

 • 5000 halott csak idén a mexikói drogháborúban

  Folytatódik a hónapok óta tartó példátlan mészárlás Mexikóban. A hétvégén 12 fej nélküli tetemet találtak a mexikói hatóságok Guerrero államban.

 • Árokba csúszott egy autó a 21-es úton

  Árokba csúszott autó mûszaki mentése miatt elterelik a Hatvan irányába tartó forgalmat Salgótarjánban, a 21-es fõúton.

 • Rossz narkót vett, rendõrséghez fordult

  Fogyasztóvédelmi panasszal fordult a rendõrséghez egy kábítószer-élvezõ: feljelentetést, amiért silány minõségû marihuánát sózott rá egy drogkereskedõ.

 • Megégett a teste, majd elgázolta egy vonat

  Súlyos sérülésekkel fekszik kórházban egy kanadai férfi, aki kétszer is életveszélyes balesetbe keveredett részegen.

 • Pórázon volt a magyar lány és prostitúcióra kényszerítették

  Egy magyar lány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet, valamint emberrablás és prostitúcióra való kényszerítés miatt az olasz rendõrség letartóztatott egy albán férfit.

 • Meghalt egy orosz rendszámú kamion sofõrje, amikor fának csapódott jármûvével

  Meghalt egy orosz rendszámú kamion vezetõje abban a balesetben, amely péntek reggel történt a 37-es számú fõút tolcsvai elágazásánál.

 • Fotosboltot raboltak ki zuglóban

  A magányos támadó fél 10 körül lépett a Nagy Lajos király utcai szakboltba, majd egy pisztollyal a bevétel átadására kényszerítette az alkalmazottat. A 30 év körüli támadó gyalogosan menekült el zsákmányával.

  Lövés nem dördült, a boltban nem sérült meg senki. A rendõrség nagy erõkkel keresi a személyleírás alapján 180 centi magas, erõs testalkatú, kék baseballsapkát és kék inget viselõ férfit. Egyelõre nem lehet tudni, mennyi pénzzel távozott a rabló, a kár felmérése folyamatban van.

 • 25 ember halálát okozta egy bivaly

  A sínekre rohanva két vonat összeütközését okozta.

  Egy bivaly okozott súlyos vonatbalesetet Egyiptomban. 25 ember meghalt, és 55-en megsérültek, amikor egymásnak ütközött két, azonos irányban haladó személyvonat Kairótól délre. A szerencsétlenséget a szemtanúk szerint az okozta, hogy az elõl haladó szerelvény hirtelen megállt, amikor egy nagytestû állat rohant a sínekre.

 • Dicséretet kaptak a gyöngyösi garázdákat megfékezõ rendõrök

  Befejezõdött a vizsgálat a péntek hajnalban a gyöngyösi garázdákkal szemben fellépõ rendõrök ügyében - olvasható a Heves megyei rendõr-fõkapitányság közleményében, amely szerint dicséretben és jutalomban részesültek a helyszínre vezényelt rendõrök.

 • Sósav szivárgott egy vasúti tartályból

  Százméteres körzetben védelmi zónát alakítottak ki a füzesabonyi vasúti tartálykocsi körül, amelybõl szerda este sósav szivárgott. Egyelõre nem tudni, mi okozta a balesetet.

 • Diákok eredtek a rabló nyomába

  Két diáknak köszönheti az értékeit és talán a testi épségét is az az asszony, akit a veszprémi belvárosban támadott meg egy hajléktalan férfi. A rabló dulakodott az asszonnyal és elvette a táskáját. A támadást látta két diák, akik azonnal üldözõbe vették a férfit és segítségükkel néhány óra alatt el is fogták a rablót. Az eset még a múlt héten történt, de csak csütörtökön számoltak be róla a rendõrök. A támadó azóta elõzetes letartóztatásba került.

 • Figyelmetlenség okozott balesetet az Mosonmagyaróvárnál

  Árokba borult egy német rendszámú kamion vasárnap az M15-ös autóúton Mosonmagyaróvárnál.

 • Úszva menekült a cigicsempész

  A Holt-Szamosba ugorva menekült el a rendõrök elõl egy cigarettacsempész 2011 június 15-én (szerdán) Gyõrtelek közelében, hátrahagyott autójában több mint ötmillió forint értékû dohányárura bukkantak - közölte a rendõrség.

 • 50 szervert foglaltak le a rendõrök - több torrent oldal eltûnt

  Ötven szervergépet foglalt le a rendõrség egy akció során Budapesten. A szerzõi jogokat sértõ oldalakat ellátó szervereken 500 terabájtnyi adat volt.

 • Kilenc évet kapott az öt újszülött csecsemõjét meggyilkoló asszony

  Azért végzett a kisbabákkal, mert félt, hogy elhagyja a férje. Kilenc év börtönbüntetésre ítéltek csütörtökön Németországban egy asszonyt, amiért meggyilkolta öt újszülött gyermekét.

 • Pizzériába tört be!

  Lakossági bejelentés alapján érték tetten a Szegedi Rendõrkapitányság járõrei azt 30 éves férfit, aki egy szegedi pizzériába tört be mára virradó éjszaka.

  A szentesi állandó lakos férfi berúgta az étterem ajtajának üvegét, majd bemászott a vendégtérbe. A cselekménynek szemtanúja volt, aki azonnal értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrjárõrök éppen akkor fogták el a betörõt, amikor az egy kávéfõzõt próbált a nyíláson át kivinni.

 • Elszakadt a kötél - a bankautomatát azért kitépték

  Egy személyautóval próbáltak meg ellopni egy bankautomatát 2009.12.08-án hajnalban a fõváros XXIII. kerületében, a Hõsök terén. A tettesek azonban zsákmány nélkül távoztak - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

 • Tűzoltók vágták ki az autóba szorult utast

  A 7-esen történt karambol egyik sérültje a járműbe szorult.