rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Megautóztatta a tolvaj a kosaraskocsist

 • Share on Tumblr

  Bakersfield - Tolvaj autózatott meg egy villanyvezeték-javítót: ellopta a "darus", pontosabban kosaras kocsit, miközben a szerelõ 9 méter magasan dolgozott egy kaliforniai városban.

  Az "árbockosárban" dolgozó, 50 éves férfi igencsak meghökkent, amikor egyszerre megindult vele jármûve. Több telefonvezetéket is leszaggatott az autó darus része, mígnem a tolvaj nekihajtott egy villanyoszlopnak és véget ért kocsikázás.

  A kosaras szerelõnek szerencsére az ijedtségen túl nem esett baja. A tolvaj amúgy elszelelt a baleset helyérõl, ám késõbb a rendõrség elfogta.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hamis személyivel adtak el ingatlant (Nyíregyháza)

  Hamis személyi igazolvány felhasználásával csaltak egy lakóingatlan eladása során Nyíregyházán. A városi rendõrkapitányság nyomozásának adatai szerint egy álnevet és hamis iratokat felhasználó férfi és nõ tavaly októberben 35 millió forintért adott el egy házat, ami nem is az õ tulajdonuk volt.

 • Hajléktalanokat rabolt el és dolgoztatott rabszolgaként egy ukrán bûnbanda

  Ungvár - Mintegy száz hajléktalant rabolt el és kényszerített rabszolgamunkára hónapokon át egy bûnszövetkezet a dél-ukrajnai Zaporizzsja megye egyik sertéstelepén. A rabszolgákat azzal a takarmánnyal etették, amellyel a disznókat.

 • Baleset az M7-esen, kórházban egy nyolchónapos csecsemõ

  Összeütközött egy olasz rendszámú pótkocsis teherautó és egy személygépkocsi szerda este az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán, az autóban utazó nyolchónapos csecsemõt kórházba szállították - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság sajtóügyeletese.

 • Alagúton szöktek a rabok?!

  Alagutat vájtak egy ukrán büntetõtelepen a fegyencek

  Ungvár - Huszonkét méter hosszú alagutat vájtak egy Poltava környéki büntetõtelep kábítószer-kereskedelem miatt elítélt fegyencei, de az õrség az utolsó méterek ásásánál felfedezte a titkos járatot.

 • A rendõrség mellett, vödörben termesztett marihuánát egy férfi

  Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendõrség egy józsefvárosi férfi ellen, aki egy rendõrségi épület mellett termesztett marihuánát az ablakában.

 • Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának

  Nehézfegyverekkel felszerelt különleges osztag vetett véget a túszdrámának. Ketten meghaltak, köztük a túszejtő is.

 • Túszul ejtette anyját vasalósztrájk miatt

  Túszul ejtette anyját egy férfi az Egyesült Államokban, mert az 51 éves asszony nem volt hajlandó kivasalni ruháit.

 • Életmentõ Zsaru

  A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járõrei 2009. január 29-én a hajnali órákban határsértõkhöz lettek riasztva a zöldhatártól 3 km-re. A járõrök egy 9 fõs, 4 felnõtt és 5 gyermek koszovói állampolgárt találtak, közöttük egy 2 éves gyermeket. A csoport átvizsgálásakor észlelték, hogy a 2 éves gyermek kihûléses tüneteket mutat, nagyon rossz állapotban van.

 • Kábítószer-terjesztőket fogtak a rendőrök

  A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer termesztőket és terjesztőket fogtak el Karcagon, akiket az illetékes járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

 • Vádjavaslat a baltás támadó ellen

  Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendõrség annak a férfinak az ügyében, aki egy eltûntnek hitt gyûrû miatt két embert is baltával támadott meg tavaly Arlón.

 • Barátnõjét futtatta a 18 éves fiú

  Elõzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a mindössze 18 éves fiút, aki saját, kisgyermekes barátnõjét futtatta prostituáltként Komáromnál.

 • Féltékeny barátnõje lõtte le a futballsztárt

  Barátnõje lõtte le féltékenységbõl Steve McNairt, a profi amerikaifutball-liga (NFL) közelmúltjának egyik legjobb irányítóját, majd fordította saját maga ellen a fegyvert - közölte helyi idõ szerint szerdán a rendõrség Nashville-ben.

 • Tanácsok, mit tegyünk mielõtt nyaralni megyünk

  Jelentõsen megnõ a betöréses lopások száma nyáron, ezért a rendõrség néhány jó tanácsot tett közzé. Az Országos Rendõr-fõkapitányság szóvivõje felhívta a figyelmet arra is, hogy a közösségi oldalakon senki ne tegye közzé, hogy nyaralni megy, mert ez tippet adhat a betörõknek.

 • Saját iskolájában erõszakoltak meg egy indiai kislányt

  A sérülései alapján szinte biztos, a saját iskolájában erõszakoltak meg egy indiai kiskorú gyermeket. Az eset hatalmas botrányt kavart az országban.

 • Fegyverrel akart kirabolni egy pénzváltót egy 24 éves férfi

  Fegyverrel akart kirabolni egy 24 éves férfi egy belvárosi pénzváltót, de az alkalmazott nem teljesítette a követelést, a rendõrök elfogták az elkövetõt.

 • Elítélték az öt évvel ezelőtti balesetért az ejtőernyős oktatót

  A Kaposvári Törvényszék felelősnek találta egy öt évvel ezelőtti balesetért az ejtőernyős oktatót, amikor egy rosszul kiszámított földet érésnél eltört a csigolyája az oktatóval együtt ugró férfinek. Légi közlekedés maradandó fogyatékosságot okozó vétségével vádolta az ügyészség egy 41 éves tamási férfit, aki 1987 óta ejtőernyős, tandemugrásra szóló jogosítvánnyal rendelkezik.

 • Óriási kábítószerfogás: 11 tonna ópiumot foglaltak le

  Tizenegy tonna ópiumot foglaltak le nemrégiben az iráni határõrizeti szervek, ez a legnagyobb kábítószerfogás az országban az 1979-es iszlám forradalom óta.

 • Busz ütött el egy tizenhároméves kislányt

  Autóbusz ütött el Hajdúszoboszlón egy tizenhárom éves kislányt. Állapota súlyos.

 • Egy koszos szatyorban rejtve hagyta magára csecsemőjét egy anya

  Esélyt sem adott az életre annak a csöppségnek az anyja, aki egy koszos zacskóba rejtette újszülött kisfiát és a Springa-dombhoz közeli erdős részre dobta.

 • Fegyvere volt… (Dunaújváros – Székesfehérvár – Fejér megye)

  Február 24-én kommandósok közremûködésével tartottak házkutatást egy dunaújvárosi férfi lakásán, mivel felmerült a gyanú, hogy éles fegyvert birtokol bármiféle engedély nélkül.

  Ezt megelõzõen egy fehérvári férfitõl foglaltak le a rendõrök gáz-riasztó fegyvert, mert bár neki volt tartási engedélye, de arra semmi sem jogosította föl, hogy egy nõt fenyegessen vele. Február elején gépjármû ellenõrzés során bukkantak éles lõfegyverre a dunaújvárosi rendõrök egy albán sofõrnél, akivel szemben lõfegyverrel, lõszerrel visszaélés miatt indítottak eljárást…