rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gyilkosság történt - szúrt sebek az egyik összeégett holttesten!

 • Share on Tumblr

  Csak DNS-vizsgálat állapíthatja meg annak az asszonynak a kilétét, akit egy kiégett házban találtak holtan a hétvégén a Tolna megyei Várongon. Az eddigi információk azonban azt valószínûsítik, hogy az elhunyt a házban élõ asszony volt, aki a vele élõ férfival együtt valószínûleg gyilkosság áldozata lett.

  A községbe még szombaton reggel riasztották a tûzoltókat, miután kigyulladt és kiégett egy családi ház több helyisége, egyelõre tisztázatlan okból. Az oltást végzõ tûzoltók az udvaron és a házban is egy-egy összeégett holttestet találtak. Az udvaron talált férfi azonosítása jelenleg is tart, a házban talált asszony viszont annyira összeégett, hogy csak DNS-vizsgálattal lehet eredményesen azonosítani.

  Ettõl függetlenül a nyomozók valószínûnek tartják, hogy a két elhunyt a házban lakó, ötvenes éveiben járó nõ és a vele élõ hatvan év körüli férfi volt. A rendõrség részérõl megerõsítették, hogy a helyszínen bûncselekményre utaló körülményeket találtak - a hírügynökség információi szerint például az udvaron talált áldozat testén éles tárgytól származó sérülések voltak -, ezért a megyei fõkapitányság nyomozást indított az ügyben, szakértõk bevonásával.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások