rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bordélyházat számoltak fel Tolna megyében

 • Share on Tumblr

  Akár tucatnyi prostituált is dolgozhatott azon az örömtanyán, amelyen a közelmúltban ütöttek rajta a rendõrök Tolna megyében. Az ügyben jelenleg négy ember van elõzetes letartóztatásban, s a nyomozók kiterjesztették a vizsgálatokat két gazdasági társaságra is.

  A Tolna megyei nyomozók 2009. augusztusában rendeltek el nyomozást, miután olyan információkat kaptak, melyek szerint a Báta-Furkótelepen található, ,,Red Roses" nevû éjszakai bárban vélhetõleg bordélyház üzemel. Mint kiderült, a bár tulajdonosa egy paksi telephelyû kereskedelmi kft., amelytõl egy mözsi telephelyû betéti társaság vette bérbe a helyiséget. Ez utóbbi cég kért és kapott mûködési engedélyt a szórakozóhelyre, ahol azonban valójában nem annyira bárt, mint inkább örömtanyát mûködtettek, a gyanú szerint mintegy 9-12 prostituált részvételével.

  Épp ezért a Tolna megyei fõkapitányság felderítõi és bûnügyesei, valamint a szekszárdi kapitányság munkatársai nemrégiben éjszakai rajtaütést tartottak a szórakozóhelynél, ahonnan több örömlányt és más személyt állítottak elõ a megyei fõkapitányságra, elszámoltatásuk céljából. Az ügyben azóta számos gyanúsítottat hallgattak ki, közülük jelenleg négyen vannak elõzetes letartóztatásban, üzletszerû kéjelgés elõsegítésének gyanújával. A rendõrség tájékoztatása szerint a vizsgálat kiterjed a két érintett gazdasági társaság szerepére is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Öt házat fosztottak ki egyetlen éjszaka alatt egy kis faluban

  Egyetlen éjszaka öt házban jártak betörõk a Gyõr-Moson-Sopron megyei Rábacsécsényben, volt, ahol a háziak békésen aludtak, miközben idegenek kutattak otthonukban.

 • Beleharapott a betörõ kezébe

  Többször is megszúrt egy svájci állampolgárt a Nagykanizsához közeli Nagybakónakon az az ismeretlen elkövetõ, akinek kézre kerítése érdekében 200 ezer forintos díjat tûzött ki szerdán a Zala megyei rendõrfõkapitány.

 • Ismét bevetették a villamosszéket az Egyesült Államokban

  Hosszú idõ után ismét villamosszékben végeztek ki egy halálraítéltet helyi idõ szerint kedden az egyesült államokbeli Virginiában.

 • Árokba csapódott egy autó Nyíregyháza és Nyírtelek között

  Közlekedési baleset történt a 38-as számú fõúton Nyíregyháza és Nyírtelek között a 35-ös kilométerszelvénynél.

 • Trágyalébe fulladt

  Szörnyû tragédia történt csütörtök este az eperjesi járásbeli Sárosizsép községben. Egy 35 éves férfi egy trágyalerakóban belefulladt a trágyalébe.

  A bárftai áldozat lerakta a trágyát teherautója platójáról, majd mikor arrább lépett a jármûtõl, beleesett egy csatornanyílásba. Annak ellenére, hogy a tûzoltók és a mentõk azonnal a helyszínre érkeztek, nem tudták megmenteni a szerencsétlen férfit.

 • Díjkitûzés a 2010. júliusi Fehérvári úti bankrablóért

  A Budapesti Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Fõosztály Rablási Osztálya rablás bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egyelõre ismeretlen tettesek ellen.

  A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi és nõ 2010. július 9-én 13 óra 20 perc körüli idõben egy Budapest XI., Fehérvári úti pénzintézetben feltehetõen fegyverrel megfenyegették az alkalmazottakat és készpénzt követeltek. A pénztáros teljesítette a követelést, ezt követõen a támadók a helyszínen hagytak egy dobozt, amelyrõl azt állították, hogy bomba, majd elmenekültek a helyszínrõl. A tûzszerészek késõbb megállapították, hogy a dobozban nem tartalmaz robbantásra alkalmas eszközt. A rablás során lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Több millió forintot loptak el egy takarékszövetkezeti fiókból

  Több millió forintot loptak el az éjjel Gyõrújbaráton egy takarékszövetkezeti fiókból.

