rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Ejtõernyõs baleset Szegeden

 • Share on Tumblr

  Súlyos, de szerencsére nem életveszélyes sérüléseket szenvedett egy nõ ma délután Szegeden egy ejtõernyõs ugrás közben.

  A 30 éves nõ 1200 méter magasról egy Cesna gépbõl ugrott ki. A fõernyõje kinyílt, de szemtanúk elmondása szerint pörögni kezdett. Kinyitotta a vészernyõjét, de nem tudta magát kihozni a forgásból, és így csapódott földnek az 55-ös fõút közelében egy szántáson.

  A helyszínre mentõhelikopter is érkezett, de szerencsére arra nem volt szükség, a szegedi mentõk súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

  A baleset pontos körülményeit a Szegedi Rendõrkapitányság szakértõ bevonásával közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Személyautó és busz karambolozott

  A baleset az M2-es autóút 32-es kilométerénél történt vasárnap délelõtt; az autó utasai közül ketten súlyosan megsérültek.

 • Késelés Budapesten

  Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy 2010. szeotember9.-én csütörtökön éjjel a Tömõ utcában szólalkozott össze két férfi, a vita tettlegességig fajult, végül az egyik férfi kést rántott és megszúrta a másikat. Az elkövetõ elmenekült a helyszínrõl, de a rendõrök adatgyûjtést követõen, röviddel az eset után Budafokon elfogták.

 • Botrány a stadionban: székeket gyújtottak fel a lelátón

  Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig õrizetbe vettek a szombat esti, Crvena zvezda-Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkõzés kapcsán kialakult rendbontásokban.

 • Ketten haltak meg a 3-as számú fõúton történt balesetben

  Két ember meghalt abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel hét óra után történt a 3-as számú fõúton, a tardi elágazás térségében.

 • Nyolcan vesztették életüket a légi katasztrófában

  Lezuhant egy orosz gyártmányú Mi-8 típusú helikopter Kazahsztánban, a balesetben nyolcan meghaltak.

 • A 10 éves kislányt megerõszakolta, az édesanyját pedig meggyilkolta a brutális férfi

  Még börtönbeli társai is annyira undorodtak az elõzetesbe helyezett szexszörnyetegtõl, hogy már az elsõ rács mögött töltött napján agyba-fõbe verték. A férfi bûne tényleg iszonyatos: gyerekével együtt elrabolt egy nõt, a tízéves kislányt megerõszakolta, az anyát pedig brutálisan meggyilkolta.

 • Megrongálta övével a drága padlót

  Bõ félmillió forintnyi kárt tett "karctáncával" egy padlóban az Egyesült Államokban egy ifjú, amiért õrizetbe vette a rendõrség.

 • 14 év fegyház a gyerekgyilkos apának

  Tizennégy év fegyházbüntetést kapott elsõ fokon az a férfi, aki két éve rágyújtotta magára és három gyermekére a bérelt lakásukat Tolcsván, s a tûzben az egyik gyerek életét vesztette. Az ügyben a végsõ szót a Debreceni Ítélõtábla mondhatja ki, a férfi ugyanis felmentésért fellebbezett, az ügyészség viszont tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását kérte.

 • Drogot termeltek a temetõben

  Hanoi - A munkahelyén termesztett kábítószert két temetõõr Vietnamban: temetõben.

 • Áramszolgáltatónak adta ki magát

  Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát az a férfi, aki tegnap a reggeli órákban villanyóra leolvasás ürügyén kérezkedett be egy somogyzsitfai házba.

 • Nyolcéves kisfiút gázolt el a kamion

  Súlyos közlekedési baleset történt Jolsva és Csetnek között. Egy kamion elütött egy 8 éves kisfiút.

 • Hittérítõt tartóztattak le Szolnokon

  Letartóztattak egy amerikai hittérítõt Szolnokon három rendbeli kiskorú veszélyeztetése bûntett alapos gyanúja miatt.

 • Elfogták a békéscsabai késest

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki október közepén több késszúrással megsebesített egy bolti eladót Békéscsabán; a gyanúsított beismerõ vallomást tett - közölte a rendõrség.

 • Elfogták az egri Rác-templom kifosztóit

  Elfogta a rendõrség azokat a betörõket, akik több tízmillió forint értékben loptak el különféle kegytárgyakat az egri Rác-templomból.

 • Kerékpárost gázoltak halálra Murakereszttúrnál

  A 6835-ös úton Molnári irányából Murakeresztúr felé haladt vasárnap délelõtt egy Renault Master típusú tehergépkocsi.

 • Politikusok elleni fenyegetések: óvatosan nyilatkozik a rendõrség

  Tizenegy személyt vettek õrizetbe csütörtökön Franciaország déli részén azzal a gyanúval, hogy halálosan fenyegettek meg vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt az érintetteknek írt levelekben. Az írásokhoz olykor egy-egy töltényt is mellékeltek.

 • Agyonrúgta a ló a gondozóját

  Az ausztriai Mooskirchen agyonrúgta egy ló a gondozóját. A 40 éves férfi holttestét csak órákkal a baleset után fedezték fel.

 • 25 ember halálát okozta egy bivaly

  A sínekre rohanva két vonat összeütközését okozta.

  Egy bivaly okozott súlyos vonatbalesetet Egyiptomban. 25 ember meghalt, és 55-en megsérültek, amikor egymásnak ütközött két, azonos irányban haladó személyvonat Kairótól délre. A szerencsétlenséget a szemtanúk szerint az okozta, hogy az elõl haladó szerelvény hirtelen megállt, amikor egy nagytestû állat rohant a sínekre.

 • Összeverekedtek az orvosok - meghalt a baba

  Összeverekedett két orvos a szülés elõtt egy brazíliai kórházban - közölte a dél-amerikai ország médiája. A doktorok egy császármetszéshez készülõdtek, amikor valamiért összeverekedtek. A szülést másfél órával késõbb egy harmadik orvos vezette le, de addigra a baba meghalt. Az Agencia Estado brazil hírügynökség szerint mindkét orvost elbocsátotta a kórház vezetõje, a rendõrség pedig nyomozást indított az ügyben.

 • 81 éves nénire támadtak tolvajok saját lakásában

  Tolvajok leptek meg egy 81 éves nénit múcsonyi otthonában a mellékéhelyiségben. A fiatalkorú tettesek feszítõvassal támadtak a meglepett nénire, akinek sikerült elhajolnia. A támadókat elfogta a rendõrség.