rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Más lakását adta bérbe

 • Share on Tumblr

  Õrizetbe vették a rendõrök azt a nõt, aki a gyanú szerint több embernek is bérbe adott egy más tulajdonát képezõ, általa bérelt lakást a Terézvárosban.

  A nyomozás eddigi adatai szerint a 35 éves nõ még július 12-én vett bérbe - valótlan adatokkal - egy lakást a VI. kerületi Bajnok utcában, ám azt már a következõ napoktól kezdve több személynek is jogosulatlanul bérbe adta, az illetõk megtévesztésével. Miután erre fény derült, az V. kerületi rendõrkapitányság elfogatóparancsot adott ki a nõ ellen, csalás megalapozott gyanúja miatt.

  Ez alapján a VII. kerületi járõrök szerdán délután, a VII. kerületi Rákóczi úton felismerték és elfogták a nõt, akit ezt követõen õrizetbe vettek. Az ügyben a további eljárást a gyanúsított körözését elrendelõ hatóságok folytatják le.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rálõttek az ATV székházára!

  Eddig ismeretlenek két lövést is leadhattak az épületre. Feltehetõen hétvégén lõhettek a székházra,a híradó szerkesztõségének ablakát érték a találatok.

 • Pincérre lõtt a részeg vendég

  A részeg férfi nem az étellel volt elégedetlen, hanem a kiszolgálóval, aki nem akarta eljátszani a konyhamalac szerepét.

 • Farönkök lepték el az utat

  Balesettel indult a szerda délelőtt. Egy teherautós megcsúszott a 6801-es úton, elvesztette uralmát az autó fölött és a vontatmánya az árokban kötött ki.

 • Szörnyû baleset: ipari kompresszor kezdte el felfújni a férfit

  Szörnyû balesetet szenvedett egy teherautó-sofõr, ám csodák csodájára mégis túlélte, amikor a farizmába fúródott pumpa felfújta õt.

  Úgy érezte, rögtön szétrobban - mondta el egy szörnyû baleset után az életben maradt új-zélandi teheratutó-sofõr. Az orvosok szerint igazából tényleg bele kellett volna halnia a rémes esetbe. A férfi épp a teherautó lépcsõjére akart fellépni, ám lába megcsúszott és olyan szerencsétlenül sikerült elesnie, hogy a bal farpofájába belefúródott az ott lévõ ipari pumpa csöve. A kompresszor azonnal elkezdte felfújni Steven McCormack szöveteit, utóbb az orvosok megállapították, hogy a légnyomás szétfeszítette az izom- és zsírszövetet egymástól.

 • Kamionos támadt egy autósra Szegeden

  A nagylaki határátkelõhelyen fogták el azt a két román kamionost, akik egy közlekedési vita után bántalmaztak egy szegedi autóst; ellenük garázdaság és könnyû testi sértés miatt indult eljárás – tájékoztatta a rendõrség.

 • Orrfújásbírság

  Orrfújásért bírságoltak meg rendõrök egy férfit Nagy-Britanniában 18 ezer forintnyi fontra.

 • Szekercével vágta fejbe társát egy 59 éves férfi

  A lenti rendőrök 15 percen belül elfogták a férfit. A gyanú szerint 2014. június 2-án 19 óra 30 perc körüli időben egy 59 éves férfi Lentiben egy családi ház teraszán szóváltásba keveredett egy helyi emberrel, ami tettlegességig fajult.

 • Félmilliós bírságot ért a kamionos trükközése

  Félmillió forintos bírságot kapott annak a kamionnak a sofõrje, melyrõl egy zempléni rutinellenõrzés azt derítette ki, hogy megbuherálták a fedélzeti mûszereit.

 • Iszonyú sok illegális vadhús egy teherautóban Nyíregyházán

  Ismeretlen eredetû, közel 10 millió forint értékû fagyasztott vadhúst találtak egy parkoló teherautóban Nyíregyházán - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg fõkapitányság sajtószóvivõje kedden.

 • Felvágott erekkel, holtan találtak egy férfit lakásában

  Holtan találtak lakásában egy férfit a kiérkezõ tûzoltók Szentgotthárdon. A családi ház konyhájában a nyomokból ítélve korábban tûz pusztított. A helyiségbõl a holttesttel együtt egy szivárgó gázpalackot is kihoztak.

  A körmendi tûzoltókat a bejelentõ azzal riasztotta, hogy a Szentgotthárd zsidai városrészében lévõ családi háznál gázszagot érez és az ott élõ férfi nem nyit ajtót.

 • Illegális zeneletöltés: a franciák megtalálták a megoldást?

  A francia és brit példa követésére szólított fel a hanglemezkiadók világszövetsége, az IFPI abban a jelentésben, amelyben a digitális zeneletöltések 2009 évi mérlegét vonta meg.

 • Egy dílert és hét fogyasztót állítottak elõ a kisteleki rendõrök

  Egy kábítószer terjesztéssel és hét fogyasztással gyanúsítható kisteleki lakost állított elõ tegnap késõ esti órákban a Kisteleki Rendõrkapitányság egy közúti ellenõrzést követõen.

 • Verõlegények támadtak egy diákra a katolikus iskolában

  Egyikük barátnõje állítólagos sérelmeit kívánták óra közben megtorolni.

  Négy verõlegény tört be kedden délután a Kolping Katolikus Szakképzõ Iskola egyik tantermébe, hogy elégtételt vegyenek az egyikük barátnõjén esett sérelmek miatt.

 • Magára akarta robbantani a kamrát

  Kinyitott egy gázpalackot, majd rongyokat gyújtott meg egy férfi házának kamrájában, Szarvason, a tragédiát fia akadályozta meg.

 • Stopot mutatnak a bûnözésnek!

  Stopot mutatunk Miskolcon a bûnözésnek - ezt mondta Káli Sándor, a város polgármestere azon a sajtótájékoztatón, ahol a közeljövõben megalakuló városõrséget mutatta be.

 • Fellökte a jegyellenõrt, mert nem volt diákigazolványa (Dunaújváros, Fejér megye)

  Egy ellenõrasszonyra emelt kezet egy fiatalember egy dunaújvárosi buszon. Bérlete ugyan volt, de érvényes diákigazolványa nem, és így akarta elkerülni az ellenõrzést. A „támadás” során a nõ szerencsére nem sérült meg, a férfi ellen megindult a büntetõeljárás…

 • Zöldséghámozó kést szúrt a férje hasába

  Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a mentõk azt a férfit, akit felesége szúrt meg veszekedés közben egy késsel szolnoki lakásukban.

 • Saját autója nyomta halálra a férfit

  Nem volt esélye a túlélésre annak a 40 év körüli férfinak, akit saját autója nyomott halálra.

 • Hat gyereket szült a saját apjának

  Újabb vérfertõzéses eset borzolja a kedélyeket Argentínában: letartóztattak egy férfit, aki a vád szerint az elmúlt húsz évben hat gyermeket nemzett saját lányának.

 • Ceruzahegyre menõ számtanvita

  Fegyveres támadásért kell felelnie egy 11 éves gyereknek az Egyesült Államokban, mert ceruzával megdöfte egy osztálytársát egy matematikai vita hevében.