rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Bordélyházat számoltak fel Tolna megyében

 • Share on Tumblr

  Akár tucatnyi prostituált is dolgozhatott azon az örömtanyán, amelyen a közelmúltban ütöttek rajta a rendõrök Tolna megyében. Az ügyben jelenleg négy ember van elõzetes letartóztatásban, s a nyomozók kiterjesztették a vizsgálatokat két gazdasági társaságra is.

  A Tolna megyei nyomozók 2009. augusztusában rendeltek el nyomozást, miután olyan információkat kaptak, melyek szerint a Báta-Furkótelepen található, ,,Red Roses" nevû éjszakai bárban vélhetõleg bordélyház üzemel. Mint kiderült, a bár tulajdonosa egy paksi telephelyû kereskedelmi kft., amelytõl egy mözsi telephelyû betéti társaság vette bérbe a helyiséget. Ez utóbbi cég kért és kapott mûködési engedélyt a szórakozóhelyre, ahol azonban valójában nem annyira bárt, mint inkább örömtanyát mûködtettek, a gyanú szerint mintegy 9-12 prostituált részvételével.

  Épp ezért a Tolna megyei fõkapitányság felderítõi és bûnügyesei, valamint a szekszárdi kapitányság munkatársai nemrégiben éjszakai rajtaütést tartottak a szórakozóhelynél, ahonnan több örömlányt és más személyt állítottak elõ a megyei fõkapitányságra, elszámoltatásuk céljából. Az ügyben azóta számos gyanúsítottat hallgattak ki, közülük jelenleg négyen vannak elõzetes letartóztatásban, üzletszerû kéjelgés elõsegítésének gyanújával. A rendõrség tájékoztatása szerint a vizsgálat kiterjed a két érintett gazdasági társaság szerepére is.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Útbaigazítást kért, majd el akarta rabolni a lányt

  A lakosság segítségét kérve keresi a rendõrség azokat az ismeretleneket, akik az elmúlt napokban két fiatal lányt is autóba kényszerítve próbáltak elrabolni, Nyergesújfalun és Lábatlanonaria.

 • Két mázsa drogot szimatolt ki a "zöldfülû" rendõrkutya

  San Diego - Remekül kezdte munkáját egy rendõrkutya az Egyesült Államokban: már elsõ szolgálati napján, pontosabban éjén bõ két mázsa drogot szimatolt ki.

 • Halálos baleset történt Esztergomnál

  A rendőrség befejezte a baleset helyszínelését, az 1117. számú út ismét járható.

 • Autópálya-pihenõn felejtette gyerekét egy osztrák nõ

  Ottfelejtette a kislányát Budaörsnél egy autópálya-pihenõn egy osztrák nõ, és csak Bécsben vette észre, hogy a gyerek nincs az autóban.

 • "Válogatás nélkül ütöttek mindenkit, akit értek"

  Baseball-ütõkkel és viperákkal támadt egy belvárosi szórakozóhely közönségére egy 15-20 fõs társaság vasárnap hajnalban Pécsett, az incidensben hatan megsérültek.

 • Tucatnyi áldozata van egy hídomlásnak

  Összerogyott egy újonnan épült híd Kashmír Indiához tartozó részén, a balesetben 24 ember életét vesztette. A baleset tegnap történt, Szrinagartól mintegy száz kilométerre nyugatra.

 • Álrendõrök tartottak házkutatást Szegeden

  Álrendõrök jártak egy idõs asszonynál Szegeden; a férfi és a nõ százezer forinttal távozott.

 • 19 határsértõt fogtak el a rendõrök

  19 határsértõt fogtak el a hajnali órákban a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendõrség munkatársai Csongrád megyében.

 • Embercsempész kamionos a keleti határon

  Három nõt próbált átcsempészni egy kamionos ma reggel Csengersimánál, az ügy minden szereplõje ellen eljárás indult.

 • Õrizetben az egyik gázszolgáltató vezetõje

  Õrizetbe vették az egyik legnagyobb hazai gázszolgáltató, az EMFESZ Kft. vezetõjét, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott a cég központjában.

 • Hat rendõrautóval egy öngyújtó ellen

  Peking - Hat rendõrautót küldtek ki egy puskás ember ellen Kínában, de kiderült, hogy csak hatalmas öngyújtó a flintája.

  A rendõrség lakossági telefonbejelentésekre száguldott Nancsing városában éjszaka lefegyverezni és elfogni a puskával sétáló férfit, még mielõtt nagy baj történne.

 • SMS-ben üzent a zálogba elvitt lány

  Nem fizette meg adósságát egy bánhorváti férfi, ezért barátnõjét vittel el úgymond zálogba hitelezõje, aki nem is tudta, hogy ezzel bûncselekményt valósít meg.

  A Kazincbarcikai Rendõrkapitányság személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indított eljárást G. S.-sel szemben. A gyanúsított január 06-án kérdõre vonta K. Zs.-t, hogy tartozását miért nem egyenlíti ki. Az adós pénz helyett futással válaszolt. Ezzel egy idõben megérkezett a menetrendszerinti járat, amirõl leszállt K. ZS. barátnõje, akit a hitelezõ autójába tuszkolt, mint egy váltságdíjként, majd elhajtott vele.

 • Autóban próbált autót csempészni - fotóval

  Autóban próbált autót hazavinni két kazah férfi Németországból, hogy megspórolja a szabályos, traileres szállítás költségét.

 • Hasist és vadkendert is találtak a férfinál

  Több hasisgyanta-tömböt és néhány tõ vadkendert is találtak a rendõrök egy hétvégi rajtaütés helyszínén Zala megyében.

 • Kalapáccsal ölte meg barátnõjét a férfi

  Emberölés miatt vette õrizetbe a rendõrség azt a férfit, aki egy kalapáccsal verte fejbe barátnõjét szerdán a fõváros VII. kerületében.

 • Már csak 32 évet kell várni: jön a robotrendõr

  Robotzsaru a láthatáron!

  London - 2040-tõl a robotok rendõri feladatok végrehajtására is képesek lesznek - jósolja Noel Sharkey, a Sheffieldi egyetem mesterséges intelligencia- és robotika-tanára.

 • Bankrablás volt Újpesten

  Kiraboltak egy bankot pénteken Budapesten, a IV. kerületi Kordován téren.

 • Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

  A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek.

 • Diák vert meg egy tanárt egy pécsi iskolában

  Ököllel verte állba tanárát egy fiú egy pécsi szakközépiskolában - közölte a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

 • Különleges ékszer tûnt el a reptéri poggyászból

  Különleges, csaknem milliós értékû ékszert loptak el az egyik légi utas poggyászából feltehetõleg Ferihegyen. Az eset kapcsán a rendõrség felhívja a figyelmet, hogy aki csak teheti, ne adjon fel nagyobb értéket poggyászként, hanem ha lehet, kézipoggyászában vigye azt magával.