 • Fegyverrel fenyegették és kényszerítették értékei átadására

  Súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõrség az ellen a három szikszói ember ellen, akik a napokban bementek egy helyi férfi lakásába, majd fegyvert szegeztek rá.

 • Ököllel ütötték a kocsmában a rendõröket

  Nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett az a két intézkedõ rendõr, akiket egy jánoshalmi kocsmához hívtak segítségül, ahol két férfi garázda módon viselkedett.

 • Leszúrta feleségét és annak testvérét, míg a gyermekek az emeleten voltak

  Anna Finnegan és korábbi kedvese már nem éltek együtt, de senki nem gondolta, hogy ilyen tragédiába fordul kettõjük kapcsolata. A férfi brutális kegyetlenséggel végzett az asszonnyal Dublinban.

 • 250 ezres számla és verés a turistáknak

  Nem engedtek el két amerikait egy pesti szórakozóhelyrõl, amíg ki nem fizettek egy majdnem negyedmilliós számlát. Végül automatából kellett kivenniük a pénzt. Ez volt idén a harmadik hasonló eset Budapesten.

  A bárban, ahol a két fiatalembert nem engedték ki, a rendõrök fegyvereket is találtak, bár ezeket nem használták. Elég volt két ütés és a fenyegetés. És a bezárás, ami késõbb a bíróságon akár emberrablásnak is minõsülhet.

 • Alagúton szöktek a rabok?!

  Alagutat vájtak egy ukrán büntetõtelepen a fegyencek

  Ungvár - Huszonkét méter hosszú alagutat vájtak egy Poltava környéki büntetõtelep kábítószer-kereskedelem miatt elítélt fegyencei, de az õrség az utolsó méterek ásásánál felfedezte a titkos járatot.

 • A zsebesek ellen nincs biztos védelem!

  Ha figyelsz, kissebb az esélye annak, hogy kizsebelnek!

  A zsebesek jellegzetes alakjai a bûnözõi körnek. A zsebtolvaj valójában kétfajta elkövetõt takar. Az egyik a valódi zsebes, aki kifinomult ujjaival dolgozik, míg a másik a zsebmetszõ, aki különbözõ metszõ-, vágóeszközt vesz igénybe.

  A “profi” zsebtolvaj egyedül dolgozik, de a többségük bûnszövetségben és általában már kialakult módszerek szerint tevékenykedik.

 • Holtan találtak egy 72 éves férfit egy kigyulladt lakásban

  Holtan találtak egy 72 éves férfit egy kigyulladt lakásban kedden Kiskunfélegyházán.

 • Vízirendõrök kapták el a sorozatbetörõt

  Vízirendõrök fogták el és vették õrizetbe egy betöréssorozat feltételezett elkövetõjét tegnap Dunaújvárosban.

 • Furcsa perverz tartja rettegésben az iskolába sietõ kislányokat

  Cipõfetisiszta tartja rettegésben a vágsellyei iskolás lányokat. Az ismeretlen férfi iskolába menõ fiatal lányokat támad meg. Nem bántja õket, csak leveszi az egyik lábukról a tornacipõt. Mindig csak az egyik lábukról, és mindig fehér színût.

 • Saját kertjében támadta meg a róka

  Mai napig zaklatott az a brit édesanya, akit saját kertjében támadott meg egy róka. Lisa Pearce három éves kislányával napozott a fûben, mikor fejénél fogva elkezdte cibálni az állat.

 • Repülõgép és helikopter zuhant le a légi bemutatón

  Lezuhant egy katonai repülõgép és egy helikopter egy venezuelai légi bemutatón kedden, de senki nem sérült meg.

 • Kamion ütközött szalagkorlátnak az M5-ös autópályán

  Baleset lassítja a forgalmat az M5-ös autópályán.

 • Busz gázolta halálra a tinit egy kukoricásban

  A busz egy másik jármûvet akart kikerülni, ezért tért le az útról. Az elgázolt tinédzser a helyszínen meghalt.