rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában

 • Share on Tumblr

  Halálra vertek egy cseh kamionsofõrt Romániában. A tragédiai szombaton a magyar határhoz közeli egyik parkolóhelyen történt.

  A középkorú cseh férfi a vendéglõben ült, amikor szemtanúk szerint egy mintegy húsztagú, állítólag ittas fiatal romákból álló csoport provokálni kezdte. Amikor a férfi felállt, a romák kihurcolták az épület elé, ahol halálra rugdosták. A helyszínre érkezõ mentõk már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

  További három cseh kamionos, akik megpróbálták védeni társukat, súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik cseh kamionos, aki röviddel a verekedés után érkezett a helyszínre, szintén azt mondta a lapnak, hogy a támadók romák voltak. A román rendõrség eddig a csoport hét tagját vette õrizetbe.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ronaldinho drogozik?

  Szökésben lévõ kábítószer-kereskedõvel beszélt telefonon Ronaldinho, az AC Milan és Anderson, a Manchester United brazil labdarúgója. A rendõrség lehallgatta a beszélgetést, amely elsõsorban arról szólt, mikor találkoznak majd egy szambapartin.

  A két, Európában futballozó játékos ellen nincs terhelõ bizonyíték, hogy részt vettek-e bûncselekményben, így hivatalosan nem váltak gyanúsítottá. A kábítószer-kereskedõ Richard Alex Martins júniusban szökött meg egy börtönbõl, és a hatóságok szerint az egyik legnagyobb drogdíler Porto Alegrében.

 • Tizenegy év után felbukkant a meggyilkolt szomszéd

  Tizenegy évvel állítólagos meggyilkolása után felbukkant tökéletes egészségben egy férfi Kínában.

 • Megfulladtak a menekültek a kisteherautóban

  Több tucat menekült holttestét találták meg Ausztriában az A4-es keleti autópályán Neusidl és Parndorf között csütörtök délelőtt egy zárt teherautóban.

 • Összekötözte az idõs asszonyt, majd pénzével kereket oldott

  Rablás miatt keresi a rendõrség azt az ismeretlent, aki megkötözött egy idõs asszonyt annak saját házában Baján, majd elvitte a megtakarított pénzét.

 • Parkoló autókat adtak bérbe a lutoni reptéren

  Különös dolgok történnek Nagy-Britanniában az Airparks cég õrzött reptéri parkolóiban hagyott autókkal. Volt olyan, amit bérbe adtak egy ausztrál turistának, egy másikkal bevásárolni jártak a parkolótársaság alkalmazottai, egyet pedig totálkárosra törtek egy gyorsulási versenyen. A cég szerint "különösen szokatlan rendszerhibák" állnak a háttérben.

 • Kisiklott egy szenet szállító tehervonat Oroszországban

  Kisiklott egy szenet szállító tehervonat csütörtök este az orosz Távol-Keleten, a balesetben senki nem sérült meg, de órákon át állt a forgalom a vasútvonalon, hét személyvonat vesztegelt a pályán.

 • Lakása utcára nézõ teraszán lett öngyilkos egy férfi

  Belvárosi lakása teraszán lett öngyilkos egy szerb férfi, ráadásul fényes nappal.

 • Menet közben elaludt a robogóján egy nõ Oroszországban

  Hihetetlen szerencsének köszönhetõ csak, hogy életben maradt a nõ, aki robogóján ülve vélhetõen elaludt menet közben egy forgalmas országúton.

 • Holttest egy kocsi csomagtartójában

  Saját autójának csomagtartójában találta meg fia holttestét egy férfi délután Budapesten, a XIV. kerületi Gvadányi utcában.

 • Hídról lelógó halottak és feldarabolt emberek: horror Monterreyben

  Kilenc holttestet függesztettek ki egy hídra pénteken, a Mexikó északkeleti részében lévõ Monterrey városban.

 • Csaló taxisok tömeges letartóztatása New Yorkban

  Egész sereg csaló taxist vettek õrizetbe szerdán New Yorkban: 59 ellen indult eljárás.

 • Elfogták a borvirágos orrú bükfürdõi rablót

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy szállodát a Vas megyei Bük fürdõvárosában. Az 53 éves férfiról kiderült, hogy néhány nappal késõbb, egy csepeli pénzintézetben is megfordult, ahonnan szintén zsákmánnyal távozott.

 • Elõbb kirabolta a bankot, aztán visszament ügyfélként

  Belgrád - Elõbb kirabolta a bankot, aztán percekkel késõbb visszatért békés ügyfélként, hogy tartozását rendezze egy férfi Szerbiában.

  A férfi símaszkkal próbálta leplezni kilétét - amikor rabolt. Ügyfélként már nem így tért a fiókba, viszont így is felismerték.

 • Nem is a bérlõé a hétéves fõvárosi holttest!

  Valószínûleg nem a lakás bérlõjének holttestét találták meg kedden a II. kerületi önkormányzat dolgozói Budapesten, a Lövõház utcában - közölte a helyi önkormányzat szerdán.

 • Taxiból dobták ki a kutyát - feljelentést tettek az állatvédõk

  Rendõrségi feljelentést tett egy állatvédõ szervezet azt követõen, hogy a hétvégén több tanú szeme láttára kidobtak és magára hagytak egy kutyát egy taxiból Szegeden.

 • Gyerekek ölték meg a kutyát

  Gyerekek ölték meg a kutyátMegdöbbentő dolgot műveltek gyerekek kutyákkal, pusztán szórakozásból az egyik faluban. Gyerekek raboltak el egy kutyát a gazdájától, majd harci kutyákkal széttépették a közeli szeméttelepen, pusztán szórakozásból. Az állatvédők szerint a faluban egyre több az ehhez hasonló eset, valószínűleg az illegális kutyaviadalokra készítik fel ilyen kegyetlenül a harci kutyákat.
  A faluban lakók egyre jobban félnek, egyre többen tartanak vad kutyákat és egyre több ilyen kutya tűnik el a faluban.

 • Két teherautó ütközött az M3-ason, két halott

  Ketten meghaltak az M3-as autópályán, amikor eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó összeütközött nem messze Hatvantól. Az 52-es kilométerkõnél történt balesetnek egy sérültje is van.

 • Kigyulladt két autó a Erzsébet hídnál

  Kigyulladt két parkoló gépkocsi a Erzsébet híd budai lábánál - értesült a HavariaPress.

 • Menet közben gyulladt ki egy mozdony

  Menet közben kigyulladt egy dízelmozdony motortere a Fejér megyei Bicske pályaudvarán, a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, személyi sérülés nem történt.

 • Felkarján szurkálta meg sógorát egy 22 éves fehérvári nõ

  Megkéselte sógorát egy nõ Székesfehérváron, súlyos testi sértés kísérlete miatt indult ellene büntetõeljárás.