rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Budapesten bukott le a szatír

 • Share on Tumblr

  Budapesten fogták el a rendõrök azt a férfit, aki ellen Szegeden adtak ki elfogatóparancsot a hatóságok, megrontás miatt.

  A csongrádi megyeszékhelyen a helyi bíróság és a rendõrség is hosszabb ideje keresett már egy megrontással gyanúsított 27 éves férfit, amikor olyan információt kaptak, hogy az illetõ vélhetõleg a fõvárosban tartózkodik. A Szegedi Rendõrkapitányság célkörözési csoportjának munkatársai további adatgyûjtésekbe kezdtek, végül egészen egy Fõvám téri építkezésig jutottak el. Kedden délután meg is jelentek a helyszínen, ahol rá is bukkantak a keresett szegedi lakosra, ezért azonnal elfogták, majd Szegedre szállították. A körözött férfit a megyeszékhelyi kapitányságon õrizetbe vették, további sorsáról az elfogatóparancsot kibocsátó hatóságok döntenek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Cigányokra támadtak vagy cigányok támadtak?

  Bõrfejûek támadtak a verõcei cigányokra tegnap; a Magyar Sziget elnevezésû rendezvényre tartó, "fehér Magyarországot" hirdetõ fiatalok egy terhes nõt és egy fiatal roma fiút vertek meg. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje azt mondta: a rendõrségnek nincs tudomása bántalmazásról, rendõri intézkedésre ilyen jellegû bejelentés miatt nem került sor. Az õrnagy úgy tudja, a rendõri jelenlétre azért volt szükség, mert "az utcában virrasztást tartanak egy haláleset miatt". A rendõrség fokozott ellenõrzést tart a Pest megyei településen.

 • Hármas gyilkosság Akarattyán

  Egy 91 éves asszonynak és két, 60 év körüli hozzátartozójának (egy másik nõnek és egy férfinak) a holttestét találták meg szombat délután a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán egy családi házban. Az áldozatokat már napokkal ezelõtt meggyilkolhatták.

 • Egy év négy hónap börtönt kapott a meteróban telefont lopó férfi

  Visszaesõként egy év négy hónap letöltendõ börtönbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, akit egy videofelvétel buktatott le, amint ellopja egy nõ telefonját a metróban. A férfi azzal védekezett, hogy „beteg édesanyja gyógykezelésére kellett a pénz".

 • Terjed a számítógépes bûnözés Ukrajnában

  Ungvár - A szellemi tulajdont és a számítástechnikát érintõ ezeregyszáz bûncselekményt derített fel az év elsõ felében a rendõrség Ukrajnában, ami több mint 50 százalékos növekedést jelent a tavalyi év azonos idõszakához képest.

 • Frontálisan ütközött egy Suzuki egy kamionnal

  Frontálisan ütközött egy Suzuki egy kamionnal az 53-as fõúton, Solt és Akasztó között. A sofõr és egy utasa elhunyt a balesetben.

 • Idõs férfibe döfte a kést egy nõ az átmeneti szállás elõtt

  Életveszélyes sérüléseket szenvedett az az idõs férfi, akit egy középkorú nõ szurkált meg a nyíregyházi hajléktalanszálló elõtt vasárnap délben - közölte a rendõrség.

 • A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult

  A halálos ágyán bevallotta, hogy megölt valakit – de váratlanul felgyógyult, így gyilkosság miatt állt bíróság elé egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Ölt, mégis szabadlábon maradt

  Szabadlábon maradhatott az a férfi, aki pár napja olyan brutálisan összevert egy nõt a pesti Örs vezér terén, hogy az a hétvégén belehalt sérüléseibe.

 • Vadászat közben halálos lövés ért egy kunágotai férfit

  Vadászat közben halálos lövés ért egy 33 éves kunágotai férfit, aki hajtóként mûködött közre.

 • Tragédia: összedõlt egy felüljáró Kínában - 6 halott

  Összedõlt egy közúti felüljáró Kína északkeleti részén, a balesetben hatan meghaltak és négyen megsebesültek.

 • Elfogták a Flick-ügy egyik gyanúsítottját

  A romániai Kovászna megye rendõrsége 2009.12.08-án elfogott egy romániai magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy része volt a három évvel ezelõtt elhunyt osztrák-német milliárdos, Friedrich Karl Flick holttestét rejtõ koporsó ellopásában.

 • Pénzrablás: 560 'rongy' helyett csak néhány valódi

  Kuala Lumpur - Félmillió dollár helyett egy zsák ruhát rabolt négy fegyveres férfi Malajziában egy valutaváltótól.

  Nem szándékosan, mert ruhájuk volt, pénzük nem. A rablók azonnal tüzet nyitottak pisztolyaikból a pénzkereskedõre, ahogy kilépett páncélozott furgonjából, aztán felkapták a férfi kezében lévõ zsákot és elmenekültek.

 • Ifjú kocsmázókat vet be az ír rendõrség

  Fiatalkorú kocsmázókat vet be az ír rendõrség annak ellenõrzésére, hogy a kocsmárosok megtagadják-e a kiszolgálást az ifjaktól.

 • Árammal kínozták diáktársukat

  Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsít a Nyíregyházi Rendõrkapitányság három középiskolást.

 • Magyarországon fogták el a román rendõr gyilkosát

  A romániai nagyszentmiklósi határrendõrség objektumõrét szombaton hajnalban érte halálos lövés.

 • Elitélték a prostit

  Gyorsított eljárással 15 nap elzárásra ítélt a Debreceni Városi Bíróság egy 20 éves hajdúhadházi prostituáltat, aki Debrecenben a nagyerdei védett övezetben folytatott hasonló tevékenysége miatt már volt büntetve – közölte a Debreceni Rendõrkapitányság hivatalvezetõje

 • Áttért a szemközti sávba, és balesetet okozott egy autós Káldon

  Osztrák autós okozott balesetet Káldon.

 • Háromarcú betörõ

  Beaufort (Dél-Carolina) - Háromarcú betörõ fosztott ki egy nõt az Egyesült Államokban: a háromból kettõ álarc volt, "csak" egy az igazi.

  A duplabiztonságra törekvõ férfi jól tette, hogy nem "fukarkodott" arcaival, mert a nõ fia üldözõbe vette, sikerült beérnie és álarcát letépnie.

 • Autós és motoros ütközött Debrecenben egy benzinkútnál

  Az autós kanyarodott jobbra, de balról jött a motoros.

 • Nyugdíjasokat vertek át a csalók a tűzifával

  Egy régi kereskedőre hivatkozva szedték rá az edelényi kisnyugdíjasokat az olcsónak tűnő tűzifa megvásárlására, ami azonban csak a kifizetett mennyiség töredékét tette ki.