rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Magának termelte a drogot

 • Share on Tumblr

  Egy szlovák férfi magyarországi, dunaszigeti lakásában számoltak fel marihuána ültetvényt a rendõrök, még kedden.

  A Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a férfinél tartott házkutatáskor profi módon felszerelt ültetvényt találtak. Összesen 76 tõ cannabis - a marihuána alapanyaga - és szárított állapotban lévõ drog is volt a helyiségben. A 48 éves szlovák férfi azt mondta, hogy magának termesztette a növényeket.

  Õrizetbe vették kábítószerrel visszaélés gyanújával, azt pedig szakértõvel vizsgáltatják, hogy mennyi a lefoglalt növények hatóanyag-tartalma.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hamisított forgalmi engedéllyel kapták el

  Nem lankadt a kiszombori határrendészek figyelme október 9.-én sem, hamis mûszaki érvényesítõ címkét fogtak egy román állampolgárnál a reggeli órákban.

 • Halálra verték a tinédzsert!

  Meghalt egy fogyatékos tinédzser, miután megverték otthona közelében.

 • Gazdája hibájából harapott a kutya

  Gazdája hibájából harapott a kutyaUtcára szökött kutya harapott megy egy idős férfit Tamásiban szerdán - közölte a rendőrség. A hatóság tájékoztatása szerint április 3-án 9 órakor egy ház nyitott kapuján keresztül egy komondor kutya az utcára szökött és megharapott egy idős férfit, aki a harapás következtében súlyos sérülést szenvedett. A háziak mentőt hívtak, akik a sérültet a dombóvári kórházba vitték. A kutyát a hatósági állatorvos megvizsgálta és két hetes karanténba helyezését rendelte el. A rendőrök megállapították, hogy a ház kapuját a 41 éves T. István hagyta nyitva.

 • Forgalommal szemben tekert egy kisfiú az úttesten

  Egy szolgálaton kívüli főtiszt talált rá Kiskunfélegyházán a forgalommal szemben kerékpározó kisfiúra. Az Izsáki úton a főtiszt arra lett figyelmes, hogy egy kisgyermek a forgalommal szemben kerékpározik. Mivel a biciklis fiú a sáv közepe felé kormányozott, egy autós csak szokatlanul nagy oldaltávolsággal tudta őt kikerülni, a következő jármű pedig le is fékezett, hogy el ne üsse a magányosan tekerő gyermeket.

 • Ministránsaival közösült a brazil pap!

  A 83 esztendõs Luiz Marques Barbosa ministráns fiúkkal fajtalankodott az oltár elõtt.

 • Lõszereket is tárolt a drogdíler

  Marihuánát adott át, eközben bukott le egy soproni használtautó-kereskedés tulajdonosa. Az üzletben engedély nélkül tárolt lõszerekre is bukkantak a nyomozók.

 • Négy autó rohant egymásba

  Vascsövek hullottak az M5-ös autópályára egy utánfutóról Kecskemétnél, emiatt négy személyautó egymásnak rohant. A balesetnek két könnyû sérültje van.

 • Újabb gyanúsított a kézigránátos merényletben

  Immár öt gyanúsítottja van annak a kézigránátos gyilkosságnak, amely tavaly õsszel két ember halálát okozta Pécsett. A rendõrség az indítékról nem közöl részleteket.

 • Kirabolták villájában a McDonald's egyik örökösét

  Kirabolták és megtámadták dél-franciaországi villájában Geoffrey McDonaldot, a gyorsétteremlánc egyik örökösét.

 • Bombát erõsítettek egy nõre, így kellett bankot rabolnia

  A 32 éves Aurora Barrera nemrégiben kirabolta azt a bankot, ahol maga is dolgozott Los Angeles-ben. A nõre egy bombát erõsítettek túszejtõi, ezért követte el a rablást. A rendõrség még vizsgája, volt-e köze a hölgynek a rabláshoz.

