rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
 • Nagyváradon van elõzetes letartóztatásban Overdose tulajdonosa

 • Share on Tumblr

  Nagyváradon van tíz napos elõzetes letartóztatásban Mikóczy Zoltán, a világhírû versenyló, Overdose tulajdonosa és magyar üzlettársa - erõsítette meg a román Bihar megyei rendõrség szóvivõje.

  A szlovák állampolgárságú férfit és üzlettársát azért tartóztatták le, mert el akarták vinni romániai hitelezõik elõl a felszámolás alatt álló egykori húsipari cégük 700 ezer lej, vagyis mintegy 43 millió forint értékûre becsült gépeit. A rendõrök akkor vették õrizetbe õket, amikor a gépekkel megrakott teherautóban a határ felé tartottak. A rendõrök gyanúja szerint a gépeket Magyarországon akarták értékesíteni.

  Egy nagyváradi hírportál helyi bírósági forrásokra hivatkozva azt közölte: a két gyanúsított ellen már az elõzetes letartóztatás határidejének vége elõtt vádat emelhetnek.


  Share on Tumblr
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Bomba robbant egy athéni banknál

  Bomba robbant kedden késõ este a görög fõvárosban, egy amerikai bank bejáratánál - közölte a görög rendõrség. A robbanásra egy telefonhívásban figyelmeztettek az elkövetõk, és hatóságoknak sikerült idõben kiüríteniük a területet. Az elsõ jelentések szerint senki sem sérült meg.

 • Egy olajfolton csúszott meg egy személyautó Zalában

  Egy balesetet is okozó olajfolt miatt csaknem tíz kilométer hosszan lezárták a 7-es főutat Zalában - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

 • Halálos baleset: Segédmotoros és egy teherautó ütközött Szentesnél

  A baleset a 45-ös számú főút Szentesen átvezető szakaszán a Vásárhelyi út és az Ipartelepi út kereszteződésében történt.

 • Direkt fújta jól látható helyekre a horogkeresztet a férfi

  Több rendbeli önkényuralmi jelkép közszemlére tétele miatt eljárás folyik egy férfi ellen, mivel október 9-én éjjel Fót bel- és külterületén több buszmegállóra és azok tábláira fekete spray-vel horogkeresztet fújt - közölte honlapján a rendõrség hétfõn.

 • Rálõttek egy várakozó autósra Budapesten

  Rálõttek egy autójában ülõ férfire Budapesten, egy XV. kerületi útkeresztezõdésben.

 • Rágyújtotta a lakást két emberre, majd öngyilkos lett

  Rágyújtotta a lakást egy 35 éves nõre és 57 éves élettársára egy kecskeméti férfi, aki tette után öngyilkosságot követett el.

 • Kukás kocsit hajszolt az amerikai rendõrség

  Kukás kocsit hajszolt egy teljes órán át a rendõrség az Egyesült Államokban, végül jól irányzott lövéssel tudta csak megállítani a szinte árkon-bokron át menekülõ vezetõt.

 • Az ósdi gumibot hitech utóda az orosz rendõröknek

  A régi gumibot a múlté: hamarosan távolból is sokkolni képes, fényforrásnak is alkalmas új eszközökkel szerelik fel az orosz rendõröket.

  Az újdonságot A Biztonsági technológiák 2010 címû kiállításon mutatták be. A fegyvernek is méltán nevezhetõ eszköz hosszúsága 43, átmérõje 3 centiméter. Ütésálló, üvegszálas mûanyagból készült, s végén hurok van, amellyel a csuklójához erõsítheti használója. A kéztõl távolabb esõ végét fényvisszaverõ fólia borítja.

 • Irányította a tolatást - autó alá került

  Tolató tehergépkocsi gázolt el egy nõt Pakson.

 • Kerékpárost gázoltak Szabolcsban

  Autó gázolt el egy kerékpárost a 41-es fõúton, Apagynál szombat késõ este.

 • Felütötte fejét a madárinfluenza Németországban – félmillió szárnyast öltek le

  Ismét felütötte a fejét a madárinfluenza Észak-Németországban. A vírusos kór gyanújával az elmúlt napokban két nagyüzemi baromfiudvar pulykaállományát semmisítették meg.

 • Szalagkorlátra szaladt fel egy autó a pesterzsébeti felüljárón

  Egy bordó Ford szaladt fel egy Soroksári úti szalagkorlátra kedd délelõtt. A baleset a pesterzsébeti felüljárón történt.

 • Aratási balesetek Békés megyében

  Aratási balesetek történtek néhány óra alatt Békés megyében, az ütközések miatt négyen sérültek meg.

  Medgyesbodzás határában egy Medgyesegyháza felé haladó traktor akart balra lekanyarodni, amikor ütközött egy teherautóval, melynek sofõrje a vontatót akarta megelõzni.

  Az ütközés következtében a traktor vezetõje, valamint a teherautó vezetõje és utasa is nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérüléseket szenvedett.

 • Álbomba egy kecskeméti óvodában

  Bombariadó volt egy kecskeméti óvodában. Az ott talált szerkezetrõl kiderült, hogy álbomba.

  Az Ifjúság úti óvodában találtak egy csõszerû szerkezetet, ezért az óvodásokat a közeli intézménybe irányították. A tûzszerészek a szerkezetet az óvoda udvarán vizsgálták meg és kiderült, hogy álbomba volt.

 • Autós üldözés után fogták el a zsaroló férfit

  Autós üldözés után fogták el a soproni rendõrök azt a peresztegi férfit, aki négymillió forintot akart kizsarolni egy környékbeli vállalkozótól.

 • Szurkolót lõtt le a rendõr - 14 évet kapott

  Az arezzói ügyészség 14 éves börtönbüntetést kért arra a rendõrre, aki 2007 novemberében lelõtte a Lazio labdarúgócsapatának egyik szurkolóját.

 • Gatyájánál elfogott betörõ

  Salt Lake City - A gatyájánál fogva tartott fogva egy autófeltörõ férfit egy nõ az Egyesült Államokba, míg megérkezett a rendõrség.

  A férfi nem a nõ kocsiját törte fel, hanem annak egy kollégájáét, amit a hölgy észrevett. A betörõ elinalt, ám a nõ a nyomába eredt, beérte és elcsípte.

 • 300-as tempónál szállt el a BMW

  Komoly baleset történt a német autópálya még korlátozások nélküli szakaszán, közel a svájci határhoz. A BMW M5 volánja mögött ülõ 60 év körüli férfi úgy érzete, itt a megfelelõ alkalom, hogy kipróbálja, mit tud az 560 lóerõs, limitertõl megszabadított bajor gép, padlógázon.

 • Egy szál boxeralsóban tartotta fel a forgalmat egy kínai férfi

  Meztelen õrült randalírozott a kínai Hefeiben. A férfi boxeralsóban sétált ki az úttestre, majd teljesen levetkõzött. A forgalom fél óráig állt, eközben a férfi lenyalta húsz autó szélvédõjét.

 • Nem állt meg, a rendõrök üldözõbe vették és lelõtték a sofõrt Portóban

  Lisszabon - Belehalt sérüléseibe hétfõn az az autós, akit szombaton üldözés közben sebesítettek meg a portugál rendõrök Porto városa közelében - közölte a Lusa hírügynökség.