rss
 • Elfogták a borvirágos orrú bükfürdõi rablót

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy szállodát a Vas megyei Bük fürdõvárosában. Az 53 éves férfiról kiderült, hogy néhány nappal késõbb, egy csepeli pénzintézetben is megfordult, ahonnan szintén zsákmánnyal távozott.

  A Vas megyei rendõrök a napokban fogták el a szeptember 24-én Bükön, majd - mint az elfogás után kiderült - szeptember 29-én a fõvárosban is fegyveres rablást elkövetõ 53 éves férfit. A többszörösen büntetett elõéletû bandita éjjel fosztotta ki az egyik bükfürdõi szállodát: pisztollyal fenyegetõzve kényszerítette a recepcióst a bevétel átadására. A rendõrség adatai szerint a férfi néhány nappal késõbb Csepelen, a Kossuth Lajos utcai takarékszövetkezetet is kirabolta. Akkor is fegyvert használt a fenyegetéshez, s jelentõs összeget zsákmányolt.

  Az egyik Bük közeli településen élõ férfit otthonában fogták el a rendõrök. A házkutatás során több mint 200 ezer forintot megtaláltak a zsákmányból, a rablások során használt fegyvert azonban még keresik. A borvirágos orrú támadó nyomára a szálloda recepciósa által adott igen jó személyleírás alapján akadtak a rendõrök. Kihallgatásán az õrizetbe vett férfi nem tett vallomást. A nyomozók vizsgálják, hogy másutt követett-e el a férfi hasonló bûncselekményt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások