rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában

 • Share on Tumblr

  Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában. A tragédiai szombaton a magyar határhoz közeli egyik parkolóhelyen történt.

  kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

  A középkorú cseh férfi a vendéglõben ült, amikor szemtanúk szerint egy mintegy húsztagú, állítólag ittas fiatal romákból álló csoport provokálni kezdte. Amikor a férfi felállt, a romák kihurcolták az épület elé, ahol halálra rugdosták. A helyszínre érkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

  További három cseh kamionos, akik megpróbálták védeni társukat, súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik cseh kamionos, aki röviddel a verekedés után érkezett a helyszínre, szintén azt mondta a lapnak, hogy a támadók romák voltak. A román rendõrség eddig a csoport hét tagját vette õrizetbe.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megölte egy 16éves kamasz az egyik vállalat igazgatóhelyettesét

  Ungváron a Spartak stadion közelében fekvõ parkban a járókelõk ismeretlen férfi tetemére bukkantak. A helyszínre érkezett nyomozók rövid idõn belül megállapították, hogy az áldozat egy ungvári vállalat Kijevben lakó igazgatóhelyettese.

 • Téves lakást 'beleztek ki'

  London - Tévesen "beleztek ki" egy lakást a bontómunkások Nagy-Britanniában, mert az önkormányzat rossz címet adott meg nekik.

  A lakás tulajdonosa vakációról érkezett haza, amikor döbbenten szembesült a pusztítással: kiszedtek minden mozdíthatót konyhájából, fürdõszobájából.

 • Újabb cserbenhagyót keresnek

  Szabálytalanul elõzéssel két kerékpáros sérülését okozó gépkocsivezetõt keresnek a siófoki rendõrök; a cserbenhagyó ellen segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Somogy Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata.

 • Leharapta nõvére orrát

  Leharapta nõvére orrát egy nõ az Egyesült Államokban családi veszekedés közben.

 • Kábítószert adtak postára

  Egy postán feladott csomagban találtak kábítószert 2011 szeptemberében a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai. A Dél-Amerikából és Kínából érkezõ csomagokat szúrópróba szerûen ellenõrzik a vámosok, mert ezekbõl az országokból már többször érkezett tiltott szer Magyarországra.

 • Vesztegetni próbált a bódító

  Százezer forinttal próbálta megvesztegetni a rendõröket az a kínai férfi, aki a gyanú szerint valamilyen bódító hatású anyaggal kábított el egy nõt a hétvégén Budapesten.

 • Csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában

  Éheztette, illetve csak sóval etette négyéves kisfiát egy kegyetlen anya Angliában.

 • Járókelõk fogták el az ékszerrablókat

  Járókelõk segítségével fogták el a rendõrök azt a három fiatalt, akik erõszakkal elrabolták egy járókelõ arany nyakláncát Pesten.

 • Hajtóvadászat egy baltás gyilkos ellen Kínában

  Peking - Hajtóvadászatot indítottak a közép-kínai Hupej (Hubei) tartományban egy nyolcszoros baltás gyilkos ellen, akinek áldozatai között egy két és fél éves kisgyermek is van.

  A hajtóvadászat hétfõn délután kezdõdött, miután Szujcsou (Suizhou) város Lojang (Luoyang) közigazgatási területén egy 42 éves nõt és unokáját az otthonukban fejszével halálra vertek.

 • Megint balesetet okozott egy BKV busz

  Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy csak egy ember sérült meg, amikor egymásnak tolt három személyautót egy BKV-busz Dél-Pesten.

 • Saját nagymamája szúrta hason a 16 éves fiút

  Majdnem megölte unokáját egy mezõszilasi nagyi. Az asszony egy több, mint tíz centi hosszú pengéjû késsel szúrta hason a 16 éves fiút, majd elmenekült. A gyerek életét nagybátyja mentette meg.

 • Románok raboltak Kecelen

  Rablás gyanújával fogott el és vett õrizetbe a rendõrség két román állampolgárt Kecelen.

  A külföldi férfiakat azzal gyanúsítják, hogy még a hétvégén kifosztottak egy fiatal férfit a Bács-Kiskun megyei településen. A 27 éves helyi lakos nem sérült meg komolyabban a rablás következtében, és hétfõre a kalocsai nyomozók elfogták a támadás feltételezett elkövetõit is. A 40 éves román férfi és 23 éves társa ellen a további eljárást a Kiskõrösi Rendõrkapitányságon folytatják le.

 • Hamis pénzzel fizettek…

  A Gödöllõi Rendõrkapitányság pénzhamisítás bûntett elkövetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

  2009. február 21-én az esti órákban Zsámbok egyik sörözõjében egy ismeretlen férfi cigarettát vásárolt, melyért egy 20 ezer forintos címletû bankjeggyel fizetett. Amikor az eladó megnézte a 20 ezrest, látta, hogy a fémazonosító csíkon a 2 ezer forintos felirat látható.

 • Nem csak inni járt a kocsmába

  Gyakori vendége volt az esztergomi kocsmának az a 19 éves esztergomi férfi, akit hétfõn értek tetten az esztergomi rendõrök. Lakossági bejelentésre vonultak a járõrök a Bajcsy-Zsilinszky utcába.

 • Gázrobbanás és lakástûz Szolnokon

  Gázrobbanás volt és tûz ütött ki Szolnokon egy társasházi lakásban csütörtök hajnalban.

 • Elkapták a hajléktalan gyilkosát!

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy hajléktalant a fõváros III. kerületében.

 • Hat év alatt több millió dollárnyi cigit csempésztek Európába

  Bûnösnek vallotta magát egy kiterjedt amerikai-európai cigarettacsempész hálózat kulcsembere a floridai Miami illetékes bírósága elõtt - közölte kedden Brüsszelben az EU csalás elleni hivatala (OLAF), az amerikai igazságügyi szervektõl kapott tájékoztatás alapján.

 • Metró gázolta halálra

  Egy 22 éves kecskeméti férfi holttestét találták meg csütörtökön a fõvárosban, a metró Ferenc körút és Klinikák közötti szakaszán.

 • Chatelésért lefejezés

  Róma - Dobozvágóval lefejezte feleségét egy olasz férfi féltékenységbõl, mert az asszony sok idõt töltött chateléssel.

 • Trükkös drogcsempész - nõnek öltözve, ruhafenéktömésben akart drogot csempészni

  Nõnek öltözve próbált a ruhafenéktömésében kokaint csempészni egy brazil férfi. A drogfutárt azelõtt sikerült lekapcsolni a campinasi repülõtéren, hogy felszállt volna a Lisszabonba tartó gépre.

kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%