rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Illegális üzemanyagot találtak

 • Share on Tumblr

  Több mint 6 ezer liter illegális üzemanyagot találtak a vámosok egy Pest megyei, használaton kívüli laktanyában.

  A vám- és pénzügyõrség tájékoztatása szerint a pénzügyõrök csütörtök este tartottak ellenõrzést Pest megyében, egy volt laktanya területén. A telephelyen lévõ raktárak egyikében két darab ezer, és egy majdnem ötezer literes tartályban ismeretlen eredetû ásványi olajat találtak a pénzügyõrök. A teleprõl elõkerült két átfejtõ készülék, csövek, tároló hordók, tartályok, illetve egy behozatalt és kivitelt nyilvántartó füzet is.

  Az ellenõrök a laktanyában egy férfit is találtak, aki az üzemanyag származását, eredetét nem tudta igazolni. A több mint 6 ezer liter, magyar szabványnak nem megfelelõ ásványolajat lefoglalták, a férfi ellen pedig jövedéki orgazdaság bûncselekmény miatt eljárást indítottak. A jövedéki bírság várható összege megközelíti a 20 millió forintot.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Már huszonkilenc áldozata van a merényletnek

  Szombatra huszonkilencre emelkedett az elõzõ napi pesavari pokolgépes merénylet áldozatainak száma - közölték a helyi hatóságok.

 • Kolbásszal ütött a betörõ

  Fresno - Fûszerrel és kolbásszal támadt egy betörõ két alvó mezõgazdasági munkásra, miután kifosztotta szálláshelyüket.

  Az egyik férfinak fûszert dörzsölt a szemébe, a másikat fejbe vágta egy húsz centi hosszú kolbásszal. Erre ébredtek.

 • Halfejezõ betörõ

  Betörõ fejezett le egy akváriumi díszhalat az Egyesült Államokban.

 • Ovis betörõk

  Bukarest - Óvodások törtek be óvodájukba Romániában, ami megdöbbentette még a rendõrséget is.

  A tettesek legalább nem kis-, hanem nagycsoportosok voltak, 6 és 7 éves fiúcskák, Galati-ban élnek. Egyikük elcsente óvónénije táskájából az ovi bejárati ajtajának kulcsát, aztán zárás után mindketten visszamentek. Némi pénzt, ceruzákat és kifestõkönyveket zsákmányoltak, ám mielõtt távoztak volna, még játszottak egy nagyot - 3 teljes órán át.

 • Hét embert csempészett a kisbuszban, lebukott

  Egy magyar rendszámú mikrobuszt állítottak meg a Mosonmagyaróvári Rendõrkapitányság határrendészeti és közbiztonsági osztályának munkatársai a hegyeshalmi határátkelõ közelében.

 • Fegyveres bankrablás az Örs vezér terén!

  Feltehetõen fegyverrel kiraboltak egy pénzintézetet csütörtök délután Budapesten, az Örs vezér terén - közölte a rendõrség.

 • Fülön csípték a 17 éves drogfutárt

  Egy fiatalkorú drogfutárt, megbízóját és annak társait sikerült azonosítaniuk és elfogniuk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozóinak.

 • 12 jótanács a tûzijátékok használatához!

  12 jótanács a tûzijátékok használatához!

 • Kutyatámadás Törökbálinton

  Két kutya támadott meg egy 86 éves nõt Törökbálinton. A kutyatámadás hétfõn délelõtt történt, a Pest megyei város Október 6. utcájában.

  Az egyik udvarról rohant ki a két nagytestû eb, majd a sétáló nõre támadtak - tudta meg a HavariaPress. Az asszonyt a fején és a lábain marták meg a kutyák, melyeket a többi járókelõ kergetett el. Az áldozatot a mentõk súlyos sérülésekkel szállították kórházba; a rendõrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Hatfõs banda erõszakolta meg a 23 éves lányt

  Hatalmas botrányt váltott ki egy hatfõs banda tette Indiában. Megvertek és megerõszakoltak egy 23 éves lányt, majd kidobták õt, meg a barátját a városi buszból.

 • Leszámolástól fél a gyilkológép

  A négy, de talán hét ember haláláért felelõs Varga Sándort megfenyegették. A Magyarok Nyilai terrorszervezet bosszújától tart.

 • Bántalmazta a magatehetetlen rokont, börtönre ítélték

  Tizenegy év fegyházbüntetésre ítélt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt egy 51 éves férfit a Somogy Megyei Bíróság csütörtökön meghozott nem jogerõs határozatában. A férfi élettársát, egy 56 éves enyhe fokban korlátozott asszonyt pedig segítségnyújtás elmulasztása miatt - négy évre felfüggesztve - egy év tíz hónap börtönnel sújtotta.

 • Vesztegetni próbált a bódító

  Százezer forinttal próbálta megvesztegetni a rendõröket az a kínai férfi, aki a gyanú szerint valamilyen bódító hatású anyaggal kábított el egy nõt a hétvégén Budapesten.

 • Dodge Viper-es baleset szemtanúit keresi a rendõrség…

  Enying külterületén 2009. 06. 13-án 16.20 órakor a 64-es fõút 36+800 km szelvényében egy Dodge Viper típusú személygépkocsi sofõrje autójával a 7-es számú fõútút irányába tartott.

 • Tíz évig hevert egy halott Derricknél

  Tíz évig hevert egy halott egy kanapé alatt Nagy-Britanniában egy önkormányzati lakásban, mert a bérlõ attól tartott, kilakoltatják, ha jelenti az elhalálozást.

 • Golyókkal a fejében felébredt a kómából, leleplezte a tettest, meghalt

  Róma - Négy golyóval a fejében felébredt a kómából és leleplezte az ellene elkövetett gyilkossági kísérlet tettesét, de aztán meghalt egy szicíliai férfi.

  Antonio Tripolit a Palermóhoz közeli Bagheriában lõtték fejbe az utcán fényes nappal október elején. Tizedik napja feküdt kómában, és orvosai már majdnem feladták a reményt, hogy valaha felépül, amikor hirtelen magához tért.

 • Ellopta apja holttestét a temetés elõtt egy fiatal férfi

  Egy fiatal férfi a temetés elõtt pár órával elcsente apja holttestét, majd otthonukban egy mélyhûtõbe tette, de hamar lebukott. Tettéért akár tíz évnyi börtönbüntetést is kaphat.

 • Elszámolási vita miatt kellett meghalnia a szegedi maffiaper vádlottjának.

  Valószínûleg egy elszámolási vita miatt lõttek agyon szerda reggel egy férfit a Tolna megyei Gyönkön. A rendõrség három embert vett õrizetbe eddig az üggyel kapcsolatban, és kezdeményezik elõzetes letartóztatásukat. Mindhárman részleges beismerõ vallomást tettek, az egyik férfi büntetett elõéletû - hangzott el a Tolna Megyei Rendõr-fõkapitányság péntek délelõtti sajtótájékoztatóján.

 • Évtizedek óta nem látott özönvíz Pekingben

  Évtizedek óta nem látott, özönvízszerû esõzés pusztít a kínai fõvárosban: utcákat árasztott el, épületeket, és otthonokat döntött össze a víz.

 • 10 éves kislányt gyanúsítanak egy csecsemõ megölésével

  A gyerek nevét még nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy egy három hónapos csecsemõ haláláért felelõs.