 • Taxival ment másodszor is tévét lopni a nõ

  Taxival ment tévét lopni egy nõ az Egyesült Államokban – már másodszor pár hónapon belül.

 • Busz alá lökték a barátnõjét védõ férfit

  Súlyos sérüléseket szenvedett az a brit férfi, aki barátnõjéért állt ki, mikor a lányt inzultálták egy éjjel-nappali boltban. A vita végeredménye az lett, hogy a kötekedõ kilökte a járdára a gavallér férfit, akinek a karján átgázolt egy busz.

 • Tinédzsereket raboltak ki a Velencén elfogott rablón

  Tinédzsereket kirabló fiatalokat vettek õrizetbe Velencén vasárnapra virradó éjjel, akik egy szórakozóhely elõtt egy 14 és egy 15 éves fiútól pénzt és mobiltelefont vettek el.

 • Megkínzott - nyúzott állatot dobtak a pártszékház elé - durva fotóval

  Megkínzott - nyúzott állatot dobtak a pártszékház elé - durva fotóvalMegnyúzott, kibelezett állattetemet helyeztek el az MSZP miskolci irodája elé. "Így jár minden ávós!" – üzenték a gazemberek. Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, "Így jár minden ávós!", az iroda ajtaja elé egy megnyúzott, megcsonkított, kibelezett kutyatetemet helyeztek. A rendőrség körbekerítette a területet. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Szabó-Berdár Csilla azt mondta, hogy az ügyben eljárás indul. Vajon mire lehet képes egy állatot lenyúzó politikai csatározó?!

 • Kutyatámadás Törökbálinton

  Két kutya támadott meg egy 86 éves nõt Törökbálinton. A kutyatámadás hétfõn délelõtt történt, a Pest megyei város Október 6. utcájában.

  Az egyik udvarról rohant ki a két nagytestû eb, majd a sétáló nõre támadtak - tudta meg a HavariaPress. Az asszonyt a fején és a lábain marták meg a kutyák, melyeket a többi járókelõ kergetett el. Az áldozatot a mentõk súlyos sérülésekkel szállították kórházba; a rendõrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást az ügyben.

 • Csempészcigarettát találtak egy mándoki ház falában

  Több mint tízmillió forint értékû csempészett cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyõrei egy lakóház irodahelyiségének falában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon.

 • Luxusfogás: 250 kiló kokain a fedélzeten

  A spanyol rendõrség hétfõn bejelentette, hogy feltartóztatott egy jachtot, amely Nagy-Britanniába tartott 250 kilogramm kokainnal a fedélzetén, és felgöngyölített egy nemzetközi kábítószer-csempész bandát.

 • A bűntény helyszínén hátrahagyott pendrive buktatta le a betörőt

  A rendőrség nyomozói egy pendrive-ját hátrahagyó, mondhatni abszolút szerencsétlen betörőt fogtak el Tiszaújvárosban. Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, mivel 2014. március 1-én az éjszakai órákban ismeretlen elkövető az ajtót befeszítve behatolt egy tiszaújvárosi családi ház melléképületébe, ahonnan italokat és élelmiszereket tulajdonított el.

 • Újabb hat gyanúsított a BKV-botrányban

  Hat személlyel közölt újabb gyanúsítást szerdán a BRFK gazdaságvédelmi fõosztálya a BKV-val kapcsolatos büntetõeljárás kapcsán - olvasható a rendõrség honlapján. A gyanúsítottak között szerepel Tóthfalusi György, Regõczi Miklós, Zelenák Tibor, Horváth Éva, Mesterházy Ernõ és egy kommunikációs vezetõ is. A házkutatások jelenleg is tartanak.

 • Visszaélt a kapcsolataival a nemzetvédelmi egyetem rektora?!

  Befolyással való üzérkedés gyanúja miatt tartott házkutatást a rendõrség a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektori helységeiben. Házkutatást is tartottak, és az egyetemen másokat is meghallgattak, közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.