rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Elfogták a borvirágos orrú bükfürdõi rablót

 • Share on Tumblr

  Elfogta a rendõrség azt a férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy szállodát a Vas megyei Bük fürdõvárosában. Az 53 éves férfiról kiderült, hogy néhány nappal késõbb, egy csepeli pénzintézetben is megfordult, ahonnan szintén zsákmánnyal távozott.

  A Vas megyei rendõrök a napokban fogták el a szeptember 24-én Bükön, majd - mint az elfogás után kiderült - szeptember 29-én a fõvárosban is fegyveres rablást elkövetõ 53 éves férfit. A többszörösen büntetett elõéletû bandita éjjel fosztotta ki az egyik bükfürdõi szállodát: pisztollyal fenyegetõzve kényszerítette a recepcióst a bevétel átadására. A rendõrség adatai szerint a férfi néhány nappal késõbb Csepelen, a Kossuth Lajos utcai takarékszövetkezetet is kirabolta. Akkor is fegyvert használt a fenyegetéshez, s jelentõs összeget zsákmányolt.

  Az egyik Bük közeli településen élõ férfit otthonában fogták el a rendõrök. A házkutatás során több mint 200 ezer forintot megtaláltak a zsákmányból, a rablások során használt fegyvert azonban még keresik. A borvirágos orrú támadó nyomára a szálloda recepciósa által adott igen jó személyleírás alapján akadtak a rendõrök. Kihallgatásán az õrizetbe vett férfi nem tett vallomást. A nyomozók vizsgálják, hogy másutt követett-e el a férfi hasonló bûncselekményt.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lába kelt a milliós konténernek (Nyíregyháza)

  A Nyíregyházi Rendõrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanújával folytat eljárást.

  Ez év áprilisában egy irodakonténert bérelt ki valaki Nyíregyházáról. A bérlõ az egyhavi bérleti díjat és az óvadékot fizette ki, majd ismeretlen helyre (vélhetõen Kisvárda környékére) szállította az egymillió forint nettó értékû konténert, azóta nem elérhetõ.

 • Verõlegények támadtak egy diákra a katolikus iskolában

  Egyikük barátnõje állítólagos sérelmeit kívánták óra közben megtorolni.

  Négy verõlegény tört be kedden délután a Kolping Katolikus Szakképzõ Iskola egyik tantermébe, hogy elégtételt vegyenek az egyikük barátnõjén esett sérelmek miatt.

 • Saját autójában gyújtott fel egy 63 éves férfit egy koldus

  Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és továbbra is kritikus állapotban van az a 63 éves amerikai férfi, akit egy koldus felgyújtott a saját autójában, amely teljesen kiégett.

 • Patakba hajtott egy autóbusz Győr közelében

  Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében, ahol az éjjel letért az útról és patakba hajtott egy busz.

 • Holtan találtak egy Egyesült Államokba látogató magyar nõt

  Holtan találtak egy 57 éves magyar nõt vasárnap az egyesült államokbeli Pittsburghben egy híd alatt.

 • Kommandósok fogták el a körözött férfit

  Kommandósok fogták el Nagysurányban a 40 éves Miroslav H.-t. A szlovák állampolgárságú férfit 2010 áprilisában Svédországban ítélték el.

 • Gázpisztollyal lõtte fejbe a férfit

  Garázdaság és testi sértés miatt indult eljárás egy 42 éves alsókubini férfi ellen.

  A gyanúsított gázpisztollyal támadt egy 24 éves férfira. A fegyvert a fejéhez tette, majd meghúzta a ravaszt. Az áldozat 14 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 • Harminckét kilométeren át vonszolta az elgázoltat

  New York - Csaknem egy órán át autózott egy férfi New York utcáin egy elgázolt halottal a kocsija alatt anélkül, hogy észlelte volna.

  32 kilométeren át vonszolta a holttestet, mígnem egy járókelõ figyelmeztette, hogy valami "lóg" a kocsi alvázáról. A férfi döbbenten fedezte fel a halott embert, és azonnal telefonált a rendõrségnek.

 • Minden ötödik európai kipróbálta már a kannabiszt

  Párizs - Minden ötödik európai kipróbálta életében a kannabiszt, és több mint 13 millióan az elmúlt egy hónapban is fogyasztottak a kábítószerbõl - derült ki az európai kábítószer-ellenes hivatal (OEDT) felmérésébõl.

  Az uniós hivatal a kábítószer-ellenes világnap alkalmából tette közzé csütörtökön a teljes egészében a kannabisznak szentelt, 700 oldalas tanulmányát, amelyben a szakértõk e kábítószer - hasis, marihuána, kannabiszgyanta - fogyasztás alakulását vizsgálták jogi, politikai, gazdasági, társadalmi és egészségügyi szempontok alapján.

 • Rendőri őrizetben van a gyermekeit megmérgező anya

  Újra rendőrök állnak a kórházi ágya mellett annak a 30 éves kecskeméti nőnek, aki a gyanú szerint meg akarta mérgezni négy gyermekét, majd magával is végezni akart. Az anya már nincs életveszélyes állapotban, azonban tegnap őrizetbe vették, miután a rendőrség átminősítette a nyomozást.

 • Mezõgazdasági vontató és autó ütközött

  Súlyosan megsérült egy autó utasa, amikor a jármû egy mezõgazdasági vontatónak ütközött csütörtökön az 53-as úton Kiskõrös és Soltvadkert között.

 • Saját iskolájában erõszakoltak meg egy indiai kislányt

  A sérülései alapján szinte biztos, a saját iskolájában erõszakoltak meg egy indiai kiskorú gyermeket. Az eset hatalmas botrányt kavart az országban.

 • Leégett egy családi ház Mezõkeresztesen

  Leégett egy családi ház az új évre virradóan a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezõkeresztesen.

 • Emberi maradványokat fogott egy horgász

  Egy emberi test maradványait találta meg egy horgász a Kunszentmiklós határában található csatornában - közölte a rendõrség.

 • 15 év fegyházbüntetést kapott a hummeres gázoló elsőfokon

  Thomas Robert B-t elsőfokon hivatalos személy ellen elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházra ítélték, emellett Magyarország területéről 10 évre kiutasították.

 • Halálos baleset az 1-es fõúton

  Két személyautó ütközött össze vasárnap este Gönyûnél, Komárom felé az 1-es fõúton. Egy személy életét veszítette.

 • Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit

  Egy órán belül kétszer raboltak ki és vertek össze egy szuhogyi férfit. A támadók úgy összeverték, hogy elájult, azonban, mikor magához tért, a betörõk visszatértek, és újra kirámolták.

 • Bombariadó a szegedi Nagyáruházban

  Bombariadó miatt kiürítettek a rendõrök Szegeden a belvárosi Árpád téren egy hatemeletes házat péntek délelõtt, az épület alsó két szintjét a Nagyáruház foglalja el - mondta a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.

 • Repült az idõ: eldobálták a lopott órákat

  Luxusórákat szórtak rablók az õket üldözõ rendõrök elé Londonban, hogy egérutat nyerjenek.

 • Újból rendõrkézen a notórius családverõ

  Notórius családverõt vettek õrizetbe a rendõrök a 2009.12.05-én Veszprém megyében, az illetõ annak ellenére kezdett tombolni a lakásában, hogy korábbi hasonló ügyei miatt már távoltartási határozatot is hoztak ellene.