rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Gyilkosság történt - szúrt sebek az egyik összeégett holttesten!

 • Share on Tumblr

  Csak DNS-vizsgálat állapíthatja meg annak az asszonynak a kilétét, akit egy kiégett házban találtak holtan a hétvégén a Tolna megyei Várongon. Az eddigi információk azonban azt valószínûsítik, hogy az elhunyt a házban élõ asszony volt, aki a vele élõ férfival együtt valószínûleg gyilkosság áldozata lett.

  A községbe még szombaton reggel riasztották a tûzoltókat, miután kigyulladt és kiégett egy családi ház több helyisége, egyelõre tisztázatlan okból. Az oltást végzõ tûzoltók az udvaron és a házban is egy-egy összeégett holttestet találtak. Az udvaron talált férfi azonosítása jelenleg is tart, a házban talált asszony viszont annyira összeégett, hogy csak DNS-vizsgálattal lehet eredményesen azonosítani.

  Ettõl függetlenül a nyomozók valószínûnek tartják, hogy a két elhunyt a házban lakó, ötvenes éveiben járó nõ és a vele élõ hatvan év körüli férfi volt. A rendõrség részérõl megerõsítették, hogy a helyszínen bûncselekményre utaló körülményeket találtak - a hírügynökség információi szerint például az udvaron talált áldozat testén éles tárgytól származó sérülések voltak -, ezért a megyei fõkapitányság nyomozást indított az ügyben, szakértõk bevonásával.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Halálos gázolás történt Csurgón

  Halálos közúti közlekedési baleset történt 2013. május 9-én 23 óra 55 perckor Csurgó belterületén. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból elgázolt egy gyalogosan közlekedő 53 éves férfit.

 • Több tucat férfit vágott át és semmizett ki egy 33 éves nõ

  Több mint egy tucat férfit hagyott már a háta mögött összetört szívvel és üres bankszámlával egy csalfa menyasszony Indiában.

 • Gazdáját marcangolta az eb, lelõtte a rendõr

  Három lövéssel terítette le a rendõr azt a kutyát, amelyik Kisújszálláson a saját gazdájára támadt. A szombati esetrõl hétfõn számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság.

 • Be akart mászni a börtönbe egy nõ

  Az okokra nincs magyarázat, csak egy biztos: a nõt elõször figyelmeztették, hogy ne akarjon bemászni a börtönbe. A második kísérlet után tartóztatták le, ami boldoggá tette.

 • Hepatitisszel fertõzõdtek meg iskolások

  Hepatitis A-vírusfertõzést mutattak ki néhány iskolás gyermek szervezetében Nyíradonyban, illetve Hajdúsámsonban, ezért kedden megkezdték a veszélyeztetett gyerekek védõoltását - közölte Pásti Gabriella, észak-alföldi regionális tiszti fõorvos.

 • Tizennyolc méter zuhant, majd a betonba csapódott egy brit kislány

  Tizennyolc métert esett és fejjel a betonnak csapódott egy brit gyermek, akit a szülei csak pár másodpercre hagytak magára. A balesetnek nincs felelõse.

 • Hat gyereket szült a saját apjának

  Újabb vérfertõzéses eset borzolja a kedélyeket Argentínában: letartóztattak egy férfit, aki a vád szerint az elmúlt húsz évben hat gyermeket nemzett saját lányának.

 • Frontális ütközés a 84-es fõúton - három sérült

  Három ember megsérült, amikor kisteherautó és kamion frontális összeütközött szerdán a 84-es fõúton Sopron és Kópháza között - közölte a rendõrség.

 • Birkának öltözve bujkáltak

  Birkának öltözve bujkált egy hétig két börtönszökevény Argentínában, ám végül a "juhászok" visszaterelték õket "karámjukba".

 • Öt és félévet kapott a rokonát megkéselõ bajai férfi

  Jogerõsen öt és fél év börtönbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Ítélõtábla egy bajai férfit, aki 2010 novemberében késsel életveszélyesen megsebesítette unokatestvérét.

 • Fogva tartották és többször megalázták, mert elhagyta a fiúját

  Spanyolországban Barcelona környékén a rendõrség szabadított ki egy 19 éves lányt akit a volt barátja tartotta fogva két hónapon keresztül a családja tudtával.

 • Nem ott halt meg az emõdi kislány, ahol megtalálták a csontjait?

  Nem biztos, hogy a tavaly szeptemberben eltûnt emõdi kislány azon a helyen halt meg, ahol a ruháit és a csontmaradványait megtalálták. Lehóczki László, a Miskolci Spider Mentõcsoport vezetõje elmondta: szerinte a kétéves gyerek saját erejébõl nem juthatott volna három kilométernyi távolságra az otthonától.

 • Meglopták a BKV-t - a kár tetemes!

  Több millió forint értékû kábelt loptak el mára virradóra a ráckevei HÉV vonaláról Dunaharaszti közelében.

 • Felborult egy autóbusz a 811-es úton

  Megszûnt az útzár a 811-es úton Székesfehérvár és Pátka között, ahol a reggel felborult egy menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbusz.

 • Luxusfogás: 250 kiló kokain a fedélzeten

  A spanyol rendõrség hétfõn bejelentette, hogy feltartóztatott egy jachtot, amely Nagy-Britanniába tartott 250 kilogramm kokainnal a fedélzetén, és felgöngyölített egy nemzetközi kábítószer-csempész bandát.

 • Nem tudott elmenekülni a bankrabló

  Biztonsági õr teperte és fegyverezte le a bankrablót. A férfi egy budapesti bankot akart kirabolni szeda délelõtt, fegyverrel ment be a fiókba, a földre kényszerítette a biztonsági õrt és a bent lévõket, majd menekülni kezdett a megszerzett pénzzel. De az épület biztonsági õre utána eredt, és elkapta.

  A rendõrök kiérkezéséig egy alkalmazottal együtt tartotta vissza a rablót.

 • Nyakon szúrta lakótársát

  Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit lakótársa nyakon szúrt egy késsel XIII. kerületi lakásukban. A szurkálót a rendõrök õrizetbe vették.

 • Halálos baleset

  Halálos közlekedési baleset történt Szigetszentmiklóson.

 • Össze-vissza vert és harapdált egy tinédzsert egy kínai nyugdíjas

  Össze-vissza vert és harapdált egy tinédzsert az a kínai nyugdíjas, aki nem bírta elviselni, hogy a fiú eléje furakodott a metrón.

 • Véres merénylet Fallúdzsában

  Teherautóba rejtett pokolgéppel két öngyilkos merényletet követtek el csütörtökön az iraki Fallúdzsában; 15 ember életét vesztette és mintegy 150-en megsebesültek.